Dibasic Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 ...ξέχασα να αναφέρω και το Starwars: Galactic BattleGrounds με την μηχανή γραφικών και περιβάλλοντος του Age Of Empires!!
L-Griever Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Τερμάτισα και το Dreamfall ήταν καλο αλλα με άφησε με ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις.. ΠΡΟΣΟΧΗ!Αν δεν το έχετε παίξει μην βλέπετε το spoiler! Γιατί έπρεπε να πεθάνει η April και η Zoe??? Τέλος πάντων σκέφτομαι να παίξω τα Siberia αλλα μου φαίνεται κάπως βαρετό σε σχέση με το The Longest Journey.Το The Longest Journey μου άρεσε παρα πολυ! Το καλύτερο adventure game! Με πήρε 2 μέρες για να το τερματισω! Λέω τώρα να παίξω και το Septerra Core να το κερδίσω γιατί δεν κατάφερα να το προχώρησε εξαιτίας των πολλών τεράτων που με έκαναν να βαριεμαι. Εσείς παιδιά τι λέει; Edit:Το έβαλα σε spoiler για όσους δεν το έχουν παίξει.. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2012 από L-Griever
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Bαλε ενα spoiler για οποιον δεν το χει παιξει
panther_512 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν με τα spoilers! Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιά λογική γράφουμε το τέλος των παιχνιδιών να το βλέπουν όλοι. Σεβαστείτε το κόσμο που δεν τα έχει παίξει τα παιχνίδια.
L-Griever Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ουπς...στην αρχή δεν κατάλαβα και τώρα το κατάλαβα...θα το βάλω σε σπόιλερ...ζητώ συγνώμη...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Πωπω, φτηνά τη γλίτωσα. Κι εγώ τελείωσα το Longest Journey πριν μερικές εβδομάδες και κάποια στιγμή το καλοκαίρι θα αρχίσω λογικά το Dreamfall. Τώρα παίζω που και που με την κοπέλα μου το Secret of Monkey Island (Enhanced Edition) Νομίζω ότι πρέπει να δώσεις μια γερή ευκαιρία στο Siberia. Δεν είναι Longest Journey όσον αφορά τους γρίφους, αλλά η ιστορία του με συγκίνησε πολύ και μου έχει "μείνει". Αυτό το τελευταίο, είναι για μένα ένα καλό κριτήριο. Το ότι, δηλαδή, ακόμη αναπολώ πολλές από τις στιγμές του παιχνιδιού. Καπάκι με το Siberia 2 φυσικά θα το παίξεις, μιας και είναι μια δεμένη ιστορία. Planescape: Torment, αυτή τη φορά με τα HD mods και τα tweaks, UI mods κλπ. Έχω στην άκρη ένα playthrough του Freespace 2, ένα για το Little Big Adventure (1), και ένα του Quest For the Glory II της AGD Interactive. Φίλε Praetorian, το Torment θέλω κάποια στιγμή να το παίξω για δεύτερη φορά (μόνο μια σίγουρα δεν φτάνει). Να περιμένω το ενδεχόμενο remake (enhanaced edition όπως και το baldur's gate νομίζω) ή να ψάξω για τα HD mods που περιγράφεις; Τα tweaks τι ακριβώς κάνουν και που τα βρήκες;
Mene Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Με τόσες αναφορές στο Syberia, δε με βλέπω να γλυτώνω την αναζήτηση για το δισκάκι! Και καπάκι, μόλις τελειώσουν τα Syberia, πάμε πάλι για The Longest Journey και Dreamfall.. Ομολογουμένως, συμφωνώ απόλυτα με τον Manuel, το story του Syberia σου μένει!
Greygore Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ξεκίνησα πρόσφατα 2ο run του Anachronox (λόγω της προσθήκης του στη βιβλιοθήκη του GoG.com και μια και το retail copy μου δεν κατάφερε ποτέ να τρέξει σε Win7 και ένα έχω να πω: 10 χρόνια διαφορά μεταξύ playthroughs αλλάζει πολλά πράγματα και αντιλήψεις του game world και της ιστορίας. Το παιχνίδι έχει απλά καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ, καθώς και φανταστικό world design - κάτι που σίγουρα δεν το πρόσεχα τόσο στο πρώτο run. Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους fan των JRPG (αν και δημιουργήθηκε απο Αμερικάνους), αρκεί να μην υπάρχει πρόβλημα με τα απαρχαιωμένα γραφικά (το παιχνίδι τρέχει σε βαριά modified version του Quake 2 engine). Edit: Προς αναμονή στο σχετικό topic για screenshots .
L-Griever Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ξεκίνησα πρόσφατα 2ο run του Anachronox (λόγω της προσθήκης του στη βιβλιοθήκη του GoG.com και μια και το retail copy μου δεν κατάφερε ποτέ να τρέξει σε Win7 και ένα έχω να πω: 10 χρόνια διαφορά μεταξύ playthroughs αλλάζει πολλά πράγματα και αντιλήψεις του game world και της ιστορίας. Το παιχνίδι έχει απλά καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ, καθώς και φανταστικό world design - κάτι που σίγουρα δεν το πρόσεχα τόσο στο πρώτο run. Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους fan των JRPG (αν και δημιουργήθηκε απο Αμερικάνους), αρκεί να μην υπάρχει πρόβλημα με τα απαρχαιωμένα γραφικά (το παιχνίδι τρέχει σε βαριά modified version του Quake 2 engine). Edit: Προς αναμονή στο σχετικό topic για screenshots . Δεν υπάρχει κανένα patch για τα Win7; Έλεγξες την συμβατότητα; Συνήθως στο ιντερνετ υπάρχουν και άλλα παρόμοια με την τελευταία αναβάθμιση αν με κατάλαβες τι εννοώ..
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Φίλε Praetorian, το Torment θέλω κάποια στιγμή να το παίξω για δεύτερη φορά (μόνο μια σίγουρα δεν φτάνει). Να περιμένω το ενδεχόμενο remake (enhanaced edition όπως και το baldur's gate νομίζω) ή να ψάξω για τα HD mods που περιγράφεις; Τα tweaks τι ακριβώς κάνουν και που τα βρήκες; Δεν ηξερα οτι υπαρχει ενδεχομενο για remake του Torment, αλλα με τα HD mods και τα fixes το παιχνιδι παιζει μια χαρα (υπαρχει ενα θεμα με crashes σε καποιες αναλυσεις που για την ωρα λυνεται με custom patch*) και στεκεται αξιοπρεπεστατα Εχω την εκδοση του gog.com και οι οδηγιες που ακολουθησα ειναι στο site τους σε ειδικο αρθρο αφιερωμα στα Mods του PS:T: http://www.gog.com/en/news/mod_spotlight_planescape_torment_mods_guide/ Αυτο το αρθρο παλι βασιζεται σε αυτο το blog post που αναφερεται και σε αλλες εκδοσεις του παιχνιδιου: http://thunderpeel2001.blogspot.com/2009/01/planescape-torment-fully-modded.html Τα mods προσθετουν υποστηριξη για widescreen οθονες και υψηλες αναλυσεις, διορθωνουν γνωστα bugs, προσθετουν περιεχομενο (καποιες αποστολες που δεν ενταθηκαν στο παιχνιδι, αλλα ειχαν αναπτυχθει σε μεγαλο ποσοστο), και καποια προαιρετικα tweaks (stackable items στο inventory, Quickload κλπ, μπορεις να επιλεξεις τι εγκαθιστας και τι οχι, και οι οδηγιες αναφερουν ποια απο αυτα ειναι recommended ). Η διαδικασια εγκαταστασης μπορει να παρει λιγο χρονο, αλλα ειναι σχετικα απλη. *. Custom patches κανει οscientt σε αυτο το thread του gog.com, αλλα το σχετικο fix αναμενεται να ενσωματωθει (σε καποια φαση) και στο "επισημο" WideScreen mod. Σε μενα λυθηκε χωρις το custom patch, αλλα χρειαστηκε να αντιγραψω τα αρχεια εξω απο το Program Files των Windows (...)
panther_512 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ξεκίνησα πρόσφατα 2ο run του Anachronox (λόγω της προσθήκης του στη βιβλιοθήκη του GoG.com ............... Και εγώ το ξεκίνησα, αλλά επειδή έχω εξετάσεις, θα το αναβάλω για τις αρχές του Ιούνη.
L-Griever Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Υπάρχουν αλλα παιχνίδια όπως το Septerra core, the longest journey και Siberia? Sent from my iPod touch using Insomnia
Greygore Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Υπάρχουν αλλα παιχνίδια όπως το Septerra core, the longest journey και Siberia? Sent from my iPod touch using Insomnia Oh boy... με τέτοιες γενικότητες είναι μην αρχίσουμε να προτείνουμε . JRPG-ish παιχνίδια (όπως το Septerra Core): *Αρκετά καλά είναι τα Final Fantasy VII και VIII που βγήκαν για PC (αν δεν τα'χεις ήδη παίξει στο PS1), *Anachronox που αναφέρω πιο πάνω (top επιλογη κατ'εμέ) *Grandia II (εχεί ήδη βγεί και για PS2, αρχικά για Dreamcast) *Sudeki (αν και δεν είναι ακριβώς turn-based, επίσης κυκλοφόρησε για XBox αν δεν κάνω λάθος) *Recettear: An Item Shop's Tale (έχει στοιχεία management και hack-n-slash combat) *The Last Remnant Απο adventure games (The Longest Journey και Syberia): *Gabriel Knight Trilogy (με την σειρά Sins of the Fathers, Beast Within, Blood of the Sacred/Blood of the Damned) η οποία θεματικά είναι horror-suspense με supernatural στοιχεία *Monkey Island Trilogy (όπως-και-δήποτε, με τη σειρά Secret of Monkey Island, Monkey Island 2: LeChuck's Revenge, Curse of Monkey Island) είναι comedy-satire με πειρατές, βγήκαν πρόσφατα τα πρώτα δύο σε remake *Broken Sword: Shadow of the Templars και The Smoking Mirror, είδος μυστηρίου με συνωμοσιολογίες (Templars κ.τ.λ.) *The Last Express, το οποίο πιστεύω είναι το πιο unique adventure που έχει βγει τα τελευταία 20 χρόνια, είναι πάνω-κάτω murder mystery σε real-time (έχεις όμως την δυνατότητα να επιστρέψεις σε προηγούμενα κεφάλαια όποτε θες). *Sanitarium, για πιο ψυχολογικές καταστάσεις - έχει πολύ "δυνατό" story. *Beneath a Steel Sky, μια και πλέον διατίθεται δωρεάν απο GoG.com, είναι μια καλή επιλογή για sci-fi setting. *Οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει η LucasFilm (LucasArts πιο πρόσφατα ) μεταξύ 1987 - 1998 (LOOM, Τhe Dig, Full Throttle, Indiana Jones and the Fate of Atlantis, Grim Fandango, Sam & Max Hit The Road, Maniac Mansion, Day of the Tentacle, Zak McKracken) *King's Quest Series (εκτός του 8ου, το οποίο είναι τελείως διαφορετικό genre απο τα πρώτα 7) - υπ'όψιν οτι για τα 3 πρώτα κυκλοφορούν στο internet remakes με αρκετά βελτιωμένα γραφικά και μικρές διορθώσεις. Τέλος, δες το σχετικό forum topic Adventurer's Corner για άπειρες εισηγήσεις .
bad_freddy Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ανακάλυψα σε ένα πατάρι πριν κάνα δίμηνο τις 13 δισκέτες (17 ολόκληρα Mb παρακαλώ) και καίγομαι από τότε σχεδόν καθημερινά στο Fatal Racing... Μιλάμε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού τότε που είχε βγει (1996) και γενικά από τα αγαπημένα μου racing games!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα