Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

πρέπει πρώτα να κάνεις κάτι αλλαγές στη registry των windows 7 και μετά να το αλλάξεις από το bios, κανονικά η αλλαγή πρέπει να γίνεται πριν από το installation των windows...

http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?69682-Change-from-IDE-to-AHCI-after-Installation εδώ ένα guide :-)

Δημοσ.

πρέπει πρώτα να κάνεις κάτι αλλαγές στη registry των windows 7 και μετά να το αλλάξεις από το bios, κανονικά η αλλαγή πρέπει να γίνεται πριν από το installation των windows...

http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?69682-Change-from-IDE-to-AHCI-after-Installation εδώ ένα guide :-)

Ναι αυτες οι αλλαγες ειναι το reghack αλλα νομιζω οτι το registry το πειραζεις εφοσον το ειχες ηδη σε IDE και θες να το αλλαξεις .Αν κανεις επανεγκατασταση windows σε καινουργιο ssd και το αλλαξεις απο τα bios μονο δεν χρειαζεται μετα ...

Δημοσ.

To άλλαξα σε AHCI Ανέβηκε ελάχιστα στα 205R και 97W!

Defragler να κάνω? Γιατί βγάζει μήνυμα για μείωση ζωής...

Ή να κάνω φορμάτ?

Όπα παιδιά! Έκανα πάλι το Rate των Windows και μου έβγαλε 7.3... Άρα από την αρχή παίζει να έπαιζε σε αυτά τα νούμερα...

Δημοσ.

Όπως είπα και πριν,δεν είναι καλό να κάνεις συνέχεια εκεί όντως μειώνεται η ζωή του αλλά επιλεγμένα όταν βλέπεις μείωση μπορείς να το κάνεις μια φορά.

Αν είναι να ζεις με τον φόβο της μείωσης ζωής δεν θα έπρεπε να γράφεις ποτέ πάνω του ^_^

• Super Moderators
Δημοσ.

To άλλαξα σε AHCI Ανέβηκε ελάχιστα στα 205R και 97W!

Defragler να κάνω? Γιατί βγάζει μήνυμα για μείωση ζωής...

Ή να κάνω φορμάτ?

Όπα παιδιά! Έκανα πάλι το Rate των Windows και μου έβγαλε 7.3... Άρα από την αρχή παίζει να έπαιζε σε αυτά τα νούμερα...

ποια μητρική έχεις παρεπιπτόντως?

Έτρεξα το ΑΤΤΟ.

normal πράγματα πιστεύω...

• Super Moderators
Δημοσ.

οι SandForce based SSDs χρειάζονται το ΑΤΤΟ για να δεις τα νούμερα που αναγράφει ο κατασκευαστής...

Και εγώ! Αλλά γιατί το CrystalDiskMark έβγαζε αυτές τις τιμές?

γιατί τα νούμερα που πιάνει οι sandforce (controller) based ssds τα βλέπουμε με το ΑΤΤΟ που testάρει icompressable data...

• Super Moderators
Δημοσ.

οι SandForce based SSDs χρειάζονται το ΑΤΤΟ για να δεις τα νούμερα που αναγράφει ο κατασκευαστής...

Και εγώ! Αλλά γιατί το CrystalDiskMark έβγαζε αυτές τις τιμές?

γιατί τα νούμερα που πιάνουν οι sandforce (controller) based ssds τα βλέπουμε με το ΑΤΤΟ που testάρει icompressable data...

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...