Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι συνδρομητης της wind εδω και δυο μηνες. ειμαι γενικα ευχαριστημενος με την σταθεροτητα της γραμμης χωρις αποσυνδεσεις αν και με καποια προβληματα στο streaming αλλα προς το παρον ελαχιστες φορες. τωρα εχω βαλει να δουλευει το ZTE της wind και ειναι σταθερο, το ιδιο οπως και το Thomson TG585 v8 που ειχα στην αρχη.

τα στατιστικα της γραμμης με το zte ειναι :

Link Status Connected

Rate (Up/Down) 927/5429 kbps

Noise Margin (Up/Down) 9.1/7.4 dB

Modulation Type ADSL_2plus

Line Attenuation (Up/Down) 27.5/42.7 dB

Output Power (Up/Down) 12.2/19.1 dBm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down) 923/5300 kbps

Interleave depth 4

Annex Type AnnexA

CRC errors 148

με μετρηση που εκανα στο adslgr.com

εδειξε 4768 kbps

και στο speed test net

ping 45

down 4.66

up 0.78

αυτες οι παραπανω μετρησεις ειναι απο υπολογιστη που συνδεεται ατο ρουτερ μεσω swits με καλωδιο μισο μετρο και το ρουτερ ειναι σε μπριζα αλλου δωματιου απο αυτη που ερχονται τα καλωδια του σπιτιου.

επισης κατεβαζοντας και απο εδω αλλα μεσω ενος δευτερου pc στον κατω οροφο που συνδεεται με powerline

http://speedtest.ftp.otenet.gr/ ενα αρχειο 100mb απο ftp

κατεβαζα στα πρωτα λεπτα του down απο 460 - 520 κβ/sec και καποιοες στιγμες με 545 - 555.

http://www.adslgr.com/features/SpeedMeter/

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης.

κανοντας αυτα τα τεστ

http://www.pcw.gr/default.php?pname=ToolsAdslSpeed&attenuation=42.7&x=78&y=10

http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php

ειδα οτι βαση της αποστασης μπορω να εχω απο 7.616 (mbit/s) μεχρι 8.43 mbit/s.

εγω βαση σταστιτικων εχω απο 4.66 - 5429.

1.τι μπορω να ζητησω απο την wind η να κανω εγω για να δω αν μπορω να εχω μεγαλυτερη ταχυτητα

αφου αυτο μπορει να συμβει βαση δεδομενων?

2. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το Noise Margin (Up/Down) τωρα που γραφω ειναι 9.2/6.3 dB ενω πριν 6 ωρες που πηρα τα παραπανω στατιστικα ηταν Noise Margin (Up/Down) 9.1/7.4 dB. πως γινεται να αλλαζει αυτο απο μονο του? αυτο δεν το αλλαζει αν το ζητησεις η wind? μπορω να ζητησω σταθερο margin στα 6 και αυτη η αλλαγη θα ανεβασει την ταχυτητα? να ζητησω και fastpath?

3. πως μπορω να μουφαρω πολυ καλα τα καλωδια?

να πω οτι ειμαι σε νεοχτιστη περιοχη και τα εσωτερικα δικα μου καλωδια με 4 ζευγη ειναι σε καλη κατασταση εκτος απο το γεγονος οτι χρειαζεται να τα μουφαρω πιο καλα εκει που συνδεονται με αυτα που ερχονται απεξω.

sorry για την αναλυση.

σας ευχαριστω εκ των προτερων που το διαβασατε και μετα για την οποια βοηθεια.

Δημοσ.

ειδα οτι βαση της αποστασης μπορω να εχω απο 7.616 (mbit/s) μεχρι 8.43 mbit/s.

εγω βαση σταστιτικων εχω απο 4.66 - 5429.

1.τι μπορω να ζητησω απο την wind η να κανω εγω για να δω αν μπορω να εχω μεγαλυτερη ταχυτητα

αφου αυτο μπορει να συμβει βαση δεδομενων?

2. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το Noise Margin (Up/Down) τωρα που γραφω ειναι 9.2/6.3 dB ενω πριν 6 ωρες που πηρα τα παραπανω στατιστικα ηταν Noise Margin (Up/Down) 9.1/7.4 dB. πως γινεται να αλλαζει αυτο απο μονο του? αυτο δεν το αλλαζει αν το ζητησεις η wind? μπορω να ζητησω σταθερο margin στα 6 και αυτη η αλλαγη θα ανεβασει την ταχυτητα? να ζητησω και fastpath?

3. πως μπορω να μουφαρω πολυ καλα τα καλωδια?

να πω οτι ειμαι σε νεοχτιστη περιοχη και τα εσωτερικα δικα μου καλωδια με 4 ζευγη ειναι σε καλη κατασταση εκτος απο το γεγονος οτι χρειαζεται να τα μουφαρω πιο καλα εκει που συνδεονται με αυτα που ερχονται απεξω.

sorry για την αναλυση.

σας ευχαριστω εκ των προτερων που το διαβασατε και μετα για την οποια βοηθεια.

α.τα 8 mbit ειναι θεωρητικα.με 42 attenuation Και 9 αρι margin τα ξεχνας.για6 αρι margin αμα ειχε η wind θα ησουν λιγο καλυτερα.

β.το margin σε μια τελεια γραμμη αλλαζει ελαχιστα σε μια γραμμη σαν την δικια σου λογω αποστασης και λογω γενικα ποιοτητας της γραμμης μεταβαλετε.απο 6 σε 7 ειναι τελειως normal.η wind δινει πχ ενα profil πχ 7 η 8 η 9.δεν σταθεροποιειται ακριβως γιατι αμα σταθεροποιοταν θα αλλαζε η ταχυτητα σου(seamless adaptation rate) το ξεχναμε λοιπον.και 6αρι δινει μονο η forthnet κανεις αλλος.ασε που και το 6 απο το 8,9 ποσο σου δινει η wind θα σου δωσει το πολυ 1 Mbit.

fastpath = καλυτερο ping αλλα μικροτερη ακομα ταχυτητα συν αυξημενη πιθανοτητα αποσυνδεσεων.

4.αναλογως αν ειναι χωνευτη η κατανεμητης μπορεις να δεις στα ποσα συγχρονιζεις εκει και να μονωσεις τα καλωδια αν ειναι χωνευτη.

Utp λογικα εχεις εσυ.απλα δεν πας παραπανω λογο αποστασης.

kai ta 555 σε κατεβασμα ειναι λογικα για αυτο που συγχρονιζεις.

Δημοσ.

αρα το πολυ πολυ ζηταω 6αρι margin απο wind που εχει με την πιθανη δυνατοτητα να παρω 1 mbit ακομη.

thanks για ακομη μια φορα.

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι εχει 6 αρι margin η wind.μονο την forthnet ξερω με 6αρι .ολοι οι αλλοι πανε απο 7 On telecoms και οι μισοι ειναι 9

αν τωρα εχει θα κερδισεις κανα mbit.και με το attenuation που εχεις καλυτερα interleave για να μην χασεις σε ταχυτητα απο το fast

Δημοσ.

interleave εχεις ηδη οποτε μονο πιο χαμηλο profile ρωτα.αν και συνηθυως οταν ενεργοποιησε σου δινουν το πιο χαμηλο οποτε ισως δεν εχουν πιο κατω.sarandi που εισαι που ξερεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...