G10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά ... Ενδιαφέρομαι για την αγορά κινητού που θέλω να κάνω δώρο στον πατέρα μου. Τα χαρακτηριστικά που θα επιθυμούσα είναι : 1ον: Να μην ξεπερνάει κατά πολύ τα 100€ 2ον: Να μην είναι touch γιατί δεν έχει και την καλύτερη σχέση 3ον: Να έχει ένα καλό Internet να κατεβάζει εφαρμογές , έτσι ώστε να μην πηγαίμουνε χαμένα τα 500ΜΒ του μήνα. 4ον: Μπαταρία . Σημαντικό για τους μεγάλους ανθρώπους Αν υπάρχει κάτι που σας ερχεται στο μυαλό θα ηθελα τη βοηθεια σας...
maxdore217 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Άμα εξαιρέσεις αυτό : 3ον: Να έχει ένα καλό Internet να κατεβάζει εφαρμογές , έτσι ώστε να μην πηγαίμουνε χαμένα τα 500ΜΒ του μήνα. Υπάρχουν αρκετά καλά αλλά χωρίς touch δύσκολο να βρεις το 3 και να κάνεις σωστή πλοήγηση.
fuku Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Άμα εξαιρέσεις αυτό : 3ον: Να έχει ένα καλό Internet να κατεβάζει εφαρμογές , έτσι ώστε να μην πηγαίμουνε χαμένα τα 500ΜΒ του μήνα. Υπάρχουν αρκετά καλά αλλά χωρίς touch δύσκολο να βρεις το 3 και να κάνεις σωστή πλοήγηση. δεν συμφωνω φιλε, υπαρχει και το sonyericsson xperia mini που μεταχειρισμενο το βρισκεις και με 100Ε πλεον. @maxdore217 παρε κανα μεταχειρισμενο δεν αξιζει να δινεις λεφτα για καινουρια κινητα πλεον..και οταν το βαρεθεις πουλατω
michalisv Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 δες αυτο: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-C3-01-Copper-Brown-0020P72.htm η αυτο: http://www.skroutz.gr/s/400593/Nokia-C5-00-2-5MP.html?from=recommendation @fuku ειπε οτι δεν θελει touch
maxdore217 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν ξανά στέλνω αλλά και τα 2 που προτείνει ο φίλος michalisv δεν μου γεμίζουν και το μάτι για καλή πλοήγηση...όλα τα άλλα όμως οκ. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2012 από stormrain Quote σε ποστ που σβηστηκε
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Επιθετικα ποστ σβηστηκαν. Παρακαλω προσεχετε πως εκφραζεστε.
G10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Παιδιά ευχαριστώ πολύ.... Για να σας βοηθήσω το internet θα έχει χρήση για κανένα πρωτοσέλιδο και κυρίως ενημέρωση όχι κάτι πολύπλοκο! Σ αυτά τα κινητά υπάρχουν εφαρμογές πχ gazzeta ή άλλες για news ; Sent from my iPhone using Insomnia
gs20309 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά ... Ενδιαφέρομαι για την αγορά κινητού που θέλω να κάνω δώρο στον πατέρα μου. Τα χαρακτηριστικά που θα επιθυμούσα είναι : 1ον: Να μην ξεπερνάει κατά πολύ τα 100€ 2ον: Να μην είναι touch γιατί δεν έχει και την καλύτερη σχέση 3ον: Να έχει ένα καλό Internet να κατεβάζει εφαρμογές , έτσι ώστε να μην πηγαίμουνε χαμένα τα 500ΜΒ του μήνα. 4ον: Μπαταρία . Σημαντικό για τους μεγάλους ανθρώπους Αν υπάρχει κάτι που σας ερχεται στο μυαλό θα ηθελα τη βοηθεια σας... νοκια c5 -00 ταμάμ.
michalisv Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 δες και αυτο : http://www.skroutz.gr/s/388526/Motorola-Fire-XT311.html?from=autocomplete
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα