Xrhstaras.GS Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Γεια σας. Θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου προτεινει ενα προγραμμα για να μπορω να φτιαχνω βιντεο με gameplay για games. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 να καταγραφεις gameplay ενω παιζεις ωστε να φτιαξεις ετσι το walkthrough; να κοβεις το βιντεο που καταγραφεις; εξηγησε μας λιγο πως ακριβως το φανταζεσαι.
Xrhstaras.GS Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 ακριβως αυτο φιλε μου!!!! εχεις κατι να μου προτεινεις;
TheELF Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ να φρικάρεις http://www.youtube.com/watch?v=jfnSqLzUzfM
Xrhstaras.GS Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 αχχαχαχαχα κατι ποιο απλο για να φτιαχνω gameplays;
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 μπορεις να κατεβασεις το fraps οπου περα απο τα fps σε καθε παιχνιδι μπορει να καταγραφει και το βιντεο. τωρα για να κοψεις βιντεο δεν μπορω να σου προτεινω κατι μιας κ δεν χρησιμοποιω παρα μονο video converters εχε υποψιν σου το fraps η free εκδοση του γραφει μεχρι 1 λεπτο βιντεο αρα θα πρεπει να βρεις την 'κανονικη' εκδοση :Ρ βεβαια απαραιτητη προϋποθεση ειναι να εχεις αρκετα δυνατο συστημα για την on the fly εγγραφη κ γρηγορο δισκο ωστε να μην κολλαει.
Xrhstaras.GS Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 καλα αυτο εννοειτε φιλε μου!!!! οποιος εχει να μου προτεινει και κανενα αλλο προγραμμα ας το πει!!!
TheELF Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Fraps για να γράφεις το παιχνίδι,θέλει πάρα πολύ χώρο στον σκληρό. AviDemux2 να κάνεις κόψε ράψε και για να ενώσεις τον ήχο που θα φτιάξεις με το βίντεο Audacity για να επεξεργαστείς τον ήχο εύκολο σε αυτό το πράμα δεν υπάρχει εκ τον πραγμάτων δύσκολο είναι,αν θέλεις το ποιο απλό πάρε μια βιντεοκάμερα στίσε την να τραβάει την οθόνη όσο παίζεις σύνδεσε της και ένα μικρόφωνο για να μιλάς ενώ παίζεις και τέλος.
L-Griever Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Γεια σας. Θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου προτεινει ενα προγραμμα για να μπορω να φτιαχνω βιντεο με gameplay για games. Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Όταν λες ότι θέλεις να φτιάξεις gameplay για παιχνίδια σε τι όμως; Για υπολογιστή ή για κονσόλες τα παιχνίδια; Αν είναι για κονσόλες τότε αυτό που μπορώ να σου προτείνω είναι το Hauppauge το οποίο είναι ακριβούστικο αλλά πολύ καλό..Κάνει τη δουλειά της η συσκευή γιατί καταγράφει ότι παίζεις εκτός για υπολογιστή.. Για να επεξεργαστείς σκέτο τον ήχο μπορείς να δοκιμάσεις το Xilisoft Audio Converter. Για να κόψεις,ενώσεις ή ότι άλλο μπορείς να δοκιμάσεςι το Xilisoft Video Editor. Για μετατροπή βίντεου μπορείς να δοκιμάσεις το Xilisoft Ultimate Video Converter. Αν και όλα είναι της Xilisoft! Πάντως είναι καλά προγράμματα και μπορούν να σου κάνουν τη δουλειά που θέλεις.. Αυτά τώρα για υπολογιστή θα ψάξω αν είναι και θα σου πω. Νομίζω με το πρόγραμμα Steam μπορεί να καταγράψει και να βγάλι φωτογραφίες..δεν ξέρω δεν είμαι σίγουρος....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Power Director πολύ καλός και σου δίνει την δυνατότητα επεξεργασίας video, φωνής και μουσικής στο ίδιο timeline. Αλλα είναι πολύ βάρη και λίγο ακριβό...τα fraps για in game και άμα δεν έχεις high end pc τραβα video στην μιση ανάλυση που υπάρχει σαν επιλογή στο fraps. Τώρα άμα θες απλά πράγματα τότε Windows Live Movie Maker. Επίσης να ξέρεις ότι το fraps σώζει raw αρχεία οποτε να περιμένεις να δεις το 1:30 λεπτό video να είναι 1G.
L-Griever Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Power Director πολύ καλός και σου δίνει την δυνατότητα επεξεργασίας video, φωνής και μουσικής στο ίδιο timeline. Αλλα είναι πολύ βάρη και λίγο ακριβό...τα fraps για in game και άμα δεν έχεις high end pc τραβα video στην μιση ανάλυση που υπάρχει σαν επιλογή στο fraps. Τώρα άμα θες απλά πράγματα τότε Windows Live Movie Maker. Επίσης να ξέρεις ότι το fraps σώζει raw αρχεία οποτε να περιμένεις να δεις το 1:30 λεπτό video να είναι 1G. Το Power Director είναι πολύ δύσκολο και είναι για έμπειρους εκτός και αν το ασχοληθείς πολύ..Το παιδί ρώτησε για απλό πρόγραμμα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Για αυτό και στο τέλος λέω για movie maker... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα