Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρησιμοποιησεις usb on the go για ταινιες και αρχεια που σπανια χρησιμοποιεις και εισαι κομπλε..παντως το sole ειναι ανωτερο του u

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χρησιμοποιησεις usb on the go για ταινιες και αρχεια που σπανια χρησιμοποιεις και εισαι κομπλε..παντως το sole ειναι ανωτερο του u

Μου το εξηγεις λιγο αυτο? με το usb on the go?

και το sole γιατι ειναι ανωτερο αφου ειναι πιο φθηνο και εγω θελω να εχει και μπροστα καμερα...

Δημοσ.

ειναι πιο φθηνο εδω γιατι το εχουν φερει σαν προσφορα.δες τιμες εξωτερικου.εχει μεγαλυτερη οθονη και ειναι σχετικα πιο γρηγορο.ασε που λογικα η μπαταρια θα κραταει περισσοτερο απο το u αφου η φωτιζομενη μπαρα θα την ρουφαει την μπαταρια.τωρα για το usb on the go.χρησιμοποιεις κατι σαν καλωδιο-ανταπτορα.απ'την μια τον συνδεεισ με το κινητο και απο την αλλη με usb stick.κατι σαν να το συνδεεις με υπολογιστη το στικακι.

Δημοσ.

Αμα γινεται αυτο που λες θα το παρω χωρις δευτερη σκεψη,,.

Το sole ειμαι ωραιο αλλα δεν εχει μπροστινη καμερα..το P ειναι αυτο που τα συνδυαζει ολα τα χαρακτηριστηκα των δυο κινητων αλλα ειναι πολυ ακριβο..

Τα 4 γιγα δεν ειναι αρκετα για να βαλεις τις εφαρμογες που θες απο το play store.Ειδα οτι κανονικα εχει 8γιγα αλλα τα εχουν χωρισμενα σε 4 σαν μνημη του κινητου και 4 για χρηση μουσικης βιντεο κα..ισχυει..;;

Δημοσ.

Νομιζω οτι και τα 4 τα χρησιμοποιει σαν καρτα μνημης ...

Τα 2 γιγα για εφαρμογες επειδη δεν ειχα ποτε αντροιντ θα μου ειναι αρκετα ή θα κανω σαν τα παλια τα κινητα..που εσβηνα πραγματα για να χωρεσει ενα παιχνιδι..

Δημοσ.

Και το sole που εχω,εχει 8 gb μεσα.τα 4 για μουσικη,βιντεο κτλ δεν τα εχω χρησιμοποιησει ενω τα 2 για το συστημα δεν μπορω να τα ακουμπησω.απο τα 2 γκιγκα για εφαρμογες,εχοντας κατεβασει πολλες οπως angry birds,fruit ninja,iris και αλλες πολλες μου εχουν μεινει περιπου 1,6.αρα θεωρω πως ειναι υπεραρκετα.

Δημοσ.

Ok...

Σε ευχαριστω φιλε μου ..

Ξερεις αν θα αναβαθμιστουν σε 4.0...

Προς το U με κοβω...σε ασπρο με κιτρινο..

Η τεχνολογια NFC που προσφερει το sole τι ειναι;;;

Δημοσ.

Ok...

Σε ευχαριστω φιλε μου ..

Ξερεις αν θα αναβαθμιστουν σε 4.0...

Προς το U με κοβω...σε ασπρο με κιτρινο..

Η τεχνολογια NFC που προσφερει το sole τι ειναι;;;

Θα αναβαθμιστούν σε 4.0. Η τεχνολογία NFC είναι κάτι σαν το Bluetooth αλλά για επικοινωνία κοντινής απόστασης. Μπορείς να ανταλλάζεις δεδεομένα, να πραγματοποιείς πληρωμές, να ενεργοποιείς διαφορετικά προφίλ από απόσταση. Δες αυτό το βιντεάκι και θα καταλάβεις.

Δημοσ.

επειδη πηρε μια φιλη μου το U το χρησιμοποιησα λιγο.ψιλοκολλαει και το καπακι δεν εβγαινε με τιποτα για να βαλουμε το αλλο :P

Δημοσ.

επειδη πηρε μια φιλη μου το U το χρησιμοποιησα λιγο.ψιλοκολλαει και το καπακι δεν εβγαινε με τιποτα για να βαλουμε το αλλο :P

Λεγε μου τετοια και ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω...

Πως σου φανηκε??Τα κολληματα ηταν της οθονης ή απο προγραμματα...

Δημοσ.

το neo v ειναι πιο παλιο.ηταν της οθονης τα κολληματα.εφαρμογες δεν ειχε προλαβει να κατεβασει.ενταξει μπορει να ηταν και η συσκευη.για μπαταρια δεν μπορω να πω κατι ακομα αλλα επεφτε γρηγορα με το led κατω απο την οθονη.αλλα ακομα ειναι νωρις. :-D απο ομορφια παντως σκιζει!

Δημοσ.

ρε σου λεω τραβουσαμε,τραβουσαμε τιποτα.λιγο ενα κλικ ακουγοταν στην ακρη αλλα τιποτα.παντως αν δεν χρησιμοποιησεις την μπροστινη καμερα μην το παρεις :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...