Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λιγο χαμηλα για το attenuation που εχεις αλλα οκ.ωραια οταν σου αλλαξουν το προγραμμα σηκωσε παλι τα χαρακτηριστικα και αμα εχει αλλαξει κατι γραψε μου

Δημοσ.

Κατ' αρχάς ελπίζω να είναι το σωστό σημείο και να μην χαλάω την κουβέντα σας, ήθελα και εγώ να μου πεις κάποιος για αυτές τις συνδέσεις της wind και τα modems τους.. Έχουμε βάλει ένα ασύρματο modem της wind στην Αργολίδα. Στην αρχή έπιανε μια χαρά μέχρι που σταμάτησε να πιάνει τελείως και κούμπωσα το ethernet. Πήρα στην τεχνική υποστήριξη και όντως με βάλανε να κάνω ένα κάρο αλλαγές και ξανά σετάρισμα password κτλ κτλ (μιλάμε για πολυ ώρα)! Συνδέω και το tablet - που δεν έπιανε ούτε αυτό - και μετά από λίγο, ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξανα έχασα το σήμα στο tablet.... Δεν μπορούμε ούτε 3 μέτρα να απομακρυνθούμε από το modem. Τους ζητήσαμε να μας στείλουν ένα με καλύτερο σήμα αλλά μας είπαν ότι δεν έχει να κάνει με το modem.... Ζητάω τη βοήθειά σας γιατί μετά από 5 τηλεφωνήματα και μεγάλη αναμονή καταλαβαίνετε εξοργήστηκα και τα παράτησα!

Δημοσ.

πίστευω έπεσες στη περίπτωση αλλά και η τεχνική υποστήριξη της wind είναι πολύ κακή

Εγώ πάλι γιατί δεν αντιμετωπίζω προβλήματα; Παντού τα πάντα, έχω να πω εγώ και φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και η περιοχή που αναφέρεται ο καθένας. Πάντως, τόσο από προσωπική εμπειρία όσο και από κουβέντες με φιλικά πρόσωπα κανείς δεν έχει παράπονο από Wind.

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει πολλά για την τεχνική υποστήριξη της wind αλλά το internet της δεν είναι και τόσο καλό..

έχει ένα πρόβλημα με το streaming η αλήθεια είναι

Δημοσ.

Κατ' αρχάς ελπίζω να είναι το σωστό σημείο και να μην χαλάω την κουβέντα σας, ήθελα και εγώ να μου πεις κάποιος για αυτές τις συνδέσεις της wind και τα modems τους.. Έχουμε βάλει ένα ασύρματο modem της wind στην Αργολίδα. Στην αρχή έπιανε μια χαρά μέχρι που σταμάτησε να πιάνει τελείως και κούμπωσα το ethernet. Πήρα στην τεχνική υποστήριξη και όντως με βάλανε να κάνω ένα κάρο αλλαγές και ξανά σετάρισμα password κτλ κτλ (μιλάμε για πολυ ώρα)! Συνδέω και το tablet - που δεν έπιανε ούτε αυτό - και μετά από λίγο, ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξανα έχασα το σήμα στο tablet.... Δεν μπορούμε ούτε 3 μέτρα να απομακρυνθούμε από το modem. Τους ζητήσαμε να μας στείλουν ένα με καλύτερο σήμα αλλά μας είπαν ότι δεν έχει να κάνει με το modem.... Ζητάω τη βοήθειά σας γιατί μετά από 5 τηλεφωνήματα και μεγάλη αναμονή καταλαβαίνετε εξοργήστηκα και τα παράτησα!

δεν εχει ιντερνετ η δεν εχει wireless?Μαλλον εννοεις για wireless αφου λες μακρια απο 3 μετρα δεν παιζει.εκει μπορει να ειναι πολλα.α.αλλαξε καναλι .δοκιμασε 1-6-11.

β.το ρουτερ οχι σε γωνια τοιχου οχι μεσα σε επιπλα οχι σε racks γενικως καπου ψηλα και χωρις εμποδια γυρω του.εχω δει ρουτερ που το ειχαν γωνια και δεν επαιζε ουτε στα 5 μετρα.το Pc Λογικα δεν εχει θεμα αφου και με το tablet εχεις το ιδιο.ναι μπορει να μην εχει να κανει υποχρεωτικα με το router .θελει δοκιμες για να δεις.καλυτερο σημα δεν θα βρεις γιατι σε ολα τα απλα ρουτερ θα δεις οτι ειναι 100 mw Οποτε οι διαφορες δεν ειναι τοσο μεγαλες.συν οτι μπορει να μην ειναι θεμα εμβελειας του ρουτερ αλλα γενικα το ρουτερ να μην παιζει σωστα.βεβαια απο ρουτερ των 20 ευρω που τα δινουν δωρεαν μην περιμενεις πολλα.καλο θα ηταν καποια στιγμη να παρεις κανα καλυτερο.

Σε λίγες μέρες φίλε μου poulino θα έχεις απάντηση!Σ ευχαριστώ για ότι κάνεις!!!

το βασικο δεν ειναι μονο ποσο θα συγχρονιζει μετα αλλα αν θα εχει λυθει το προβλημα που εχεις.λογικα δεν πρεπει να αλλαξει απολυτως τιποτα και θα πρεπει να συγχρονιζεις πανω κατω στα ιδια και να συνεχισεις να εχεις το θεμα που ειχες.ελπιζω να πεσω εξω για να λυθει το προβλημα σου αλλα χλωμο το κοβω να κανουν αλλαγη απο το ενα πακετο στο αλλο για πολλους λογους.τα dslam ειναι κοινα ο οτε εχει δωσει ηδη οριο και για να το αλλαξεις ειναι εξτρα λεφτα απο τον παροχο κτλ.

Εγώ πάλι γιατί δεν αντιμετωπίζω προβλήματα; Παντού τα πάντα, έχω να πω εγώ και φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και η περιοχή που αναφέρεται ο καθένας. Πάντως, τόσο από προσωπική εμπειρία όσο και από κουβέντες με φιλικά πρόσωπα κανείς δεν έχει παράπονο από Wind.

εδω στο foruM θαδεις το αναποδο.αρκετα ατομα να βριζουν.

Δημοσ.

Όχι πως θέλω να το γρουσουζέψω αλλά δεν έχω την παραμικρή αποσύνδεση!!Μακάρι να συνεχιστεί έτσι!!Ορίστε και στατιστικά!!!

Link Status Connected

Rate (Up/Down) 965/11924 kbps

Noise Margin (Up/Down) 8.9/8.7 dB

Modulation Type ADSL_2plus

Line Attenuation (Up/Down) 12/18.1 dB

Output Power (Up/Down) 12.4/19.9 dBm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down) 964/13152 kbps

Interleave depth 8

Annex Type AnnexA

CRC errors 0

Εδώ στην φωτογραφία δείχνω πως είναι το δίκτυο μου για να μου πείτε αν θέλετε απόψεις κλπ

Link

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι πως θέλω να το γρουσουζέψω αλλά δεν έχω την παραμικρή αποσύνδεση!!Μακάρι να συνεχιστεί έτσι!!Ορίστε και στατιστικά!!!

Link Status Connected

Rate (Up/Down) 965/11924 kbps

Noise Margin (Up/Down) 8.9/8.7 dB

Modulation Type ADSL_2plus

Line Attenuation (Up/Down) 12/18.1 dB

Output Power (Up/Down) 12.4/19.9 dBm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down) 964/13152 kbps

Interleave depth 8

Annex Type AnnexA

CRC errors 0

Εδώ στην φωτογραφία δείχνω πως είναι το δίκτυο μου για να μου πείτε αν θέλετε απόψεις κλπ

Link

καποιες διορθωσεις για το σχεδιο σου.

α.το splitter δεξια που κολλαει αφου δεν εχει καμια χρησιμοτητα.το ρουτερ παιρνει απο το τριπλο αρα το splitter ειναι αχρηστο.

β.για το τηλ ενα και 2 εχεις βαλει απο ενα φιλτρο.θα μπορουσες να κανεις το παρακατω.

το τριπλο να το κανεις splitter.απο το modem να πας στον ρουτερ απευθειας.

στο phone Να βαλεις ενα διπλο και να δωσεις απευθειας και στα 2 τηλεφωνα χωρις φιλτρο:D.

πολυ λιγοτερα πραγματα πανω Οποτε πιο σταθερη γραμμη.επισης απεφυγε τις πολλες τηλεφωνικες συσκευες ειδικα τις σταθερες και προτιμησε αμα εχεις ασυρματο να εχεις με διπλη βαση διοτι ειναι 2 τηλεφωνα αλλα στην πραξη μετρανε σαν μια συσκευη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...