Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω από ΟΤΕ τα παρακάτω:

Baudtec TW263R4 (αυτό χρησιμοποιώ)

ZTE W300 V5.2

Είδα το Draytek Vigor 2700VG και το σκέφτομαι αλλά μιλάμε για μοντέλο 2007. Θα δώ διαφορά σε σχέση με τα αυτά που έχω ή μήπως να ανεβάσω το budget για κάτι άλλο μέχρι 50?

Δημοσ.

μεχρι 50 δεν θα βρεις κατι καλυτερο οποτε το 2700 ειναι καλυτερο και απο τα 2.αν πας παραπανω μετα σε φτηνο netgear dgn2200 η σε καλυτερο vigor 2710ne

Δημοσ.

αν δεν θες vigor τοτε πολυ απλα πηγαινε σε netgear.οπως ειδες για τα belkin στην πρωτη αξιολογηση ο αλλος ειχε προβλημα καιοπως παντα η belkin δενεχει ποτε firmware και μια ζωη στελνει ενα beta pre release .ασε που μια εταιρεια που φτιαχνει απο μακαρονια που λεει ο λογος μεχρι ρουτερ δενμου λεει κατι.θηκες πολυπριζα φτιαχνει οτι θες.μονοαμαξι beLkin δεν εχω δει.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φιλε poulino θελω την γνωμη σου εχω παροχο ΟΤΕ εχω το ρουτερ τους αλλα εχω προβλημμα το αλλα αλαξα με ενα Thompson TG 585v7 αλλα εχω προβλημμα με τις ρυθμισεις του

οποτε κατεληξα στα 3 αυτα μοντελα

Netgear DGN2200(0631648)

Netgear DGN2200(0631648

Netgear DGNB1100-100PES(0631647)

Δημοσ.

τι προβλημα εχεις με τις ρυθμισεις του?

απο αυτα που εχεις βαλει πας στο dgn2200 σαν πιο νεο μοντελο.ειναι N στα 300 ενω το 1100 νομιζω ειναι N στα 150Mbps.

μετα παιζει και το vigor 2700 Με 25 ευρω απλα θελει αλλαγη το firmware και μετα παιζει και το vigor 2710ne και το 2710n που ειναι N αντι για g Που ειναι το 2700 .ειναι πιο νεα μοντελα αλλα πιο ακριβα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...