Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Οπως λεει και ο τιτλος εχω παραγγειλει κατι απο ebay πριν 30 μερες κι ακομα δε φανηκε.το ebay μου γραφει στη συναλλαγη αν κατι δεν πηγε καλα ανοιξε θεμα στο resolution center ως τις 18/05.εστειλα μηνυμα στον πωλητη μεσω του ebay και λεω:

''Dear peoplemarketing,

29 days after my purchase I did not receive the penlight.I will wait one more week until I open a dispute and request my money back.I hope everything will be ok and our deal will not have any negative ending.

Yours faithfully , ******

''

και μου απαντησαν

'' Dear ******,

Thanks for sharing challenges with us and we are really sorry to understand that item still hasn't arrived. So we got a conclusion that item must be lost on the way.

In order to resolve the challenges you are facing, would you like to offer us a chance again and accept a replacement?

It would be much appreciated if you don't leave us any negative/neutral feedback since we have tried the best to assist you to resolve the challenges and neither of us wish such things happen.

We sincerely look forwards to hearing from you soon and sorry for any inconvenience caused.

Yours faithfully,

Danny

- peoplemarketing''

τι να κανω τωρα;να του πω να ξαναστειλει;αν ερθουν και τα 2 ( δηλαδη το πρωτο που δεν εχει ερθει και το δευτερο που θα στειλει) τι κανω,τα κραταω και τα 2; επισης πως αυτος ξερει οτι εγω λεω αληθεια οτι δεν εφτασε το αντικειμενο;

Δημοσ.

Καλό θα είναι να του πεις να σου βάλει όλα τα λεφτά σου πίσω και μετά να κανείς νέα αγορά ;-) (κυρίως για να είσαι σίγουρος ότι και να ξαναχαθεί το προιον να έχεις πάλι δικαίωμα αποζημίωσης)

Αυτός αν του λες ψέματα δεν τον ενδιαφέρει και πολύ γιατί πιθανότατα δεν είναι και πολύ ακριβό το προιον, αν όμως του βάλεις αρνητική κριτική θα βγει για κάποιο καιρό το "trusted seller medal" απ το λογαριασμό του και θα χάσει πολλά περισσότερα λεφτά!! ;-)

• Moderators
Δημοσ.

τι να κανω τωρα;να του πω να ξαναστειλει;αν ερθουν και τα 2 ( δηλαδη το πρωτο που δεν εχει ερθει και το δευτερο που θα στειλει) τι κανω,τα κραταω και τα 2; επισης πως αυτος ξερει οτι εγω λεω αληθεια οτι δεν εφτασε το αντικειμενο;

Εξαρταται απο το feedback που εχει ο συγκεκριμενος πωλητης. Εαν μιλαμε για χιλιαδες θετικες ψηφους, θεωρητικα εισαι οκ και μπορεις να περιμενεις την αντικατασταση.

Αυτος δεν το ξερει εαν οντως λες αληθεια. Εαν τελικα ερθουν και τα 2, μπορεις ειτε να το αναφερεις στον πωλητη και να δεις τι θα σου απαντησει (..μπορει να σου πει κρατησε το ή στειλε πισω το ενα απο τα δυο, με δικια του χρεωση κλπ), ή να κανεις τον κουκο και να κρατησεις και τα δυο προιοντα.

Εαν μιλαμε για πωλητη που το feedback του δεν ειναι και το καλυτερο δυνατο, για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, επικοινωνεις με το ebay, αναλυοντας την κατασταση ως εχει.

Δημοσ.

Εξαρταται απο το feedback που εχει ο συγκεκριμενος πωλητης. Εαν μιλαμε για χιλιαδες θετικες ψηφους, θεωρητικα εισαι οκ και μπορεις να περιμενεις την αντικατασταση.

Αυτος δεν το ξερει εαν οντως λες αληθεια. Εαν τελικα ερθουν και τα 2, μπορεις ειτε να το αναφερεις στον πωλητη και να δεις τι θα σου απαντησει (..μπορει να σου πει κρατησε το ή στειλε πισω το ενα απο τα δυο, με δικια του χρεωση κλπ), ή να κανεις τον κουκο και να κρατησεις και τα δυο προιοντα.

Εαν μιλαμε για πωλητη που το feedback του δεν ειναι και το καλυτερο δυνατο, για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, επικοινωνεις με το ebay, αναλυοντας την κατασταση ως εχει.

http://myworld.ebay.com/peoplemarketing/?_trksid=p4340.l2559

αυτος ειναι ο πωλητης.να του πω να μου βαλει τα λεφτα και να ξανααγορασω;γιατι αμα δεν ερθει παλι και περασει απο 18/05 η ημερομηνια δε θα μπορω να κανω dispute.2 ευρω εκανε αυτο που παρηγγειλα,απλα το χρειαζομαι δεν ειναι τα λεφτα το θεμα.

• Moderators
Δημοσ.

~6000 θετικα feedback και 66 αρνητικα τον τελευταιο μηνα. Τα περισσοτερα απο τα αρνητικα λενε πως δεν ηρθε ποτε το αντικειμενο.

Εσυ αποφασιζεις. Αυτο που λεει ο nilosgr ακουγεται μια χαρα για την περιπτωση, ζητας τα λεφτα πισω και αναφερεις πως με το που τα παρεις θα επαναλαβεις την παραγγελια.

Δημοσ.

Αριθμό αποστολής δεν σου έχει στείλει ; Μπορείς να δεις που βρίσκεται με το τρακινγκ τις εταιρείας που έστειλε το δέμα .

Δημοσ.

Αριθμό αποστολής δεν σου έχει στείλει ; Μπορείς να δεις που βρίσκεται με το τρακινγκ τις εταιρείας που έστειλε το δέμα .

ειναι free shipping. νομιζω πρεπει να ζητησεις tracking number οταν κανεις την παραγγελια γιατι χρεωνεσαι εχω την εντυπωση.

Δημοσ.

κι εγω νομιζω μονο το royal airmail* δινει αριθμο για να βλεπεις την πορεια του πακετου...

*κοστος +5 λυρωνια

Δημοσ.

εγραψα στον πωλητη αυτο

Dear peoplemarketing,

I appreciate your offer to send me a replacement for the item I did not receive,but firstly I would like to send me the money(from the previous purchase) to my paypal account so I can buy the same item from you before you send it to me. Ι trust you but I want to be protected in case I don't receive the replacement.Thank you for understanding.

Yours faithfully

και μου απαντησε

Thanks for your reply and patience.

So a replacement will be sent to you within 48 hours and the delivery needs about 10-25 business days, please kindly wait and keep us informed once the item arrives.

Should you receive a survey in 'My Messages' on eBay with 'How do you rate your experience with this seller', it would be much appreciated if you rate us a 10 if you feel it is deserved. Thank you so much in advance.

Once again, we sincerely apologize for any inconvenience caused.

Yours faithfully,

Danny

- peoplemarketing

λεφτα στο paypal παντως δε μου επεστρεψε για να κανω παλι την αγορα.περιμενω,ελπιζω ολα να πανε καλα...

Δημοσ.

Παντως δεν αναφερει πουθενα οτι θα σου επιστρεψει λεφτα.

ναι το ανεφερα και γω παραπανω.τι να κανω τωρα;αμα δεν ερθει και τ αλλο σε 25 μερες το πολυ τρωει ενα αρνητικο feedback κι αντε γεια...

• Moderators
Δημοσ.

ναι το ανεφερα και γω παραπανω.τι να κανω τωρα;αμα δεν ερθει και τ αλλο σε 25 μερες το πολυ τρωει ενα αρνητικο feedback κι αντε γεια...

Ή εαν θες να το τραβηξεις, επικοινωνεις με το eBay. Εσυ αποφασιζεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Kλασσικά του ebay...

Έχω πάρει ή μάλλον δεν έχω πάρει τα μισά μου πράματα απο κει...

Πες του να σου ξαναστείλει.

Δημοσ.

Ή εαν θες να το τραβηξεις, επικοινωνεις με το eBay. Εσυ αποφασιζεις

θα ανοιξω case στο resolution center στο ebay αν δεν δω τιποτα σε 10 μερες γιατι η προθεσμια ειναι 18 μαιου.

Δημοσ.

Kλασσικά του ebay...

Έχω πάρει ή μάλλον δεν έχω πάρει τα μισά μου πράματα απο κει...

Πες του να σου ξαναστείλει.

εχω παρει απειρα αντικειμενα απο ebay χωρις κανενα προβλημα... παντα ομως ελεγχα καλα τον πωλητη!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...