Προς το περιεχόμενο

Τι Partition????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παίδες,,,,,θέλω να εγκαταστήσω τα windows 7 στο notebook μου που έχει windows xp και linux και δεν θέλω να διαγραφτεί απολύτως τίποτα τώρα τα Partitions που έχει από μόνο του δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύουν για να εγκαταστήσω τα win 7 να δείτε μια photo post-234554-0-13470500-1336293093_thumb.jpg

α και ξέχασα τα windows xp και linux τα είχε προ εγκατεστημένα

και θέλω να κάνω dual boot όπως είπα!!!!...

κανένας καμιά βοήθεια

???

Δημοσ.

Για σας παίδες,,,,,θέλω να εγκαταστήσω τα windows 7 στο notebook μου που έχει windows xp και linux και δεν θέλω να διαγραφτεί απολύτως τίποτα

Δεν γίνεται αυτό, το λιγότερο θα αλλάξει το μενού εκκίνησης κάτι που υπό προϋποθέσεις μπορεί αν είναι και μοιραίο για το σύστημά σου.

Αν έχεις εξωτερικό δίσκο αρκετά μεγάλο τότε τράβα πλήρες εικόνα (acronis)ολόκληρου του δίσκου για να μπορείς μετά να κάνεις πειράματα με την ησυχία σου.

Δημοσ.

Δεν γίνεται αυτό, το λιγότερο θα αλλάξει το μενού εκκίνησης κάτι που υπό προϋποθέσεις μπορεί αν είναι και μοιραίο για το σύστημά σου.

Αν έχεις εξωτερικό δίσκο αρκετά μεγάλο τότε τράβα πλήρες εικόνα (acronis)ολόκληρου του δίσκου για να μπορείς μετά να κάνεις πειράματα με την ησυχία σου.

δηλαδή με τίποτα γιατί ?????? όμως

Στον D γίνεται να κάνω install στα win 7 χωρίς να χάσω τίποτα!!!???αφού λέει ότι είναι τελιος free

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες, γίνεται δεν είναι πρόβλημα αυτό,αλλά θα πρέπει να φτιάξεις νέο διαμέρισμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην δουλεύει μετά η επαναφορά π.χ. επίσης θα χαθεί η επιλογή για τα linux και θα πρέπει να την ξανά βάλεις μόνος σου,γενικά δεν είναι να το δοκιμάσει κάποιος που δεν ξέρει πολλά.

Για αυτό σου λέω πλήρες εικόνα(ή αν έχει το ίδιο να φτιάξεις επαναφορά από usb,διάβασε το εγχειρίδιο) και μετά όσο στραβά και να πάνε τα πράγματα τον ξαναφέρνεις στην σημερινή του κατάσταση πολύ εύκολα.

Δημοσ.

Για αυτό σου λέω πλήρες εικόνα(ή αν έχει το ίδιο να φτιάξεις επαναφορά από usb,διάβασε το εγχειρίδιο) και μετά όσο στραβά και να πάνε τα πράγματα τον ξαναφέρνεις στην σημερινή του κατάσταση πολύ εύκολα.

πως γίνεται η πλήρες εικόνα που μου λες sorry που είμαι άσχετος και βασικά τα linux δεν δουλεύουν δηλαδή δεν ανοίγουν όταν τα πατάω μου λέει ότι λείπει κάποιο αρχείο

Δημοσ.

κανένας καμία απαντήσει please!!!!

θα μπορώ να κάνω στο δίσκο D: το Dual boot χωρίς να πειράξω τίποτα????? please ρε παίδες δώστε καμιά απαντήσει μιλάω μονός μου....

Δημοσ.

Στο D αυτήν την στιγμή τι έχει;Τα αρχεία για τα linux;;

λέει ότι δεν έχει τίποτα νομίζω όπως εχω βάλει από επάνω στην εικόνα στην αρχη και οταν τον ανοίγω τίποτα δεν έχει μέσα ότι είχε το εχω μεταφέρει αλου άλλα δεν μπορώ να καταλάβω που είναι τα linux μαλων πρέπει να είναι σε κρυφά partitions που δεν φαίνονται σαν disk

post-234554-0-81196000-1336328106_thumb.jpgνα για δες και αυτήν την photo

Δημοσ.

Τρέξε μια το Crystal Disk Info και ανέβασε την εικόνα να δούμε τι δίσκο έχεις.

Κανονικά αν κάνεις εγκατάσταση των 7 στο D, θα μπει το δικό του μενού το οποίο θα έχει τα XP και τα 7,και θα χαθεί το ότι μπορεί να έχει στο D ,τα αρχεία των LINUX δεν φαίνονται στα win οπότε μπορεί να υπάρχουν εκεί.ok άκυρο αλλού είναι τα linux απλό διαμέρισμα είναι το D.

Σου είπα και πριν να διαβάσεις το εγχειρίδιο αφού θα σου λέει πως να κάνεις μέσο(usb) αποκατάστασης του συστήματος σε περίπτωση που κάτι θα πάει στραβά.

Δημοσ.

Τρέξε μια το Crystal Disk Info και ανέβασε την εικόνα να δούμε τι δίσκο έχεις.

Κανονικά αν κάνεις εγκατάσταση των 7 στο D, θα μπει το δικό του μενού το οποίο θα έχει τα XP και τα 7,και θα χαθεί το ότι μπορεί να έχει στο D ,τα αρχεία των LINUX δεν φαίνονται στα win οπότε μπορεί να υπάρχουν εκεί.ok άκυρο αλλού είναι τα linux απλό διαμέρισμα είναι το D.

Σου είπα και πριν να διαβάσεις το εγχειρίδιο αφού θα σου λέει πως να κάνεις μέσο(usb) αποκατάστασης του συστήματος σε περίπτωση που κάτι θα πάει στραβά.

δηλαδή μπορώ να κάνω κανονική εγκαταστήσει εκεί στον d στα win 7 ????

Δημοσ.

Είπαμε μπορείς αλλά θα χαθεί κάθε αναφορά στα linux και αν πάει κάτι στραβά μπορεί να χάσεις και τα XP(και να μην τρέχουν τα 7).

Δημοσ.

Είπαμε μπορείς αλλά θα χαθεί κάθε αναφορά στα linux και αν πάει κάτι στραβά μπορεί να χάσεις και τα XP(και να μην τρέχουν τα 7).

πλήρες εικόνα επαναφέρει και ρυθμίσεις και όλα τα πάντα ότι εχω στο PC και γίνεται όπως το είχα πριν καταστραφεί...???? εεε???

και πως δουλεύει αυτό άμα είναι έτσι όπως τα λέω!!!???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...