kas22gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Παιδιά χρειάζομαι επείγοντος τα φώτα σας. Έχω δύο PC το ένα με Windows XP pro SP3 (με θήρες usb2) και το άλλο με 7άρια (με θήρες usb3) και πρόσφατα αποφάσισα να πάρω ένα κουτί για έναν western digital και να τον μετατρέψω σε εξωτερικό με usb2. Όταν συνδέω τον δίσκο στο PC με τα XP ο δίσκος δουλεύει πολύ καλά. Όταν όμως τον συνδέω στο PC με τα 7άρια ο δίσκος γίνεται απελπιστικά αργός (αρχείο μεγέθους 2ΜΒ μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 15 λεπτά). Τον έχω κάνει διαμόρφωση NTFS, FAT32, τον έκανα ανασυγκρότηση, έκανα format τα 7άρια και συνεχίζει να είναι αργός. Να πω επίσης πως ο δίσκος δούλευε άψογα όταν ήταν εσωτερικός και δεν χτυπήθηκε κατά την τοποθέτηση του στο κουτί. Φλασάκια και λοιπές συσκευές με usb δουλεύουν άψογα στα 7άρια. Το μόνο που δεν έχω προσέξει είναι εάν δουλεύει καλύτερα όταν ο δίσκος είναι συνδεδεμένος και σε λειτουργία πριν το bootάρισμα. Υπάρχει λύση; Μπορεί αυτός ο δίσκος να δουλέψει κανονικά στα Windows 7;
Bandura Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δοκιμασε αλλο καλωδιο φιλε μου... Σε εμενα το καλωδιο που εδινε η θηκη δεν τον αναγνωριζαν τον δισκο τα win7 κι εβαλα ενα αλλο που ειχα και δουλευει μια χαρα. Επισης μου εχει τυχει και σε εξωτερικο σκληρο να μην τον αναγνωριζει με το καλωδιο που εδινε η συσκευασια...
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Επίσης δες αν πέρασες τους drivers της μητρικής για τα USB,μπορεί αν τρέχει σε usb1...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα