Yiorgos07 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Κυρίες, Κύριοι Καλησπέρα!! Είμαι εντελώς καινούριος στο Insomnia σα μέλος αλλά το συμβουλεύομαι "παθητικά" καιρό. Τώρα όμως χρειάζομαι τη βοήθειά σας Ήμουν πάντα φίλος της Nokia ώσπου αποφάσισα να μπλέξω μεsmartphones και αγόρασα πριν κανά χρόνο απο ένα φίλο το iphone 3g. Να μην πολυλογώ τα έφτυσε και του έκανα την κηδεία.. Τώρα είμαι ανάμεσα σε κάποια μοντέλα που όμως θέλω να μείνω μέσα στο εύρος των τιμών αυτών, δλδ ως 250. 1)HTC Desire C Black 229ευρώ. (μικρός επεξεργαστής) 2)Samsung Nexus S Black 249ευρώ. (το μόνο μείον ίσως η απουσία flash led..) 3)Sony Ericsson Neo V Blue 199ευρώ. (ενδοιασμός για την ποιότητα πλαστικών και επειδή τα έσπασαν sony-ericsson) Οι τιμές είναι απο συγκεκριμένο μεγάλο κατάστημα και ας πούμε είναι ενδεικτικές, με ενδιαφέρει να με καταρτίσετε ως προς τις αποδόσεις των τηλεφώνων αυτών. Είμαι casual χρήστης, λίγο διαδίκτυο, καλή καμερίτσα - βίντεο, να μην κάνει 10 ώρες για κάτι, εύκολη συνδεσιμότητα και διαχείριση με pc πχ γιατί τα itunes ήταν έλεος.. gps και τα άλλα τα αφήνω πάνω σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !! Υ.Γ. Στη σύγκριση είχα και αυτά αλλά μάλλον δεν φτάνουν τα ανωτέρω. Nokia Lumia 610 Black Samsung Galaxy Ace Black
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Φιλε μου εγω με το νεου μου κινητακι .. Sony U ειμαι ευχαριστημενος..σε λιγα λεπτα που το ειχα στα χερια μου..ομως δεν παιρνει καρτες μνημης... Τωρα και το sole ειναι απαιχτο κινητο αμα δεν θες να εχεις μπροστινη καμερα..
christs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Κυρίες, Κύριοι Καλησπέρα!! Είμαι εντελώς καινούριος στο Insomnia σα μέλος αλλά το συμβουλεύομαι "παθητικά" καιρό. Τώρα όμως χρειάζομαι τη βοήθειά σας Ήμουν πάντα φίλος της Nokia ώσπου αποφάσισα να μπλέξω μεsmartphones και αγόρασα πριν κανά χρόνο απο ένα φίλο το iphone 3g. Να μην πολυλογώ τα έφτυσε και του έκανα την κηδεία.. Τώρα είμαι ανάμεσα σε κάποια μοντέλα που όμως θέλω να μείνω μέσα στο εύρος των τιμών αυτών, δλδ ως 250. 1)HTC Desire C Black 229ευρώ. (μικρός επεξεργαστής) 2)Samsung Nexus S Black 249ευρώ. (το μόνο μείον ίσως η απουσία flash led..) 3)Sony Ericsson Neo V Blue 199ευρώ. (ενδοιασμός για την ποιότητα πλαστικών και επειδή τα έσπασαν sony-ericsson) Οι τιμές είναι απο συγκεκριμένο μεγάλο κατάστημα και ας πούμε είναι ενδεικτικές, με ενδιαφέρει να με καταρτίσετε ως προς τις αποδόσεις των τηλεφώνων αυτών. Είμαι casual χρήστης, λίγο διαδίκτυο, καλή καμερίτσα - βίντεο, να μην κάνει 10 ώρες για κάτι, εύκολη συνδεσιμότητα και διαχείριση με pc πχ γιατί τα itunes ήταν έλεος.. gps και τα άλλα τα αφήνω πάνω σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !! Υ.Γ. Στη σύγκριση είχα και αυτά αλλά μάλλον δεν φτάνουν τα ανωτέρω. Nokia Lumia 610 Black Samsung Galaxy Ace Black Λοιπον, ακου φιλε Γιωργο, πως εχουν τα πραγματα... 1. το Desire το απορριπτω, πες πως δεν υπαρχει. 2. το Nexus S πριν 6 μερες το εβρισκες στο πλαισιο στα 200 ευρω. Οποτε, για 200, ειναι κορυφαιο, για 250, ξεχασε το. 3. το Neo V οταν βγηκε, πριν 6 μηνες, στα 200 ευρω, ηταν απλα κινηταρα, το τοπ στα λεφτα αυτα. Αλλα θεωρω οτι τωρα πια, δεν αξιζει να δωσεις 200 ευρω για το συγκεκριμενο, οταν ο καιρος περασε και σιγα σιγα στα 200 πρεπει να χτυπας διπυρηνο κινητο, και οχι μονοπυρηνο... Κατα τ αλλα ειναι φοβερο, εχει τα παντα ολα, δεν του λειπει τιποτα, σε αντιθεση με τη μια και την αλλη συσκευη, που στη μια λειπει το φλας, στην αλλη επεκταση μνημης, και δε συμμαζευεται. Ειμαι κατοχος του και σου μιλαω. Συνοψιζοντας, προσωπικα σαν Χρηστος αν ηταν τωρα ν αγορασω κινητο, θα περιμενα λιγο να παρω καποιο σπουδαιο διπυρηνο στα 200-250 ευρω, μιας και οι τιμες πεφτουν λογω νεων μοντελων. Εναλλακτικα, θα πηγαινα σε φτηνο διπυρηνο στυλ Sony Sole η Sony U, τα οποια σαν αξια/τιμη ειναι μια χαρα, για διπυρηνα.
spurakos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 sole...εχει σχεδον τα παντα εκτος απο μπροστινη καμερα.αν χρησιμοποιεις μια στο τοσο την μπροστινη καμερα παρε αυτο αλλιως το xperia u
Yiorgos07 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη και φιλική ανταπόκρισή σας!! To sola δεν το γνώριζα καθόλου!! Είναι όντως πολύ καλό και ξεπερνά τα άλλα!! το βρήκα σε ένα μαγαζάκι 243+6 μεταφορά κλπ. μια χαρά δλδ. Gr γράφει οπότε δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα ε; Με Ελληνικά και αν χαλάσει με εγγυήσεις και αντιπροσωπεία;
christs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη και φιλική ανταπόκρισή σας!! To sola δεν το γνώριζα καθόλου!! Είναι όντως πολύ καλό και ξεπερνά τα άλλα!! το βρήκα σε ένα μαγαζάκι 243+6 μεταφορά κλπ. μια χαρά δλδ. Gr γράφει οπότε δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα ε; Με Ελληνικά και αν χαλάσει με εγγυήσεις και αντιπροσωπεία; ειναι καθαρα θεμα του καταστηματος αυτο. Εσυ το μονο που εχεις να κανεις, ειναι να βεβαιωθεις ρωτωντας το καταστημα οτι το συγκεκριμενο κινητο ειναι ευρωπαικης εισαγωγης, αν οχι ελληνικης, οποτε και καλυπτεται απο την πανευρωπαικη εγγυηση, κανονικα απο τη μαμα εταιρια. Αν ναι, τοτε ολα καλα, προχωρα. Για ελληνικα δε τιθεται θεμα, τα android εχουν ολα ελληνικα. Ουτως η αλλως οπως σου ειπα αν ειναι ευρωπαικης εισαγωγης, θα χει στανταρ ελληνικα.
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Παιδες εβαλα να γραφω μυνημα με ελληνικο πληκτολογιο και μετα απο 60 λεξεις με εβαλε σε δευτερο μυνημα ... Πως γινεται να γραφω ελληνικα με 160 χαρακτιρες??/
Plug Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Παιδες εβαλα να γραφω μυνημα με ελληνικο πληκτολογιο και μετα απο 60 λεξεις με εβαλε σε δευτερο μυνημα ... Πως γινεται να γραφω ελληνικα με 160 χαρακτιρες??/ ics εχει ή gb;
Plug Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Gb....2.3.7 νομιζω γιατι Γιατι αν είχε ics θα ειχα να σου δώσω το stripped απκ γραφής,ωστε να γράφεις με 160
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Στην έκδοση που είμαι με είπε στο άλλο τοπικ που έχω ανοίξει στην κατηγορία mobile software να βάλω το go sms pro και το Greek language plugin για το δευτερο δεν είμαι σίγουρος ότι έβαλα το σωστό γιατι πάλι μονο 60 χαρακτήρες με αφηνει να γραψω πάνω από 60 πάει διπλό μήνυμα... Έβαλα ελληνική γλώσσα αλλά δεν κατάφερα κάτι ή πρέπει να κάνω άλλη ρύθμιση που δεν ξέρω...
arxaggelos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Στην έκδοση που είμαι με είπε στο άλλο τοπικ που έχω ανοίξει στην κατηγορία mobile software να βάλω το go sms pro και το Greek language plugin για το δευτερο δεν είμαι σίγουρος ότι έβαλα το σωστό γιατι πάλι μονο 60 χαρακτήρες με αφηνει να γραψω πάνω από 60 πάει διπλό μήνυμα... Έβαλα ελληνική γλώσσα αλλά δεν κατάφερα κάτι ή πρέπει να κάνω άλλη ρύθμιση που δεν ξέρω... Θα πας Settings>Advanced>Send Settings και θα ενεργοποιήσεις το Enable locale support. Μετά, ακριβώς κάτω από αυτό, θα δεις το Supported Languages. Πάτα το και τίκαρε το Greek SMS Mode.
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Θα πας Settings>Advanced>Send Settings και θα ενεργοποιήσεις το Enable locale support. Μετά, ακριβώς κάτω από αυτό, θα δεις το Supported Languages. Πάτα το και τίκαρε το Greek SMS Mode. Σε ευχαριστω Δουλεψε... Να σαι καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα