volidas2000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Παιδια καλημερα.Εχω την οθονη http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h.htm και εχω το ps3 συνδεμενο στην τηλεοραση και θα ηθελα ταυτοχρονα να το συνδεσω και στην οθονη του pc μου γιατι καποιες φορες θελει η κοπελα μου να δει καποια ταινια-τηλεοραση ενω εγω παιζω.Καταλαβαίνετε τι γινεται!!!!!!!!! Τουλαχιστον εκεινη την ωρα να μπορω να παιξω λιγο στην οθονη του pc.Μπορει να γινει αυτο;Και αν ναι,τι χρειαζομαι;Σας ευχαριστω.
naruto14 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Αν θες να τα συνδέεις με hdmi θα πρέπει να αλλάζεις την υποδοχή από πίσω. Αλλιώς μπορείς να συνδέσεις την μία οθόνη με component και την άλλη με hdmi.
volidas2000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ναι αλλα component δεν εχει η οθονη,εχει η τηλεοραση αλλα δεν εχει hdmi η οθονη.
kjtzemis Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Αν θες να τα συνδέεις με hdmi θα πρέπει να αλλάζεις την υποδοχή από πίσω. Αλλιώς μπορείς να συνδέσεις την μία οθόνη με component και την άλλη με hdmi. ναρουτακο χρησημοποιει monitor. Φιλε αν εχει η οθονη του pc σου θυρα HDMI απο πισω πρεπει να αλλαζεις το καλωδιο απο την tv σου στο monitor του pc οταν θα θελεις να παιζεις. Αν δεν εχει θυρα HDMI δεν νομιζω να γινετε αλλα ας σε βοηθησει καλυτερα καποιος που θα ξερει σιγουρα.
volidas2000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δεν εχει HDMI η οθονη,αλλα ρε παιδια δεν θα υπαρχει κανα ανταπτορακι που να μπαινει στο ps3 και να συνδεονται δυο HDMI στο ενα να πηγαινει στην τηλεοραση και το αλλο στην οθονη με displayport?
kjtzemis Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δεν εχει HDMI η οθονη,αλλα ρε παιδια δεν θα υπαρχει κανα ανταπτορακι που να μπαινει στο ps3 και να συνδεονται δυο HDMI στο ενα να πηγαινει στην τηλεοραση και το αλλο στην οθονη με displayport? δεν ξερω καθολου φιλε μου, γιαυτο θα σε βοηθησουν τα παιδια, εγω απλα σου ειπα τον ευκολο τροπο τον οποιο γνωριζα.
volidas2000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ενα ανταπτορακι να συνδεεται πισω στο ps3 που να εχει δυο υποδοχες hdmi και να συνδεσω το ενα στην τηλεοραση και το αλλο που θα εχει displayport http://www.ace-plus.com/product/displayport_displayport_to_hdmi.html να πηγαινει στην οθονη.Δεν υπαρχει;
trebelas Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Φίλε μου υπάρχει τέτοιο ανταπτοράκι.HDMI splitter(1x2) λέγεται.Θα χρειαστείς τα εξής 3 καλώδια μετά: καλώδιο hdmi απο PS3 -> hdmi splitter 1. -> Καλώδιο Hdmi στην τηλεόραση σου 2. -> Καλώδιο Hdmi-Displayport για το μόνιτορ(Σαν αυτό που πόσταρες)* Επίσης δεν είμαι σίγουρος100% αν το Displayport μεταφέρει ήχο αλλά ούτως η άλλως θα πρέπει να κάνεις κάποια πατεντα αφού η οθόνη δεν έχει ηχεία.Λύνεται και αυτό με άλλο ένα καλώδιο και εξαρτάται απο την έξοδο ήχου που θές. Ίσως να φαίνεται μεγάλη διαδικασία όπως το έγραψα αλλά είναι αρκετά απλή. *Άκυρο μόλις είδα οτι το καλώδιο που λες είναι Displayport-Hdmi και όχι το ανάποδο που χρειάζεσαι.(το οποίο φαίνεται να μην υπάρχει).Υπάρχει αντίστοιχος αντάπτορας αλλα μάλλον δεν αξίζει το κόστος.
Elena1988 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Καλησπερα.Καλα λες,δεν του κανει αυτο;Αν βαλει το ενα hdmi στη μια θυρα για το ps3 στην tv και στην αλλη το δευτερο hdmi και το displayport στο μονιτορ δεν θα λειτουργει;
volidas2000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Παιδια,αν βαλω το καλωδιο που σας εδειξα πιο πανω και παρω κι αυτο http://www.cosmodata.gr/product/67428/ δε θα κανει;
trebelas Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 volidas2000 όπως σου έγραψα και πιο πάνω το καλώδιο που λές ειναι Displayport to HDMI. Οσο το έψαξα βρήκα οτι το καλώδιο δουλεύει μόνο έτσι και όχι αντίστροφα όπως χρειάζεσαι εσύ.Επειδή όμως δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά σου μεταφέρω μόνο ότι διάβασα. Ο αντάπτορας που κάνει σίγουρα τη δουλειά κοστίζει 150 δολάρια.(belkin av360)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα