Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής 3 μήνες και θέλω να ρωτήσω όσους το έχουν, αν είναι ευχαριστημένοι με την απόδοση της συσκευής...

Το δικό μου τρώει κάτι κολλήματα απίστευτα, και ναι μου έχει κάνει μόνο του επανεκκίνηση...

Είμαι εντελώς απογοητευμένος με τη συσκευή και περιμένω να βγει η επόμενη έκδοση Android(την 4) μήπως καλυτερέψουν τα πράγματα....

Το Neo V που έχει ένας φίλος μου, τρέχει σφαίρα....

Τίποτα δεν κάνουν οι 2 πυρήνες;;;;;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γενικά, η stock ROM της LG είναι λίγο εώς πολύ χάλια. Αν θέλεις πιο γρήγορη και ελαφριά ROM, δοκίμασε να περάσεις την Cyanogenmod 7.1. Για περισσότερες πληροφορίες, διάβασε το ανάλογο topic στο xda-developers.com

Δημοσ.

Κανε τα official updates. Γενικα η 10b που ερχετε το κινητο εχει πολλα πολλα πολλα προβληματα.

Αναβαθμηση τωρα λοιπον.

Μην βαλεις custom rom αν συνεχισεις να εχεις προβληματα. Το κινητο ηταν αψογο με την μαμα ρομ και αν συνεχεισεις να εχεις προβληματα μετα που το κανεις α τελευταια update (20q νμιζω η κατι τετοιο) συμαινει οτι ειναι προβληματικη η συσκευη σου και θα πρεπει να σου δωσουν αλλη αν την εχεις παρει τις τελευταιες 15 μερες η να στο φτιαξουν στην αντιπροσωπια

Αν δεις οτι ολα ειναι καλα με το τελευταιο update τοτε μπορεις να βαλεις custom rom. Σου πρωτεινω cyanogenmod 7 (και οχι 9) με custom kernel στα 1.4 και ενεργοποιημενο compcache. Στα τοπ 5 κινητα σε τχυτητα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, χάθηκα λόγο υποχρεώσεων, σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας.

Το κινητό στα "σχετικα με το τηλέφωνο" έχει τις εξής πληροφορίες:

Αριθμός Μοντέλου: LG-P990

Έκδοση: 2.3.4

Έκδοση βασική μορφής: 1035.21_20110725

Έκδοση Kernel: 2.6.32.9

Build number: GRJ23

Έκδοση LGE: LGP990-V20q

Ξέχασα να αναφέρω ότι κάθε φορά που το τηλέφωνο επανεκκινείται πρέπει να ρυθμίσω ξάνα το πληκτρολόγιο.

Δηλαδή έχει αποθηκευμένα τα γερμανικά και τα αγγλικά και πρέπει να αφαιρέσω τα γερμανικά και να βάλω Ελληνικά

και ενώ ρυθμίζω να έχει δόνηση κατά την πληκτρολόγηση αντί για τον χαρακτηριστικό ήχο, τα αντιστρέφει...

Είναι λογικό να μην αποθηκεύει οποιαδήποτε ρύθμιση του κάνω;;;;;

Δημοσ.

Γυρναει στα γερμανικα επειδη ειναι παραεισαγωγης.για τη γερμανικη αγορα.η ρομ που εχεις ειναι η τελευταια.κολαει ακομα?τι κοληματα τρωει?

Δημοσ.

Λοιπόν, ανοίγω τη συσκευή και καθυστερεί πολύ να φορτώσει τις εφαρμογές...

Δεχομαι κληση ενω το τηλεφωνο βρισκεται σε αναμονη και κανει τα εξης:

1. Ηχος κουδουνισματος

2. Δονηση

3. Αναμα οθονης-απλο μαυρο αλλα φωτεινο-

4. Εμφανιση μισης εικονας κλησης

Δηλαδη εμφανιζει τις μπαρες δεξια κ αριστερα που. τις σερνουμε για απαντηση η απορριψη.

5. Τελος, εμφανιση καλουντος αριθμου-επαφης

Ολη η διαδικασια κραταει περιπου...10 δευτερολεπτα...

Αλλες φορες εχει χρειαστει να βγαλω τη μπαταρια επειδη δεν ανταποκρινοταν καθολου....

Αλλες φορες με εβγαλε απο τον κοπο και εκανε επανεκκινηση μονο του...

Αυτα τα κανει αναλογα το κεφι του...

Πιστευω οτι ειναι υπερ αρκετα...

Αποστολή από το LG-P990 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Οπως σου εγραψα παραπανω αυτα δεν ειναι φυσιολογικα. Πηγαινετε το στο μαγαζι που το πηρες για τσεκαπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...