Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι ακριβως' date=' θεολογος δεν εχει νοημα, αν θες κατευθειαν παπας.

Το σκεφτομαι και εγω τελευταια, ξερει κανενας πως γινομαι?

Μισθο καθαρα ποσα καθαριζουν? (χωρις τα τυχερα απο γαμους βαφτισια)

Πειραζει που ειμαι αθεος?[/quote']

βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia

post-85738-0-78987600-1336232040_thumb.jpg

Δημοσ.

Ετσι ακριβως, θεολογος δεν εχει νοημα, αν θες κατευθειαν παπας.

Πειραζει που ειμαι αθεος?

Δεν πειράζει. Στην Κρήτη ο πατέρα μου μου λέει οτι όταν ήταν παιδί όλοι οι τεμπέληδες αντι να πάνε στα χωριάφια να δουλέψουν γινόντουσαν παπάδες. Δυο πίπες θα λές και θα τρώς καλα... Άσε που με την κρίση τώρα πολυς κόσμος θα το ρίξει στην θρησκεία και θα έχεις πελάτες για τρισάγια κλτ.

Ρε σι ο εδω ο θρησκευτικό μου στο Λύκειο ήταν άθεος... Δεν το έλεγε παραέξω αλλα απο κουβέντες που κάναμε το είχα ψιλιαστεί και μία μέρα τον ρώτησα ευθέως και μου το είπε.

Δημοσ.

Μα δεν ειναι παραδοξο ενας θεολογος να ειναι αθεο. Ενας παπας ομως ειναι οξυμωρο να ειναι αθεος

Δημοσ.

Μα δεν ειναι παραδοξο ενας θεολογος να ειναι αθεο. Ενας παπας ομως ειναι οξυμωρο να ειναι αθεος

Δουλειά είναι και τα δύο. Ο παπάς απλα κάθεται και τρώει, ότι πρέπει αν είσαι τεμπέλης. Ο θεολόγος λέει παραμυθάκια και τρώει. Η διαφορά είναι οτι στον θεολόγο μπορεί να προκύψει η αθεΐα γιατι λίγο δύσκολο να μην πιστεύεις και να πας σε θεολογική σχολή, ενω ο παπάς μπορεί να είναι εξαρχής άθεος.

Δημοσ.

Δουλειά είναι και τα δύο. Ο παπάς απλα κάθεται και τρώει, ότι πρέπει αν είσαι τεμπέλης. Ο θεολόγος λέει παραμυθάκια και τρώει. Η διαφορά είναι οτι στον θεολόγο μπορεί να προκύψει η αθεΐα γιατι λίγο δύσκολο να μην πιστεύεις και να πας σε θεολογική σχολή, ενω ο παπάς μπορεί να είναι εξαρχής άθεος.

Ο θεολογος μελεταει τις θρησκειες και καποια φιλοσοφικα ερωτηματα περι κοσμογονιας ή ηθικης κλπ

Τωρα τα προσωπικα πιστευω του μπορει να ναι απο αγνωστικιστης ή αθεος μεχρι βουδιστης

Κανονικα δουλεια του θεολογου δεν εινια να κανει κατηχηση

Δημοσ.

Γιατί δεν γίνεσαι ninja?

Sent from my iPhone using Insomnia

Ετσι ακριβως' date=' θεολογος δεν εχει νοημα, αν θες κατευθειαν παπας.

Πειραζει που ειμαι αθεος?[/quote']

Έτσι....

Σιγά την ανακάλυψη να βρεις από που αλλάζει το Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ο θεολογος μελεταει τις θρησκειες και καποια φιλοσοφικα ερωτηματα περι κοσμογονιας ή ηθικης κλπ

Τωρα τα προσωπικα πιστευω του μπορει να ναι απο αγνωστικιστης ή αθεος μεχρι βουδιστης

Κανονικα δουλεια του θεολογου δεν εινια να κανει κατηχηση

Καλα ναι εσύ το βλέπεις απο την κοινωνιολογική πλευρά. Να σου πω την αλήθεια εγω το έβλεπα πιο πολυ απο την οπτική γωνία της κατήχησης επειδή οι θεολόγοι στα σχολεία κάνουν κυρίως για τον Χριστιανισμό. Δεν έχω δεί το κύκλο σπουδών αλλα είναι λίγο οξύμωρο ένας άθεος να είναι θεολόγος. Γιατι να μην σπούδαζε κοινωνιολογία και εκεί μελετάνε τις θρησκείες αλλα απο άλλη οπτική γωνία.

Δημοσ.

Καλα ναι εσύ το βλέπεις απο την κοινωνιολογική πλευρά. Να σου πω την αλήθεια εγω το έβλεπα πιο πολυ απο την οπτική γωνία της κατήχησης επειδή οι θεολόγοι στα σχολεία κάνουν κυρίως για τον Χριστιανισμό. Δεν έχω δεί το κύκλο σπουδών αλλα είναι λίγο οξύμωρο ένας άθεος να είναι θεολόγος. Γιατι να μην σπούδαζε κοινωνιολογία και εκεί μελετάνε τις θρησκείες αλλα απο άλλη οπτική γωνία.

Και η ψυχολογία εξετάζει τους θρησκόληπτους σαν ασθενείς. FYI δηλαδή.;ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...