KEFALAS1981 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 καλησπερα θελω μια διευκρινηση παιδια απο τοτε που εβαλα τον Ι5 2400 οποτε ανοιγα το core temp με υψηλες επιδοσεις των windows μου εγραφε frequency 3200 mhz και οταν πηγα στο βιος της μητρικης (σε Default ) ειδα τα παρακατω Intel® Turbo Boost Technology [auto] turbo boost 1-core [34] turbo boost 2-core [33] turbo boost 3-core [33] turbo boost 4-core [32] και τα αλλαξα Intel® Turbo Boost Technology [enabled] turbo boost 1-core [34] turbo boost 2-core [34] turbo boost 3-core [34] turbo boost 4-core [34] σωστα τα εκανα ; Εντωμεταξυ στα windows συνεχιζει να γραφει 3.10 -3.30
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Καμιά ιδέα παιδια; ..και προφανώς δεν είδες καμιά διαφορά σε τίποτα. έχεις διαλέξει Hi_performance προφίλ στα windows η είσαι ακόμα στο balance ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 επειδή το "o/c" γίνεται με το turbo ουσιαστικά, τα windows δεν αλλάζουν τη συχνότητα που αναφέρουν στις ιδιότητες συστήματος...
KEFALAS1981 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 το εχω βαλει σε Hi performance( υψηλές επιδόσεις)και παει μεχρι 3.2 σε turbo boost εδω ειναι με default bios settings και εδω αφου αλλαξα το turbo boost 4-core απο {32} σε [34] και παει στα 3.4 turbo boost
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 ... γιατί κάποιος σε έπεισε ότι αφού δεν κάνεις o/c πάρε τον 2400 και είσαι μια χαρά.. και έτσι για 30 ευρώ έχασες το Super (K).. Έλα σε πειράζω μια χαρά είσαι. Eχεις κατεβάσει το πρόσθετο από την Intel που δείχνει πόσο load είναι ο επεξεργαστής σου online ?
KEFALAS1981 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 ... γιατί κάποιος σε έπεισε ότι αφού δεν κάνεις o/c πάρε τον 2400 και είσαι μια χαρά.. και έτσι για 30 ευρώ έχασες το Super (K).. Έλα σε πειράζω μια χαρά είσαι. Eχεις κατεβάσει το πρόσθετο από την Intel που δείχνει πόσο load είναι ο επεξεργαστής σου online ? οχι δεν το εχω ..για στειλε μου κανα λινκ ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα