Προς το περιεχόμενο

i Phone 4S Black OR White ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλισπέρα σε όλους είμαι καινούργιος στην παρέα και θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα το οποίο είναι το εξής:

Αυτή την στιγμή εχω ένα iphone 3GS 16GB μαύρο εδώ και καιρό λέω να πάρω το 4S to 16άρι αλλά έχω σκαλώσει στο άσπρο

αν και έχω ακούσει άσχημα λόγια για αυτό (Π.Χ θα φαίνονται οι δαχτυλίες πιο έντονα, θα λερώνει πιο έντονα απο τι το μαύρο γενικότερα κ.α) Δέν θέλω να τους πιστέψω, θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας όσοι έχετε ή δεν έχετε 4S δεν έχω θέμα σε αυτό γιατί το μαύρο το έχω 1,5 χρόνο και έχω βαρεθεί αυτό το χρώμα, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κοιτα φιλε μου εγω τώρα το εχω σε λευκό αλλά είχα και το μαύρο! Εγω δεν εχω θέμα με δαχτυλιες! Βασικά δεν έχει καμία διάφορα απο θέμα βρωμιας! Γνώμη μου είναι το λευκό του πηγαίνει πιο πολύ! Αλλοι πάλι το κραζουν! Εγω πάντως λέω να πας σε λευκο :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γνώμη μου να μη πάρεις το iPhone 4S αλλά να περιμένεις το επόμενο. Η Apple βγάζει τις συσκευές της για την αγορά των ΗΠΑ κυρίως, όπου κυριαρχούν τα διετή συμβόλαια. Και οι αλλαγές λοιπόν στο iPhone, έρχονται ανά δύο έτη, ώστε να συμπίπτουν με τη λήξη των συμβολαίων. Σου το λέω διότι θα ξενερώσεις άσχημα εάν σκάσεις 670€ τώρα και μετά από 3 μήνες ανακοινωθεί κάνα νέο iPhone στο WWDC.

Πέρα από αυτό, οι δαχτυλιές φαίνονται το ίδιο άσχημα και στα δύο. Ίσως περισσότερο στο μαύρο, επειδή... είναι μαύρο. Πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο.

Το μόνο αρνητικό του λευκού είναι οι αισθητήρες πάνω από το ακουστικό και η μπροστινή κάμερα. Αυτά είναι μαύρα και χτυπάνε στο μάτι, ενώ στο μαύρο δε διακρίνονται.

Δημοσ.

Γνώμη μου να μη πάρεις το iPhone 4S αλλά να περιμένεις το επόμενο. Η Apple βγάζει τις συσκευές της για την αγορά των ΗΠΑ κυρίως, όπου κυριαρχούν τα διετή συμβόλαια. Και οι αλλαγές λοιπόν στο iPhone, έρχονται ανά δύο έτη, ώστε να συμπίπτουν με τη λήξη των συμβολαίων. Σου το λέω διότι θα ξενερώσεις άσχημα εάν σκάσεις 670€ τώρα και μετά από 3 μήνες ανακοινωθεί κάνα νέο iPhone στο WWDC.

Πέρα από αυτό, οι δαχτυλιές φαίνονται το ίδιο άσχημα και στα δύο. Ίσως περισσότερο στο μαύρο, επειδή... είναι μαύρο. Πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο.

Το μόνο αρνητικό του λευκού είναι οι αισθητήρες πάνω από το ακουστικό και η μπροστινή κάμερα. Αυτά είναι μαύρα και χτυπάνε στο μάτι, ενώ στο μαύρο δε διακρίνονται.

Έχω διαβάσει οτι θα ανακοινωθεί επίσημα το iphone 5 τον Μαίο και η αγορά του θα έρθει στην ελλάδα το Σεπτέμβριο, σκέφτηκα να το περιμένω υπολογίζω τιμή 800-850 ευρό στο νερό και ποιος μου λέει εμένα οτι σε 3-4 μετά θα βγάλουν 5S ή 6 αν δεχ κάνω λάθός το 4S το φίαξανε προς τιμή του steve jobs αλλά apple είναι αυτή δεν ξέρεις.Αν λεω τώρα βγει ελλατωματικό όπως το 4 (δεν ξερω αν ειναι βεβαια απλα λενε εχει πρόβλημα η κεραια του) η κατι παρομοιο ? Για το 4S δεν εχω δει τίποτα, ίσως είναι οτι καλύτερο μέχρι στιγμής επίσης το εχω βρει με 600 ευρο :) ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σου έγραψα ότι η Apple κάνει ουσιαστικές αλλαγές ανά δύο χρόνια. Ακόμα και αν όντως βγάλουν τόσο γρήγορα το μεθεπόμενο, θα είναι μια απλή hardware αναβάθμιση και δε θα υπάρχει λόγος να το αγοράσεις. Όπως δεν υπάρχει τώρα λόγος για κάποιον να κάνει τη μετάβαση iPhone 4 → iPhone 4S.

Θα κοστίζει όσο κοστίζει κάθε iPhone, δηλαδή κάτω από 700€ για την έκδοση των 16GB.

Προβληματική συσκευή δε θα κυκλοφορήσει. Ούτε το iPhone 4 είχε κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα, έχανε -10dB από βραχυκύκλωμα και κάποιοι λέγαν ότι «δεν έχει σήμα»- το παραφούσκωσαν του κερατά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...