Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο site της lucid λέει για Sandy Bridge Z68/H67/H61.

Περίεργο που δεν είδες διαφορά στο Battlefield 3 σύμφωνα με την αρχιτεκτονική της λύσης παίζει transparentrly. Πολύ fancy τεχνολογία ομως βρε παiδια, άντε να έχεις 2-3 καρτες γραφικών να μιλάνε μεταξύ τους και μετά με την onboard, του interprocess communication το κάγκελο.

Eliminating Graphics Pipeline Redundancies between CPU, GPUs and Displays to Improve Gaming Responsiveness and Visual Quality

Δημοσ.

Το θεμα ειναι σε z68 με lucid virtu (οχι mvp) , οταν αλλαζεις απο i mode σε d , πρεπει να αλλαζεις θεση στο καλωδιο οθονης απο την onboard στην καρτα γραφικων , σε z77 με lucid virtu mvp το καλωδιο οθονης το εχεις σταθερα σε μια εξοδο , και αλλαζεις απο το software i σε d ...

Ειναι θεμα μητρικης / chipset / bios / επεξεργαστη , τωρα η καθε μητρικη τι μπορει να υποστηριξει με update ειναι αλλο θεμα ...

Γενικα υπαρχει μια συνχυση στο αν μπορει να κανει μια z68 οτι μια z77 σε αρκετα θεματα , και ο λογος ειναι να πουληθουν ολες οι stock z68 μητρικες ... Οποιος εχει z68 να μπει στο site / forum του κατασκευαστη για να δει αν η δικη του μητρικη υποστηριζει καποιες τεχνολογιες , αλλα να λεμε γενικα οτι ολες οι z68 υποστηριζουν κατι καινουργιο ειναι ατοπο ...

Δημοσ.

Παιδιά μην τα μπερδεύετε, ισχύει οτι γράφει ο lost1 πιο πάνω, η διαδικασία με το MVP είναι πολύ πιο απλή σε z77 δεν αλλάζεις καλώδιο για το σήμα στην οθόνη.

Μην τρελαίνεστε ομως να πουλήσετε την μητρική σας και να πάτε σε z77 οσοι είστε σε 1155, εγω που εχω z77 αμα διαβάσετε πιο πάνω δεν είδα καμία διαφορά και το απενεργοποιήσα το Lucid Virtu MVP.

Ωραία τεχνολογία είναι αυτη που είχα σε μια Asus Crosshair extreme στην οποία συνδύαζες κάρτες απο διαφορετικούς κατασκευαστές nvidia + Ati μαζί ή και ακόμα κάρτες απο διαφορετικές γενιές και ολες έτρεχαν x16, το λεγόμενο Lucid hydra logic

Δημοσ.

Μην τρελαίνεστε ομως να πουλήσετε την μητρική σας και να πάτε σε z77 οσοι είστε σε 1155, εγω που εχω z77 αμα διαβάσετε πιο πάνω δεν είδα καμία διαφορά και το απενεργοποιήσα το Lucid Virtu MVP.

Σε z68 me lucid virtu (οχι mvp) σχεδον σε ολα τα games (αναλογα την καρτα γραφικων) μειωνονται τα fps , κυριως ειναι για εξοικονoμηση ενεργειας (I mode) / "enconding" (d mode)...

Σε z77 me ivy bridge με lucid virtu mvp (αναλογα την καρτα γραφικων) σε καποια games βλεπεις παραπανω fps , σε καποια οχι ...

Δεν ειναι λογος αναβαθμισης απο z68 σε z77 ...

Απλα οποιος αγοραζει καινουργια μητρικη η z77 ειναι μονοδρομος ...

Δημοσ.

Δηλαδή εχουμε μια μίνι κάρτα γραφικών (οπως το χω καταλάβει) στο die του επεξεργαστή. Μήπως είναι τελικά πιο εύκολο το OC οταν είναι απενεργοποιημένη; Οταν είναι ενεργοποιημένη δεν τρώει πόρους της cpu (Cache, bus bandwidth κτλ); Υπάρχει διαφορά στο πάνω όριο με την ενσωματωμένη GPU off και on; Μου χει κάτσει στραβά σαν τεχνολογια για mobile devices μου ακούγεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...