Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ... Ενδιαφέρομαι για την αγορά κινητού που θέλω να κάνω δώρο στον πατέρα μου.

Τα χαρακτηριστικά που θα επιθυμούσα είναι :

1ον: Να μην ξεπερνάει κατά πολύ τα 100€

2ον: Να μην είναι touch γιατί δεν έχει και την καλύτερη σχέση

3ον: Να έχει ένα καλό Internet να κατεβάζει εφαρμογές , έτσι ώστε να μην πηγαίμουνε χαμένα τα 500ΜΒ του μήνα.

4ον: Μπαταρία . Σημαντικό για τους

μεγάλους ανθρώπους

Αν υπάρχει κάτι που σας ερχεται στο μυαλό θα ηθελα τη βοηθεια σας...

Δημοσ.

Άμα εξαιρέσεις αυτό :

3ον: Να έχει ένα καλό Internet να κατεβάζει εφαρμογές , έτσι ώστε να μην πηγαίμουνε χαμένα τα 500ΜΒ του μήνα.

Υπάρχουν αρκετά καλά αλλά χωρίς touch δύσκολο να βρεις το 3 και να κάνεις σωστή πλοήγηση.

Δημοσ.

Άμα εξαιρέσεις αυτό :

Υπάρχουν αρκετά καλά αλλά χωρίς touch δύσκολο να βρεις το 3 και να κάνεις σωστή πλοήγηση.

δεν συμφωνω φιλε, υπαρχει και το sonyericsson xperia mini που μεταχειρισμενο το βρισκεις και με 100Ε πλεον.

@maxdore217 παρε κανα μεταχειρισμενο δεν αξιζει να δινεις λεφτα για καινουρια κινητα πλεον..και οταν το βαρεθεις πουλατω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν ξανά στέλνω αλλά και τα 2 που προτείνει ο φίλος michalisv δεν μου γεμίζουν και το μάτι για καλή πλοήγηση...όλα τα άλλα όμως οκ.

Επεξ/σία από stormrain
Quote σε ποστ που σβηστηκε
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ.... Για να σας βοηθήσω το internet θα έχει χρήση για κανένα πρωτοσέλιδο και κυρίως ενημέρωση όχι κάτι πολύπλοκο! Σ αυτά τα κινητά υπάρχουν εφαρμογές πχ gazzeta ή άλλες για news ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ... Ενδιαφέρομαι για την αγορά κινητού που θέλω να κάνω δώρο στον πατέρα μου.

Τα χαρακτηριστικά που θα επιθυμούσα είναι :

1ον: Να μην ξεπερνάει κατά πολύ τα 100€

2ον: Να μην είναι touch γιατί δεν έχει και την καλύτερη σχέση

4ον: Μπαταρία . Σημαντικό για τους

μεγάλους ανθρώπους

Αν υπάρχει κάτι που σας ερχεται στο μυαλό θα ηθελα τη βοηθεια σας...

νοκια c5 -00 ταμάμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...