Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Σε κανένα δίμηνο σκέφτομαι να πάρω το πρώτο μου BLU-RAY Player και έχω κοιτάξει μερικά μοντέλα που υπάρχουν σε γνωστές αλυσίδες.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι κανένα (απ'αυτά που είδα εγώ) δεν έχει αναλογική 5.1 έξοδο και την χρειάζομαι για δύο λόγους.

1) Έχω ένα 5.1 Speaker Set που έχει αρκετά καλό ήχο αλλά μόνο αναλογικές εισόδους.

2) Έχω ένα πολύ καλό στήσιμο με 3 τελικούς (3Χ 2Χ80rms @8Ω), 1 Crossover και ένα σετ ηχεία της Roister.

Όπως βλέπετε απ'τα παραπάνω και στις δύο περιπτώσεις παίζω με αναλογικές εισόδους στα μηχανήματά μου και δεν θέλω να αγοράσω πάλι DVD player αφού έχω μαζέψει τα ωραία μου ντοκιμαντέρ (και μερικές ταινίες)σε BR.

Υ.Γ: Σε περίπτωση που μου προτείνετε να αγοράσω από εξωτερικό θα ήθελα να είναι από κατάστημα εντός EU προς αποφυγήν επιπλέον κόστους τελωνείο κλπ κλπ.

Δημοσ.

Εχεις πολλες επιλογες. Απλα αυτες θα προερχονται απο σοβαρους και ακριβους κατασκευαστες. Στις περισσοτερες περιπτωσεις τοσο ακριβα που φτιαχνεις home cinema καλυτερο απο το speaker set (εαν ειναι για pc) και σου μενουν και ρεστα. Τωρα το συστημα που λες εαν ειναι τοσο καλο τοτε ισως να αξιζει να τα κοιταξεις.

Denon DBP-2012UD 900 euro (μηχαναρα..)

Pioneer BDP-LX91 1900 euro

Yamaha BD-A1010 430 euro

Marantz UD 7006 950 euro

Αυτα ειναι τα φθηνοτερα απο κατασκευαστες που προβλεπουν στις περισσοτερες υλοποιησεις τους 7,1 αναλογικη εξοδο με κωδικοποιημενο σημα DTS HD και εχουν και usb που διαβαζει σχεδον τα παντα. Για srt δεν ξερω, δεν εχω δοκιμασει. Το yamaha ειναι πολυ τιμιο σε αυτα που προσφερει.

Υπαρχουν και αυτα που ειναι παλια στο 200ρικο Panasonic DMP-BD55, Sony BDP-S550 Αλλα οπως ειπα ειναι παλια, αργουν να αναγωσουν το δισκο και ουτε λογος για usb..Αν τα βρεις κανεις δουλεια παντως.

ΥΓ μπορει καποιο να μου ξεφυγε σε noname η καποια consumer εταιρια. Τα πιο πανω παντως οποιος εχει καλους τελικους και θελει σοβαρο αποτελεσμα βαζω το χερι μου στην φωτια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...