Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Το παιρνω μονο και μονο για την μπροστονη καμερα...για κανενα skype και τετοια.. Αλλιωσ θα επαιρνα το sole.. Εσενα δεν σε εντυπωσιασε...σε συγκριση με το δικο σου..!!
mpasketpro Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Και εγω αφου ειδα το galaxy s ii στην σοκαριστικη τιμη των 400 ευρω (ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ;-.-) αποφασισα να παρω το xperia u:P
spurakos Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 οχι και τοσο μπορω να πω..σε συγκριση με το sole παντα.γενικα ομως ναι
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγω τωρα ειμαι σε μεγαλο διλλημα.. Να κανω την παραγγελλια ή να περιμενω.. Ουφ... Και το sole με ψιλοαερεσε αλλα δεν εχει μπροστινη καμερα Η συσκευασια μεσα του sole ειχε και προστατευτικο οθονης μεσα..;;
spurakos Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 εμενα δεν ειχε.ειχε τα smartTags,ακουστικα και φορτιστη
krypton Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Εγω τωρα ειμαι σε μεγαλο διλλημα.. Να κανω την παραγγελλια ή να περιμενω.. Ουφ... Και το sole με ψιλοαερεσε αλλα δεν εχει μπροστινη καμερα Η συσκευασια μεσα του sole ειχε και προστατευτικο οθονης μεσα..;; εγώ που έχω το nexus s δεν έχω χρησιμοποιήσει και πολύ τη μπροστινή κάμερα. αν νομίζεις πως δεν την θέλεις και πολύ, το sole είναι πολύ value for money κινητό
Liverpool89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Το παραγγειλα παιδες...αυριο ή μεθαυριο θα το εχω .. Σε ασπρο με κιτρινο... Θα ανεβαζα και κανενα review αλλα δεν εχω ξανακανει.. Οσο για την μπροστινη καμερα..τωρα που ειχα το iphone 3g και μιλουσα σε msn or skype ειχα βρεθει πολλες φορες στο να ειχα μπροστα καμερα και να την χρησιμοποιουσα
Plug Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 παιδια θα παραγγείλω κινητό. ειμαι μεταξύ Sony Ericsson Xperia Arc S και sony sole(α),τι προτείνετε;
Liverpool89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Εγω παραγγειλα το U ... Αλλα αν ημουν αναμεσα σε αυτα τα δυο που λες εσυ ..θα επελεγα το sole.. Η κανονικη τιμη του sole ειναι γυρω στα 300+ αλλα εδω στην Ελλαδα το χουν φερει σαν προσφορα..
christs Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 παιδια θα παραγγείλω κινητό. ειμαι μεταξύ Sony Ericsson Xperia Arc S και sony sole(α),τι προτείνετε; Παρε το Sole εννοειται φιλε. και φθηνοτερο, και διπυρηνο, καμια σχεση-συγκριση.
koystado Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 γνωρίζει κανείς αν μπορώ να αλλάξω καπάκια στο sole δλδ να πάρω μάυρο και να του βάλω αργοτερα λευκό καπάκι απο πίσω
DrHouse Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 δεν ξέρω απλώς ρωταω γιατι θέλω το άσπρο και βρίσκω το μάυρο
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Παιδια το πηρα σημερα... Εντυπωσιαστηκα..πολυ καλο κινητο..ωραια καμερα ωραια αισθηση μου αφησε.. Πολυ καλη κινηση της sony να βαλει μεσα και προστατευτικο οθονης.. Τωρα τις επαφες μου απο το outlook πως τις βαζω στο κινητο κονο αυτο με καει... Εγω το εβγαλα το ασπρο που εχει και εβαλα το κιτρινο αλλα με το ασπρο ειναι πιο ωραιο.. Τωρα το φορτιζω...για κανενα 12ωρο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα