Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Θέλω να ρωτήσω κάτι και να μου ανοίξετε τα μάτια!!Αυτές τις μέρες δουλεύω internet στην wind με χρονοχρέωση..Από αύριο θα με βάλουν σε πακέτο double play και θα έχω unlimited adsl..Αυτό που θέλω να ρωτήσω σε 1 σελίδα του Internet έχω κάποιες αποσυνδέσεις!!Θα συνεχιστούν και μετά?Αυτοί απλά με βάζουν σε κάποιο άλλο πακέτο ηλεκτρονικά η επεμβαίνουν και στην γραμμή μου?Επίσης θα κρατήσει πολύ η όλη διαδικασία???Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Θέλω να ρωτήσω κάτι και να μου ανοίξετε τα μάτια!!Αυτές τις μέρες δουλεύω internet στην wind με χρονοχρέωση..Από αύριο θα με βάλουν σε πακέτο double play και θα έχω unlimited adsl..Αυτό που θέλω να ρωτήσω σε 1 σελίδα του Internet έχω κάποιες αποσυνδέσεις!!Θα συνεχιστούν και μετά?Αυτοί απλά με βάζουν σε κάποιο άλλο πακέτο ηλεκτρονικά η επεμβαίνουν και στην γραμμή μου?Επίσης θα κρατήσει πολύ η όλη διαδικασία???Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

αν καταλαβα καλα τωρα εισαι με πακετο χρονοχρεωσης οχι με adsl αλλα με 3g.μετα θα πας σε adsl οποτε καμια σχεση.τι εννοεις αποσυνδεσεις??το ενα παιζει με 3g το αλλο με χαλκ αν καταλαβα καλα.οποτε αν ειναι ετοιμη η γραμμη σου θα πρεπει να σου δωσουν αλλο ρουτερ για adsl.

Δημοσ.

Internet τραβάω από την γραμμή μου..Από το router που μου έδωσαν!!Δεν έχω stick!!!Είμαι σε αυτό το πρόγραμμα

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-telephony/wind-telephony-m/?planID=1291

Αν διαβάσεις κάτω λέει Δυνατότητα χρήσης ADSL Internet έως 24 Mbps με χρονοχρέωση

Εδώ είμαι λοιπόν!!!

Με αποσυνδέει από το windows live messenger,όχι συνέχεια!!

Επίσης με βάζει να συνδεθώ σε 1 site που είμαι μέσα κανονικά..Δηλαδή είναι σαν να πέφτει η γραμμή μου και να ξαναέρχεται!!!!

Δημοσ.

Internet τραβάω από την γραμμή μου..Από το router που μου έδωσαν!!Δεν έχω stick!!!Είμαι σε αυτό το πρόγραμμα

http://www.wind.com....-m/?planID=1291

Αν διαβάσεις κάτω λέει Δυνατότητα χρήσης ADSL Internet έως 24 Mbps με χρονοχρέωση

Εδώ είμαι λοιπόν!!!

Με αποσυνδέει από το windows live messenger,όχι συνέχεια!!

Επίσης με βάζει να συνδεθώ σε 1 site που είμαι μέσα κανονικά..Δηλαδή είναι σαν να πέφτει η γραμμή μου και να ξαναέρχεται!!!!

χρονοχρεωση σε adsl?Ποιος καμμενος το εχει αυτο???νομιζα οτι δεν υπαρχει πλεον εταιρεια με χρονοχρεωση και ογκοχρεωση.για αυτο και σε ρωτησα αμα εχεις stick διοτι εκει παιζουν με χρονοχρεωσεις η ογκοχρεωσεις .αν και εκει πιο πολυ ειναι σε ογκο πλεον οχι σε χρονο.

ναι το διαβασα.δεν ηξερα καν οτι δινουν χρονοχρεωση.ξεφτιλα τελειως.

λογικα τα προβληματα που εχεις θα παραμεινουν αφου το μονο που θα αλλαξει στην γραμμη σου θα ειναι να μην εχεις χρονοχρεωση.εφοσον εισαι και τωρα μεχρι 24 δεν θα αλλαξει τιποτα στην γραμμη σου η στον χαλκο σου η στο αστικο κεντρο κτλ.το μονο που θα αλλαξει θα ειναι να μην εχεις χρονοχρεωση τιποτε αλλο.δες οταν λες οτι ειναι σαν να πεφτει η γραμμη αν σβηνει καποιο λαμπακι στο ρουτερ.κακη επιλογη εταιρειας παντως.αρκετα παραπονα απο πολλους για προβληματα σε streaming Κτλ.

Δημοσ.

Αυτά τα προβλήματα δεν τα είχα με το conn-x!!Εδώ τώρα με πετάει από windows live messenger-skype και ιστοσελίδα του internet!!!Τι θα κάνω?Τι να τους αναφέρω?Φαντάσου πως απάντησα τώρα εδώ και δεν πήρε την απάντηση,έκανα ανανέωση με αποτέλεσμα να τα ξαναγράψω!!!

Πήρα τηλ στην τεχνική υποστήριξη μόλις και μου είπαν πως αυτά τα προβληματάκια θα λυθούν με το που γίνει η αλλαγή πακέτου και μπω στο double play-μου δώσουν κωδικούς!!Μου είπε φυσικά και ότι θα βελτιωθεί η ταχύτητα μου!

Δημοσ.

παραξενο αυτο που λενε αλλα περιμενε να δεις.γιατι κανονικα το μονο που αλλαζει ειναι η χρονοχρεωση που γινεται flat>δες ποσο συγχρονιζεις τωρα και δες και μετα αν θα αλλαξει κατι.κανονικα δεν πρεπει να σε αλλαξει.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης.γιατι οριο πορτα χαλκος δεν αλλαζουν σιγουρα απο χρονοχρεωση σε flat.μηχανογραφικη αλλαγη γινεται οχι κατι αλλο.το username/pass επισης δεν αλλαζει κατι.αλλα γραψε μια τα χαρακτηριστικα να τα εχουμε και να δουμε οταν σου πουν οτι εισαι πλεον απεριοριστο να δουμε.με τρωει η περιεργεια.

Δημοσ.

ο ρουτερ εχει μια Ip πχ 192.168.1.1 .μπαινεις μεσα και καπου εχει ενα status Που θα λεει ποσο συγχρονιζεις ποσο attenuation ποσο margin

Δημοσ.

Δοκιμάζω admin και από κάτω τον κωδικό και δεν τον πέρνει..Ο κωδικός είναι πίσω από το router σωστά?

Δημοσ.

δεν το ξερω αυτο και δεν ξερω αν μπαινεις σαν admin η σαν user η κατι αλλο

αλλιως μπορει να ειναι admin/admin

admin/τιποτα

τιποτα/τιποτα

admin/1234

δες το manual .αποκατω συνηθως γραφει το pass για το wireless σε πολλα ρουτερ.

Δημοσ.

Μια μονο λεξη για το ιντερνετ της wind απο εμενα....

ΜΑΚΡΙΑ!!!!!

Ελπιζω να σε προλαβα. 8 μηνες ταλαιπωριας ειναι αρκετοι...

Sent from my android using Insomnia

Δημοσ.

Τελικά ήταν admin-admin

Link Status Connected

Rate (Up/Down) 961/11830 kbps

Noise Margin (Up/Down) 8.9/8.8 dB

Modulation Type ADSL_2plus

Line Attenuation (Up/Down) 11.9/17.9 dB

Output Power (Up/Down) 12.4/19.9 dBm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down) 960/13176 kbps

Interleave depth 8

Annex Type AnnexA

CRC errors 0

Δημοσ.

Μια μονο λεξη για το ιντερνετ της wind απο εμενα....

ΜΑΚΡΙΑ!!!!!

Ελπιζω να σε προλαβα. 8 μηνες ταλαιπωριας ειναι αρκετοι...

Sent from my android using Insomnia

πίστευω έπεσες στη περίπτωση αλλά και η τεχνική υποστήριξη της wind είναι πολύ κακή

Δημοσ.

πίστευω έπεσες στη περίπτωση αλλά και η τεχνική υποστήριξη της wind είναι πολύ κακή

Δεν έχω ακούσει πολλά για την τεχνική υποστήριξη της wind αλλά το internet της δεν είναι και τόσο καλό..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...