Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάμαι όταν είχε πρωτοεγκαταστήσει την ROM που χω τώρα, μετά το boot είχε ~200MB free RAM. Τώρα, ακόμα και kill να κάνω όλα τα processes (που φαίνονται τουλάχιστον) από διάφορους task managers, δεν πάει πάνω από ~130-140MB. Σίγουρα, πλέον έχει ένα περίδρομο apps εγκατεστημένα αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι τρώει αυτά τα ~50-60MB. Υπάρχει κάποιος task manager που δείχνει την κατανάλωση όλων των processes; Υποθέτω πως είναι κάποια επιπλέον services που τρέχουν αν και έχω κόψει ό,τι μπορούσα απ το autoruns.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, από περιέργεια ρωτάω. Το κινητό είναι το SE Neo.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μην χρησιμοποιείτε task managers.Το να χρησιμοποιείς task managers, σε android 2.2 και πάνω είναι σπατάλη μπαταρίας και δεν έχουν κάποιο αντίκτυπο στις επιδόσεις.Όταν το συστημα χρειαστεί ram,θα κλείσει εφαρμογές.Όπως επίσης αυτό το κλείσιμο,άνοιγμα εφαρμογών τρώει cpu cycles.

Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους 2 σας. :)

Δεν είπα ότι θέλω task manager για να κάνω kill processes. Για να δω το memory usage όλων των διεργασιών τον θέλω. Δηλαδή, αν το προσθέσω το RAM usage της καθεμίας, να βγάζουν άθροισμα τη μνήμη που χρησιμοποιείται. Ίσως να μην το διευκρίνισα σωστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...