Andreas2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Σκέφτομαι μια από τις δύο αυτές δουλείες.Τι έχετε να προτείνετε;
Andreas2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δεν κάνω trolling.Απλά αν ήξερε κάποιος να με συμβουλεύσει τι να πάω,που μπορώ να σπουδάσω,αν θα βρω δουλειά...
-nick- Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Θεολογος γιατι αν πας για φαρμακοποιος θα καει κοσμος ;P
arxaggelos Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μπορείς να γίνεις σαμάνος στην Αφρική και να βγεις από το δίλημμα. 1
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Σκέφτομαι μια από τις δύο αυτές δουλείες.Τι έχετε να προτείνετε; Να γίνεις healer. Φαρμακοποιός και θεολόγος μαζί. Θα τα κονομας και τα γκομενάκια που συχνάζουν τόσα χρόνια στις εκκλησιες θα τρέχουν από πίσω σου και μιλάμε για τρελά γκομενάκια 50+ χρόνια παρθένες..
PavelX Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Αν γίνεις θεολόγος θα λες στους άλλους να προσεύχονται για να γίνουν καλά. Αν γίνεις φαρμακοποιός θα δίνεις στους άλλους φάρμακα για να γίνουν καλά.
Andreas2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μιλάω σοβαρά παρακαλώ.Εντάξει έκανα κάποιο trolling παλαιότερα, όποιος μπορεί να μου πει σοβαρά τη γνώμη του ας την πει.
athlios Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Γιδοβοσκος. βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μιλάω σοβαρά παρακαλώ.Εντάξει έκανα κάποιο trolling παλαιότερα, όποιος μπορεί να μου πει σοβαρά τη γνώμη του ας την πει. Ε σοβαρα τα λέμε ρε μπζηλε.
fuku Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Φίλε αν θες να βγάλεις τρελά λεφτα πιστεύω πως ο θεός θα σου τα δώσει....οπότε θεολόγος δαγκωτο
Adon1s Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Να γίνεις healer. Φαρμακοποιός και θεολόγος μαζί. Θα τα κονομας και τα γκομενάκια που συχνάζουν τόσα χρόνια στις εκκλησιες θα τρέχουν από πίσω σου και μιλάμε για τρελά γκομενάκια 50+ χρόνια παρθένες..
imr Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Παπάς!!! Ετσι ακριβως, θεολογος δεν εχει νοημα, αν θες κατευθειαν παπας. Το σκεφτομαι και εγω τελευταια, ξερει κανενας πως γινομαι? Μισθο καθαρα ποσα καθαριζουν? (χωρις τα τυχερα απο γαμους βαφτισια) Πειραζει που ειμαι αθεος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις