Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Τον Ιανουαριο 2010 αγορασα το C510 της Sony Ericsson απο το Media Market.Στης αρχες του καλοκαιριου του 2011 παρουσιασε το εξης προβλημα : ανα τακτα χρονικα διαστηματα εκλεινε και στο ανοιγμα ελεγε : Εισαγεται SIM ! Μετα φυσικα δεν ανοιγε και αναγκαζομουν να το κλεισω και να το ξανανοιξω. Υπεθεσα πως ηταν καποιος ιός και εκανα ολικη επαναφορα το τηλεφωνο αλλα και παλι τιποτα. Υστερα εψαξα στο διαδυκτιο και συνειδιτοποιησα πως αρκετοι αντιμετωπιζαν προβληματα με το συγκεκρημενο τηλεφωνο, συμπερηλαμβανομενου και του δικου μου προβληματος. Βεβαια αυτο που εκανα μετα ηταν να το παω στο καταστημα ' Γερμανος ' οπου μου ειπαν οτι το προβλημα φτιαχνεται με αναβαθμιση ( 30 ευρώ ) την οποια και δεν εκανα (λογικο νομιζω). Ενας γνωστος μου με το ιδιο τηλεφωνο και προβλημα ακανε αναβαθμιση και το προβλημα λυθηκε. Οποιος γνωριζει παρακαλω να με βοηθησει.
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 μεσα στο cd εχει το προγραμμα που κανει Update το κινητο.τοβαζεις στο pc το τρεχεις βαζεις το μοντελο του κινητου και κατεβαζει αναβαθμιση μονο του.ετσι ειχα κανει στο aino.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 http://www.sonymobile.com/global-en/support/phones/c510/ μπες εδω και κατεβασε το pc companion(πουλινε πλεον και να το περασει απ το cd θα του ζητησει αναβαθμιση)κ πατα το support zone.Θα σου πει τι να κανεις και πως ΠΡΟΣΟΧΗ κανε backup επαφες κλπ γιατι χανονται ολα απ το τηλεφωνο!
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 καλα ναι θα κανει Update μονο του.εγω για το aino δεν ειχα περασει το pc companion.ηταν ενα μικρο προγραμμα .ηταν μονο για Update. αυτο ειναι http://sony-ericsson-update-service.en.uptodown.com/ αν και μπορει και μεσα απο το μενου να κανει το update.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 το πήγα για αναβάθμιση στο γερμανό και μου είπαν πως δεν φτιάχθηκε, φυσικά δεν μου πήραν λεφτά. Μου είπαν πως πρέπει να πάει στην αντιπροσωπία γιατί έχει πρόβλημα . Το έστειλα και είπαν 40 ευρόπουλα . Τελικά πήρα άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα