Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τις οθονες???Τρελες διαφορες..!!Να πας απο 1024 σε 1080p...0χα0α0χ0α0 θα τρελαθεις....!!Και εγω στην ιδια φαση ημουν,απο 17 philips 1024 πηγα σε 23 philips 1920χ1080..!!Αλλο πραμα τελιως!!

Δημοσ.

Ναι με οθονες προφανως και θα εχω αλλαγες..αλλα εννοω οσο αφορα τις καρτες αμα αξιζει τα παραπανω σε τετοια αναλυση η 6870

Δημοσ.

Οταν λες "τετοια"??Αυτην π εχεις τωρα???Ουτε η 6850 δεν αξιζει αλλα ενταξει..!!!Εαν εχεις σκοπο να αλλαξεις σε καλυπτει και η 6850 με καποιες υποχωρησεις βεβαια,οχι τρελες μην φανταστεις...!!!Οπως και η 6870 με λιγοτερες-καμια υποχωρηση ,αναλογα το παιχνιδι..Αλλα στην οθονη που εισαι δεν εχει νοημα το gaming.!!!

Δημοσ.

Ε αυτο θελω να βολευτω τωρα με αυτη την οθονη και με μια 6850 και σε κανενα χρονο παω και σε οθονη + gpu καλυτερη..

Δημοσ.

Ε αυτο θελω να βολευτω τωρα με αυτη την οθονη και με μια 6850 και σε κανενα χρονο παω και σε οθονη + gpu καλυτερη..

Ο απο πανω οταν λεει "monitor" εννοει καινουργιο μονιτορ!!

Δημοσ.

6850 για ενα χρονο δεν θα με βγαλει ικανοποιητικα ? λεφτα για οθονη δεν γινεται να διαθεσω τωρα?

Δημοσ.

ε αυτο θελω ρε παιδια να παιζω οσο γινεται και στο μελλον θα ερθει και το monitor..

το ξερω οτι δεν θα εχω αποτελεσματα αλλα τι να κανουμε τωρα..να βολευτουμε οσο να ναι ..γτ το pc σερνεται

Δημοσ.

Σε αυτό που δεν έχουμε λόγο σε καμιά περίπτωση είναι τα οικονομικά του καθ'ενος..στα αξιολογήσαμε βαλτα εσύ σε σειρά σύμφωνα με τις δυνατότητες σου.. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...