Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάποιο πλήρες σετάκι για υδρόψυξη στην εν θέματι αναφερόμενη πλατφόρμα?

Νορμάλ κόστος - κατάστημα από Ελλάδα για παραλαβή από το κατάστημα.

Αν δεν έχετε υπόψη κάτι που να ικανοποιεί τα κριτήρια αυτά, μπορείται να προτείνεται κάποια δυνατή ψύκτρα αέρα με μικρό μέγεθος? (να χωράει άνετα σε midi tower case)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θέλεις έτοιμη υδρόψυξη σαν τις corsair hydro ή να πας σε custom made;

Αν το δεύτερο απαραίτητη προϋπόθεση να ορίσεις ένα ποσό που μπορείς να διαθέσεις και να πεις και το κουτί το οποίο έχεις. Γιατί Midi tower υπάρχουν πολλά.

Δημοσ.

+1^

+ η μητρική είναι Socket ΑΜ3+ ή ΑΜ3 που υποστηρίζει ΑΜ3+ cpu με/χωρίς bios update ;

AM3+ είναι η μητρική, τι σχέση έχουν όλα αυτά?

Τέσπα... Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με υδρόψυξη και δεν έχω ιδέα πόσο πάει το μαλλί... Ούτε καν ξέρω τι parts χρειάζεται, γι' αυτό μίλησα για σετάκι... Γύρω στο 150άρι είμαστε οκ? Δεν ψάχνω τπτ ιδιαίτερο, δεν ασχολούμε με ιδιαίτερο o/c.

Τα midi tower κουτιά δεν έχουν standard μέγεθος, με την μεγαλύτερη μητρική που μπορούν να δεχθούν να είναι μεγέθους ATX?

Δημοσ.

Alchemist` midi Κουτί είναι αυτό

http://www.skroutz.gr/s/425883/Thermaltake-Commander-MS-I.html

midi και αυτό

http://www.skroutz.gr/s/337116/Corsair-Obsidian-650D.html?keyphrase=corsair+obsidian+650

Το θέμα είναι ποιο έχεις για να δούμε αν χωράει και είμαστε οκ πχ με μία Η100. Γιατί custom με 150 όχι δεν είμαστε οκ

Terry308 Ανάμεσα σε ΑΜ3 και ΑΜ3+ δεν παίζουν διαφορές.

Δημοσ.

φιλε μου εχουμε τον ιδιο επεξεργαστη και φοραω απανω την CORSAIR H80 HYDRO για την Η100 θα ελεγα να μη τη βαλεις γιατι απ οτι διαβασα ειναι προβληματικη και απο θερμοκρασιες καμια σχεση καλυτερη η Η80 πχ σε low 35c και σε Hi 40c το μονο θεμα ειναι οτι στη 3 σκαλα τα fan κανουν θορυβο.

Δημοσ.

φιλε μου εχουμε τον ιδιο επεξεργαστη και φοραω απανω την CORSAIR H80 HYDRO για την Η100 θα ελεγα να μη τη βαλεις γιατι απ οτι διαβασα ειναι προβληματικη και απο θερμοκρασιες καμια σχεση καλυτερη η Η80 πχ σε low 35c και σε Hi 40c το μονο θεμα ειναι οτι στη 3 σκαλα τα fan κανουν θορυβο.

Απλα τα αλλαζεις με αθορυβα!!

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις και σορρυ που ήμουν off αυτές τις μέρες αλλά η δουλειά δεν μου αφήνει και πολύ χρόνο...

Έχω ένα case της multirama (δεν αγόρασα από εκεί το pc, απλά μου άρεσε το συγκεκριμένο κουτί) του οποίου το ακριβές μοντέλο δεν μπορώ να θυμηθώ και δεν το βλέπω και στο site. Έκανε πάντως γύρω στο 50άρικο και το τροφοδοτικό μπαίνει στο κάτω αριστερό μέρος και όχι πάνω δεξιά ως συνήθως, οπότε έχω χώρο για να τοποθετήσω οποιαδήποτε ψύκτρα.

Όσον αφορά την ψύκτρα τώρα μου άρεσε η λύση της Antec και είναι και φτηνή (62 ευρώ)... Στο ίδιο shop που πρότειναι ο terry βλέπω και την Corsair hydro H70 στα 85. Αξίζουν τα παραπάνω χρήματα?

Ο βασικός λόγος που θέλω το κιτ υδρόψυξης για τον επεξεργαστή είναι ότι λόγω της ιδιομορφίας του κουτιού, η θερμότητα από το φαν του επεξεργαστή επηρεάζει τις ram (οι οποίες είναι 4 modules χ 4 gb και δεν έχουν χώρο για να "αναπνεύσουν") και ιδιαίτερα την κάρτα γραφικών σε συνδυασμό με το φαν του τροφοδοτικού. Τώρα που καλοκαίριασε το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που λόγω της θερμοκρασίας στις ram μου freezάρει ο υπολογιστής. Οπότε πέρα από την καλύτερη ψύξη του επεξεργαστή θα φύγει και μια ροη θερμού αέρα από την μέση... Δεν θέλω δλδ o/c κτλπ, οπότε φαντάζομαι ότι η antec μου φτάνει... Σωστά? :P

Υ.Γ. Το μικρό μέγεθος της ψύκτρας αέρα που έθεσα ως εναλλακτική το ζήτησα γιατί αυτή που έχω τώρα έχει ένα θεματάκι με το βάρος της.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες ευχαριστώ για την βοήθειά σας. Αγόρασα τελικά την Corsair Hydro H60 και είμαι 3000% ευχαριστημένος. Max 40c με 8 πυρήνες στα 3,6 σε μία ώρα cinebench. Απίστευτη η ψύκτρα, την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους.

Δημοσ.

Παντως για τον 8150 εχει βγει ενα πακετο που τον δινει μαζι με την υδροψυξη του στα 250 ευρω.

Δηλαδη ο fx 8150+υδροψυξη απτην amd 250 ευρα.

Δημοσ.

Παίδες ευχαριστώ για την βοήθειά σας. Αγόρασα τελικά την Corsair Hydro H60 και είμαι 3000% ευχαριστημένος. Max 40c με 8 πυρήνες στα 3,6 σε μία ώρα cinebench. Απίστευτη η ψύκτρα, την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους.

Φίλε και εγώ αυτή την ψύκτρα παρηγγειλα τελικα, ημουν αναμεσα σε αυτη και της Antec για τον 3770κ και την περιμενω τωρα, ευχαριστω για την ενημερωση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...