christophoros Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδιά, αυτόν τον καιρό φτιάχνω ένα σάιτ μαζί με έναν φίλο μου το οποίο έχει να κάνει με μαθηματικές προκλήσεις...τέσπα.. Θέλω να βάλω το latexrender το οποίο σου μετατρέπει κάποιυς κώδικες σε μαθηματικά σύμβολα κλπ και το οποίο ζητά να έχεις εγκαταστίσει to Latex kai to ImageMagick(το οποίο χρειάζεται το Ghostscript). Μέχρι στιγμής σε ό,τι έχω ψάξει δεν βρήκα έναν ολοκληρωμένο οδηγό που να λέει πως ακριβώς να εγκαταστίσω το Latex kai to ImageMagick η αν στην τελική χρειάζεται να επικοινωνήσω μετον hosting provider μου ώστε να τα κάνει αυτός. Ευχαριστώ
christophoros Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) τελικά βρήκα άκρη, όποιος θα έχει την ίδια απορία με εμένα στο μέλλον, για να μπει το latexrender πρέπει να συνενοηθείς πρώτα με τον πάροχο του hosting σου για να σου εγκαταστήσουν το ImageMack και το Latex. Αν από την άλλη θες κάτι πιο άμεσο, και δεν έχεις πληρωμένο hosting μπορείς να δεις την πατέντα στην παρακάτω ιστοσελίδα, που στην ουσία φτιάχνεις μια εικόνα η οποία έρχεται από το codecogs και σου επιστρέφει την αναπαράσταση της μαθηματικής συνάρτησης που φτιάχνεις με κώδικα λάτεξ πάντα. http://www.codecogs.com/latex/htmlequations.php Επεξ/σία 8 Μαΐου 2012 από christophoros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα