Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Kλασσικά του ebay...

Έχω πάρει ή μάλλον δεν έχω πάρει τα μισά μου πράματα απο κει...

Πες του να σου ξαναστείλει.

Προς το παρον μου εχει τυχει 1 και μοναδικη φορα αντιστοιχη περιπτωση και μετα απο dispute πηρα τα λεφτα μου πισω.

Προφανως εξαρταται και απο που ψωνιζεις, αλλα για αυτο υπαρχει το feedback.

Δημοσ.

Πρόσφατα εγώ πάντως έτσι την πάτησα και έχασα τα λεφτά..

Παράγγειλα μια οθόνη φωτογραφικής να την αλλάξω διότι την έσπασα,με κόστος 30€.

Η οθόνη ήρθε μετά απο 20 μέρες αλλα ήταν σπασμένη.Μέσο email τους ενημέρωσα.Αφου μου απάντησαν οτι θα μου βάλουν πίσω κάποια λεφτά απο την αξία της,δεν το δέχτηκα και μου είπαν οτι μου στέλνουν άλλη.

Δυστηχώς το δέχτηκα,ο αντικαταστάτης δεν ήρθε ποτέ,οπότε και πέρασαν οι μέρες και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Το μάθημα πάθημα.

Δημοσ.

Πρόσφατα εγώ πάντως έτσι την πάτησα και έχασα τα λεφτά..

Παράγγειλα μια οθόνη φωτογραφικής να την αλλάξω διότι την έσπασα,με κόστος 30€.

Η οθόνη ήρθε μετά απο 20 μέρες αλλα ήταν σπασμένη.Μέσο email τους ενημέρωσα.Αφου μου απάντησαν οτι θα μου βάλουν πίσω κάποια λεφτά απο την αξία της,δεν το δέχτηκα και μου είπαν οτι μου στέλνουν άλλη.

Δυστηχώς το δέχτηκα,ο αντικαταστάτης δεν ήρθε ποτέ,οπότε και πέρασαν οι μέρες και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Το μάθημα πάθημα.

μολις ανοιξα case στο ebay αμα ερθει το αντικειμενο το κλεινω..

Details you provided:

You have not received the item

You have already contacted the seller through eBay Messages

You paid on Apr 04, 2012

The seller has responded to you

The seller tried or is trying to help you with the problem

Additional information:

"I contacted with the seller on 4th-6th May. I told him that 30 days after my purchase I did not receive the item.He offered me a replacement and I asked for a full refund in order to purchase the same item from him once again.As soon as the time limit to open a case for the first purchase is 18/05/2012, I wanted to be protected if I didn't receive the second item.He did not give me the refund I asked (in order to make a new purchase) but he told me the replacement was going to be shipped within 48 hours after our contact."

You wanted:

The item

Μια απορια που εχω ειναι γιατι στο case γραφει Address you entered at Checkout: μονο διευθυνση και ταχυδρομικο κωδικα, ενω στα order details στο shipping details της παραγγελιας γραφει ονοματεπωνυμο,διευθυνση,πολη χωρα και ταχυδρομικο κωδικα;

Δημοσ.

σημερα μου εστειλε μηνυμα για το case που ανοιξα

Seller's message:

"Thanks for sharing challenges with us and we are really sorry to understand that items still haven't arrived. So we got a conclusion that items must be lost on the way. In order to resolve the challenges you are facing, would you like to accept a refund?Since a replacement may take around 30-40 days without TRACKING NO. It would be much appreciated if you don't leave us any negative/neutral feedback or open a dispute on eBay/Paypal since we have tried the best to assist you to resolve the challenges. We sincerely look forwards to hearing from you soon and sorry for any inconvenience caused. Yours faithfully, Danny"

τι εννοει;ενω ειχε πει οτι θα εστελνε replacement,τωρα λεει να μου δωσει refund?δηλαδη δεν εστειλε το προιον ξανα;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σημερα μου εστειλε μηνυμα για το case που ανοιξα

Seller's message:

"Thanks for sharing challenges with us and we are really sorry to understand that items still haven't arrived. So we got a conclusion that items must be lost on the way. In order to resolve the challenges you are facing, would you like to accept a refund?Since a replacement may take around 30-40 days without TRACKING NO. It would be much appreciated if you don't leave us any negative/neutral feedback or open a dispute on eBay/Paypal since we have tried the best to assist you to resolve the challenges. We sincerely look forwards to hearing from you soon and sorry for any inconvenience caused. Yours faithfully, Danny"

τι εννοει;ενω ειχε πει οτι θα εστελνε replacement,τωρα λεει να μου δωσει refund?δηλαδη δεν εστειλε το προιον ξανα;

Οτι ναναι

Μην γραφεις τιποτα αλλο γραψε.

Dear sir,

I would like a full refund and then I will close the case and leave u a possitve feedback.

Thank you.

(μην αναφερεις πουθενα την λεξη REPLACEMENT γιατι εχουν automatic response.. αυτο εγινε την 1η φωρα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...