satmen Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 καλημερα παιδες.βασικα δεν ξερω πως ακριβος να εξηγησω το προβλημα μου.χθες το βραδυ κλεινο τον υπολογιστη και ολα ειναι μια χαρα.σημερα το πρωι που το ανοιξα λες και αλλαξα windows. μου εβγαλε τελειος διαφορετικο μενου και μια ενδειξει με ενα κλειδη.κατι ελεγε καποιο προβλημα με τα γουιντος δεν ξερω ακριβως.η γραμμη εργαλειων ειναι τελειος διαφορετικη πλεον. και στην εμφανιση κρυφων εικονιδιον βλεπω μια κλειδαρια που λεει εξερευνηση τον γουιντος ενω πριν δεν το ειχα.τουλαχιστον ετσι νομιζω.με λιγα λογια λες και δεν εχω πλεον τα 7 αλλα τα χπ. τι να κανω???δεν μου αρεσει αυτο.παρακαλω βοηθειστε. :cry:
satmen Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Θελουν ενεργοποίηση. τι ακριβως θελει ενεργοποιηση φιλε νικολα??αν εννοεις τα γουιντος?καπου ειδα οτι ειναι ενεργοποιημενα ετσι γραφει.
sargio01 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μήπως εγκατέστησες κάτι χθές, οτιδήποτε ή άνοιξες κάποιο "περίεργο email"; Αν ναι, ενδέχεται να μολύνθηκε με ιο το σύστημά σου! Για να αντιμετωπίσεις ένα τέτοιο πρόβλημα, κάνε scan με το antivirus και στη συνέχεια scanαρε με το malwarebytes(free έκδοση), σε safe mode. Αν όχι, μήπως προσπάθησες να αλλάξεις το θέμα των windows; Μερικές φορές, επειδή ίσως είναι κακογραμμένο μπορεί η αλλαγή να προκαλέσει προβλήματα στην εμφάνισή τους. Σε αυτή τη περίπτωση κάνε επαναφορά συστήματος. Κατά τ' άλλα, οι λειτουργίες του λειτουργικού είναι οκ;
satmen Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια αγαπητοι συμφορυτες αλλα το προβλημα λυθηκε.εκανα απλος μια επανεκινηση του υπολογιστη και διορθωθηκε απο μονο του.τι εφταιγε???ουτε που καταλαβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα