axilleaslarisa Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Καλσηπέρα σε όλη την παρέα του insomnia θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με ένα δίλημμα που έχω.: Έχω ένα λάπτοπ Acer Aspire 6920 με 320 σκληρό και 4 gb μνήμη......έχει αποσταλεί προς επισκευή βλάβης έχει αλλαχτεί μητρική και ταινία οθόνης σύνολο 250 Ε και για να δουλέψει θέλουμε και νέα οθόνη περίπου 150 Ε άρα πάμε στα 400 Ε με φιλική τιμή απο τον τεχνίκο......!!!! Τι λέτε να κάνω παιδία.....να τον φτιάξω ή να τον παρατήσω και απο τα πρώτα 250 Ε να χάσω 100? Αντεκαι τον κάνω και βάζω και την οθόνη......αν γίνει κάτι και δεν δουλευει...?Ο υπολογιστής είναι 4 ετών αλλά μέχρι τώρα ήταν εξαιρετικός.....τι λέτε? Λέτε να πάρω έναν καινούργιο με κανενα 600 Ε σε δόσεις? Αν ναι τι?Παιζει κάτι καλο σε τιμη και ποιότητα στην αγορά? Περημένω με αγωνία τις απόψεις σας............
axilleaslarisa Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Οχι δεν αξίζει, πάρε καινούριο. Τι προτείνεις σε οικονομική τιμή και καλό μηχάνημα? Πες μου να τα δω....
geopolit Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 και εγώ συμφωνώ πως δεν αξίζει, είναι πολλά τα λεφτά καλύτερα να πάρεις καινούργιο
axilleaslarisa Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 και εγώ συμφωνώ πως δεν αξίζει, είναι πολλά τα λεφτά καλύτερα να πάρεις καινούργιο Τι προτείνεις σε οικονομική τιμή και καλό μηχάνημα? Πες μου να τα δω...
axilleaslarisa Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 στα 600€ που αναφέρεις μια λύση είναι το lenovo Ενδιαφέρονν τι λέτε για αυτό το μηχάνημα?
geopolit Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 έχει καλά χαρακτηριστικά και αξιοπρεπή κάρτα γραφικών κατά την γνώμη μου πάντα
axilleaslarisa Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 έχει καλά χαρακτηριστικά και αξιοπρεπή κάρτα γραφικών κατά την γνώμη μου πάντα Τα lenovo....τι λένεδεν τα ξέρω καθόλου.......κάποια άλλη πρόταση?
Stelis90 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Καλησπέρα φίλε μου, αρχικά αν θες την άποψη μου, δεν συμφέρει να δώσεις άλλα χρήματα... Με 489€ παίρνεις αυτό Επίσης με 581€(τιμή Internet-πολύ συμφέρουσα-) παίρνεις αυτό που είναι ακόμη πιο δυνατό. Κατά τη γνώμη μου και τα 2 είναι πολύ δυνατά μηχανήματα, 4-πύρηνα, με (υπέρ)αρκετή ram, άνετους σκληρούς, δυνατές κάρτες γραφικών, πολλές συνδέσεις(ασύρματα-ενσύρματα), κλπ. Οπως καταλαβαίνεις το πιο ακριβό(2ο) είναι και πιο καλό μεταξύ των 2. Τώρα, επειδή έκατσε και το ψάχνω το θέμα, εάν σε ενδιαφέρει η εγγύηση, προσπάθησε να τα βρεις με 2-έτη(το πλαίσιο δίνει μόνο 1)...
axilleaslarisa Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Καλησπέρα φίλε μου, αρχικά αν θες την άποψη μου, δεν συμφέρει να δώσεις άλλα χρήματα... Με 489€ παίρνεις αυτό Επίσης με 581€(τιμή Internet-πολύ συμφέρουσα-) παίρνεις αυτό που είναι ακόμη πιο δυνατό. Κατά τη γνώμη μου και τα 2 είναι πολύ δυνατά μηχανήματα, 4-πύρηνα, με (υπέρ)αρκετή ram, άνετους σκληρούς, δυνατές κάρτες γραφικών, πολλές συνδέσεις(ασύρματα-ενσύρματα), κλπ. Οπως καταλαβαίνεις το πιο ακριβό(2ο) είναι και πιο καλό μεταξύ των 2. Τώρα, επειδή έκατσε και το ψάχνω το θέμα, εάν σε ενδιαφέρει η εγγύηση, προσπάθησε να τα βρεις με 2-έτη(το πλαίσιο δίνει μόνο 1)... Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου και τον χρόνο σου.......ελεγα να μην πάω για HP....... Κάποιος κάτι άλλο καλό?
superpc Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Στα 600 ευρω θα σου προτεινα αυτο Link ,ειναι toshiba αρκετα καλη ποιοτητα και με δυνατά χαρακτηρηστικα. Ισως το βρεις και φθηνότερα μεσα απο καποιο ηλεκτρονικο καταστημα.
axilleaslarisa Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Στα 600 ευρω θα σου προτεινα αυτο Link ,ειναι toshiba αρκετα καλη ποιοτητα και με δυνατά χαρακτηρηστικα. Ισως το βρεις και φθηνότερα μεσα απο καποιο ηλεκτρονικο καταστημα. Ενδιαφέρον......αλλά.....δεν το βλέπω σε άλλα καταστήματα......για λίγο ποιο καλη τιμή....
Votritis Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Για δες και αυτο το dell Link φενεται ενδιαφέρουσα πρόταση σε αυτα τα χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα