neggo Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Αγόρασα το πληκτρολόγιο turbox αλλά στο iPad στις ρυθμίσεις για Bluetooth μου γράφει keyboard for iPad not paired και το πληκτρολόγιο δε λειτουργεί. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του?
c0prse_grinder Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Αγόρασα το πληκτρολόγιο turbox αλλά στο iPad στις ρυθμίσεις για Bluetooth μου γράφει keyboard for iPad not paired και το πληκτρολόγιο δε λειτουργεί. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του? αγορασες το ενα και μοναδικο πληκτρολογιο turbo x? δεν βαζεις καλυτερα καποιο link? ακολουθησες οδηγιες του manual και παλι τιποτα?
neggo Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Το manual ακολούθησα αλλά τίποτα. Τι λινκ να βάλω? δηλαδή?
dimkiri Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Γεία γνωρίζει κανείς γιατι ορισμενα πλήκτρα στο MC 2012 turbo X wirless keybord πρέπει να κρατάς πατημένο το FN πλήκτρο για να πληκτρολογήσεις τον χαρακτήρα του πλήκτρου και όχι τον "μπλέ" Fn χαρακτήρα, Υπάρχει κάποιος συνδιασμός πλήκτρων για να αλλάξει αυτό. Εχω χάσει το εγχειρίδιο χρήσης. ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα