Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 πρέπει πρώτα να κάνεις κάτι αλλαγές στη registry των windows 7 και μετά να το αλλάξεις από το bios, κανονικά η αλλαγή πρέπει να γίνεται πριν από το installation των windows... http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?69682-Change-from-IDE-to-AHCI-after-Installation εδώ ένα guide
konstantinos77 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 πρέπει πρώτα να κάνεις κάτι αλλαγές στη registry των windows 7 και μετά να το αλλάξεις από το bios, κανονικά η αλλαγή πρέπει να γίνεται πριν από το installation των windows... http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?69682-Change-from-IDE-to-AHCI-after-Installation εδώ ένα guide Ναι αυτες οι αλλαγες ειναι το reghack αλλα νομιζω οτι το registry το πειραζεις εφοσον το ειχες ηδη σε IDE και θες να το αλλαξεις .Αν κανεις επανεγκατασταση windows σε καινουργιο ssd και το αλλαξεις απο τα bios μονο δεν χρειαζεται μετα ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 στον angelor πήγαινε το post μου
Angelor Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 To άλλαξα σε AHCI Ανέβηκε ελάχιστα στα 205R και 97W! Defragler να κάνω? Γιατί βγάζει μήνυμα για μείωση ζωής... Ή να κάνω φορμάτ? Όπα παιδιά! Έκανα πάλι το Rate των Windows και μου έβγαλε 7.3... Άρα από την αρχή παίζει να έπαιζε σε αυτά τα νούμερα...
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Όπως είπα και πριν,δεν είναι καλό να κάνεις συνέχεια εκεί όντως μειώνεται η ζωή του αλλά επιλεγμένα όταν βλέπεις μείωση μπορείς να το κάνεις μια φορά. Αν είναι να ζεις με τον φόβο της μείωσης ζωής δεν θα έπρεπε να γράφεις ποτέ πάνω του
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 To άλλαξα σε AHCI Ανέβηκε ελάχιστα στα 205R και 97W! Defragler να κάνω? Γιατί βγάζει μήνυμα για μείωση ζωής... Ή να κάνω φορμάτ? Όπα παιδιά! Έκανα πάλι το Rate των Windows και μου έβγαλε 7.3... Άρα από την αρχή παίζει να έπαιζε σε αυτά τα νούμερα... ποια μητρική έχεις παρεπιπτόντως? Έτρεξα το ΑΤΤΟ. normal πράγματα πιστεύω...
Angelor Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 ASUS M4A87TD EVO Και εγώ! Αλλά γιατί το CrystalDiskMark έβγαζε αυτές τις τιμές?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 οι SandForce based SSDs χρειάζονται το ΑΤΤΟ για να δεις τα νούμερα που αναγράφει ο κατασκευαστής... Και εγώ! Αλλά γιατί το CrystalDiskMark έβγαζε αυτές τις τιμές? γιατί τα νούμερα που πιάνει οι sandforce (controller) based ssds τα βλέπουμε με το ΑΤΤΟ που testάρει icompressable data...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 οι SandForce based SSDs χρειάζονται το ΑΤΤΟ για να δεις τα νούμερα που αναγράφει ο κατασκευαστής... Και εγώ! Αλλά γιατί το CrystalDiskMark έβγαζε αυτές τις τιμές? γιατί τα νούμερα που πιάνουν οι sandforce (controller) based ssds τα βλέπουμε με το ΑΤΤΟ που testάρει icompressable data...
Angelor Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Α μάλιστα! Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά! Really Helpful!!!
Thanos1972 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Έτρεξα το ΑΤΤΟ. Ιδια μητρικη με εσενα το ιδιο και ο δισκος.μια χαρα ειναι τα νουμερα σου.
eprototype Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 ρε παιδιά εμένα γιατί πιάνει μόνο 5.9 ADATA S510 SATA 3 120GB SSD μήπως μετράει τον άλλων 1tb hdd που έχω.... αν ναι πως το αλλάζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα