Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω παντως σου ειπα στο sole πηγαινε καλυτερα ;)αν και μονο κατι μαγαζια στο σκρουτζ το εχουν διαθεσιμο στα 300 ευρω :confused:

Δημοσ.

Θελω κινητο με βιντεοκληση..

Αυτό το είδες; Κορυφαία αυτονομία, πολύ καλές επιδόσεις και δυνατότητα αναβάθμισης σε ICS.

Δημοσ.

Αυτό το είδες; Κορυφαία αυτονομία' date=' πολύ καλές επιδόσεις και δυνατότητα αναβάθμισης σε ICS.[/quote']

To Honor δεν υποστηρίζει βιντεοκλήση.

Συσκευές Android που το υποστηρίζουν μέχρι στιγμής γνωρίζω μονο τα Samsung Galaxy S/S+.

Οι υπόλοιπες συσκευές που έχουν 2η κάμερα είναι για βιντεοκλήσεις αποκλειστικά και μόνο με χρήση 3rd party apps, τύπου Fring/Skype/Kakao κλπ.

Έλεος παίδες με τα promotions της γουΐνδ...

Σας πήραν χαμπάρι και τα ντουβάρια...

Sent from Galaxy S using Insomnia

Δημοσ.

Έλεος παίδες με τα promotions της γουΐνδ...

Σας πήραν χαμπάρι και τα ντουβάρια...

πες τα ανθρωπε....

Δημοσ.

Οι υπόλοιπες συσκευές που έχουν 2η κάμερα είναι για βιντεοκλήσεις αποκλειστικά και μόνο με χρήση 3rd party apps, τύπου Fring/Skype/Kakao κλπ.

Φιλε μου δηλαδη ενα κνιτο των 100 ευρω πχ nokia μπορει να κανει βιντεοκληση και αυτο δεν μπορουν..

Δεν το ηξερα αυτο..

Δημοσ.

Φιλε μου δηλαδη ενα κνιτο των 100 ευρω πχ nokia μπορει να κανει βιντεοκληση και αυτο δεν μπορουν..

Δεν το ηξερα αυτο..

Μπορουν. Απλα οπως σου ειπε και το παληκαρι, κανουν κληση ουσιαστικα μεσω καποιου προγραμματος στυλ skype.

Δημοσ.

Δεν το ηξερα αυτο..

Τώρα το έμαθες. ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πάντως το one touch 908 της alcatel έχει βγει μάπα, τα 50% ήταν doa για να μην πω το 70%.. για το alcatel που λες δεν έχω ιδέα. θα πήγαινα σε άλλη εταιρία πάντως.

Δημοσ.

πάντως το one touch 908 της alcatel έχει βγει μάπα, τα 50% ήταν doa για να μην πω το 70%.. για το alcatel που λες δεν έχω ιδέα. θα πήγαινα σε άλλη εταιρία πάντως.

Εγω το 995 θελω μα παρω..αλλα κολλαω λιγο..

Οσο για το εριξον το U θα το επαιρνα χωρις δευτερη κουβεντα αλλα τα 4γιγα δεν ειναι λιγα..;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...