L-Griever Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Ποια παλιά βιντεοπαιχνίδια παίζετε τώρα στο PC; Έχουμε και λέμε.. Εγώ παίζω το Septerra Core:Legacy of the Creator και Dreamfall: The Longest Journey. Το The Longest Journey το ξεκίνησα πριν 2 μέρες και το τερμάτισα χθες και ήταν πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι adventure.
TheELF Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Εγώ τώρα που παίζω το diablo 1 σε αναμονή για το 3 τι να πω;;;(το diablo 2 το έχω λιώσει οπότε το βαρέθηκα )
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Εγώ τώρα που παίζω το diablo 1 σε αναμονή για το 3 τι να πω;;;(το diablo 2 το έχω λιώσει οπότε το βαρέθηκα ) Το αυτο. Και που και που χτυπαω και ενα απο τα Monkey Island (1-2-3)
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Diablo 1,2 και Starcraft Μιας που μου θύμισες το Septerra Core ώρα να το παίξω κ αυτό...
>-Nosakos<- Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Αν και συνήθως δεν παίζω παλια games καθώς είμαι απο τους παράξενους που τους ενοχλούν τα "τετράγωνα" γραφικά .. μου πρότειναν το eternal darkness και απο τοτε το έχω λιώσει(σε emulator). Eπίσης πρόσφατα τερμάτισα το kotor2.
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Planescape: Torment, αυτή τη φορά με τα HD mods και τα tweaks, UI mods κλπ. Έχω στην άκρη ένα playthrough του Freespace 2, ένα για το Little Big Adventure (1), και ένα του Quest For the Glory II της AGD Interactive.
naruto14 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Top spin 2 μιλάμε για άσχημο κόλλημα! Παίζω online με εναν φιλο.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Αν και δεν ειναι "αρχαιο" ειναι σιγουρα παλιο. Battle Engile Aquila. Τι καλο παιχνιδακι. Επισης λεω καποια στιγμη να ξαναξεκινησω το Arcanum of steamworks and magicka obscura.
Alejandro Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Full Throttle της Lucas Arts! Και το καλό είναι ότι μετά από τόσα χρόνια δεν θυμάμαι το walkthrough!
JohnVani18 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Define old.. Γιατί μια στο τόσο τόσο βάζω το NFS Underground 2/Μost Wanted, Call of Duty 2, αλλά δεν ξέρω αν μετράνε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα