Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά έχω ένα παλιό pc και θέλω να το κάνω να μπορεί να μπαίνει στο internet και να κατεβάζει torrent χωρίς να κολάι :P λιπών αυτό είναι το pc post-224075-0-34505600-1336297033_thumb.jpg post-224075-0-84367400-1336297028_thumb.jpgpost-224075-0-56800500-1336297041_thumb.jpgpost-224075-0-57593100-1336297047_thumb.jpg έχω να τον χρησιμοποιήσω 3-4 χρόνια και όταν τον χρησιμοποιούσα κολλαγαι συνέχεια! Λιπών σκεφτομε να του βάλω linux και να του προσθέσω άλλο 1gb ram,ααα και αν γίνεται να με βοηθήσετε να βρω ένα cpu fan μπλε γιατί ο κύριος λόγος που τον φτιάχνω είναι ότι φτιάχνω ένα κουτάκι και θέλω να φαίνεται όμορφος! δεν θέλω να ξεπεράσω τα 45-50 ευρώ όποτε σκώπτομε να τα πάρω από ebay! Όποτε τι λέτε άμα του βάλω άλλο ένα gab ram και Linux θα κάνω δαυλιά! ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Για torrents, χωρις να του κανεις απολυτως τιποτα, με 512Ram και P4 3GHz δε θα κολλαει καθολου.

Για ιντερνετ, θα κολλαει ο,τι και να κανεις. Δηλαδη μην περιμενεις να βλεπεις 480p videos (τα HD δεν τα αναφερω καν) στο youtube ανετα και χωρις κολλημα, ειδικα σε linux.

Αν απλα το θελεις για να μπαινεις σε ιστοσελιδες και να βαζεις torrents για κατεβασμα, τοτε και παλι τα 512Ραμ ειναι οκ.

CPU Fan εξαρταται τι μεγεθος θελεις και αν εχεις τη stock ψυκτρα ή καποια αλλη. Γιατι στη stock θελει χοντρη πατεντα για να προσαρμοσεις αλλο fan.

Δημοσ.

Για torrents, χωρις να του κανεις απολυτως τιποτα, με 512Ram και P4 3GHz δε θα κολλαει καθολου.

Για ιντερνετ, θα κολλαει ο,τι και να κανεις. Δηλαδη μην περιμενεις να βλεπεις 480p videos (τα HD δεν τα αναφερω καν) στο youtube ανετα και χωρις κολλημα, ειδικα σε linux.

Αν απλα το θελεις για να μπαινεις σε ιστοσελιδες και να βαζεις torrents για κατεβασμα, τοτε και παλι τα 512Ραμ ειναι οκ.

CPU Fan εξαρταται τι μεγεθος θελεις και αν εχεις τη stock ψυκτρα ή καποια αλλη. Γιατι στη stock θελει χοντρη πατεντα για να προσαρμοσεις αλλο fan.

καποια αλλη ψυκτρα θα βαλω! δηλαδη αμα αντι για linux βαλω windows θα εχω καλιτερο αποτελεσμα

Δημοσ.

να σασ πω επειδη θελω να βαλω ενα dvd rw απο λαπτοπ ξετεται που μπορω να βρω μεχρι 15ευρω! δεν εχω προβλημα με μεταχειρισμενο αλλα μενο Λημνο για τα μεταφορικα η αμα το στελνει ο πολιτησ το λεω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...