Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω στον Νέο Κόσμο,Αθήνα.Διαθέτω 250 ευρώ και θέλω να αγοράσω ένα υπολογιστή για να παίζω παιχνίδια,στην σύνθεση δεν χρειάζομαι οθόνη(έχω την ASUS VW161D).Χρειάζομαι κουτί για κεντρική μονάδα.Δεν έχω πρόβλημα αν χρειάζεται να επισκεφθώ πολλά καταστήματα για να αγοράσω τα εξαρτήματα.Θα το συναρμολογήσει ο πατέρας μου!!!

Δημοσ.

250 ευρω και gaming ειναι 2 λεξεις που δεν πανε μαζι δυστιχως...

Sent from a parallel universe using Insomnia

Δημοσ.

κοίτα, με 300 μπορείς να κάνεις ένα υπέροχο gaming (και όχι μόνο) pc, αλλά θα πρέπει όλα τα κομμάτια να τα πάρεις μεταχειρισμένα για να χωρέσεις στο ποσό. Έχω χτίσει 3 φορές με 280€-300€ υπέροχα μηχανήματα, και όλα τα κομμάτια τα αγόρασα από χρήστες του insomnia.gr.. Ακόμα και αυτό που έχω τώρα μου βγήκε στα 300€ και τα πείρα όλα από insomnia.gr εκτός τη mobo που την πείρα από στοκ του e-shop.gr :).. τα στοιχεία του pc μου φαίνονται στην υπογραφή μου.

Δημοσ.

Ακριβως αυτο που λεει και ο φιλος απο πανω... στα λευτα αυτα μονο μεταχειρισμενα παρτς.για καινουργιο hardware πρεπει να αναιβεις το λιγοτερο στα 450-500 ευρω.στην τελικη αμα θες games γιατι δεν περνεις μια κονσολα?θα παζεις με ανεση τα παντα και δεν θα μπλεκεις με ενημερωση drivers κλπ κλπ... plug n play που λεμε

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...καθόμουν και έβλεπα και άλλα θέματα παρόμοια...αφου έχετε την απάντηση για εμένα γιατί δεν βοηθάτε και και τον DimitrisPas13 http://www.insomnia.gr/topic/445141-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1/

Δημοσ.

Παντος σκεψου την λυση της κονσολας που σιυ προτεινω ποιο πανω...

Δημοσ.

230€ έχει το PlayStation 3 - 160GB... Ε βάλε ένα 30άρι να πάρεις 2ο χειριστήριο να παίζεις με φίλους και μετά τα games..

Δημοσ.
οκ...ευχαριστώ πολύ...άμα τα αγοράσω καινούρια πόσο θα μου πάει;

Σου γραφω ποιο πανω,τουλαχιστον ενα 500αρικο...

Δημοσ.

230€ έχει το PlayStation 3 - 160GB... Ε βάλε ένα 30άρι να πάρεις 2ο χειριστήριο να παίζεις με φίλους και μετά τα games..

Ναι μονο που στο ps3 θα θελει 40-60 ευρω για καθε παιχνιδι, ενω στο pc ειναι ολα τζαμπα!

Αρα που συμφαιρει πιο πολυ?

Δημοσ.
ενω στο pc ειναι ολα τζαμπα!

Σσσσ... μην τα λες παραεξω αυτα... ειμαστε νομιμοι πολιτες διατεθιμενοι να σκαμε 40αρικα για το καθε σαπιο παιχνιδι...

Παντος φιλε θεματογραφε παρε ακομα καλυτερα ενα xbox360 254gb softmodαρε το μονος σου και παιρνε παιχνιδια απο τον "θειο"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...