Marvellous Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδια. Σημερα αγορα τον 3570κ και τρεχω τωρα το CPU-Z και βλεπω core speed 1600 MHz με multiplier x16. Δεν επρεπε να λεει 3400?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Όταν δεν χρειάζεται, ρίχνει μόνος του τη συχνότητα για οικονομία. Μην ανησυχείς, έτσι είναι το φυσιολογικό. Όταν χρειαστεί θα τα ανεβάσει και πάνω από τα 3400.
Marvellous Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Αστα φιλε μου εχω παθει σημερα... Το εστησα το θηριο και με 7970 και κατα λαθος στον ssd εβαλα λαθος τον κονεκτορα εσπασα ενα πλαστικακι και τωρα δεν κουμπωνει καλα και δεν τον αναγνωριζει... και εχω πανικοβληθει γενικα...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Βάλε άλλο καλώδιο, είτε τροφοδοσίας είτε sata όποιο χρειάζεται. Γύρισες σε ahci mode από το bios πριν στήσεις windows?
Marvellous Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Βάλε άλλο καλώδιο, είτε τροφοδοσίας είτε sata όποιο χρειάζεται. Γύρισες σε ahci mode από το bios πριν στήσεις windows? Χαλασα τον sata connector του ssd αποτι φαινεται οχι το καλωδιο... Οχι τι ειναι αυτο? Αχ βοηθησεμε εχω πελαγωσει 7 ωρες εδω...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Διάβασε τις συμβουλές για τους ssd στα στικι στους σκληρούς. Βγάλε μια φώτο να δουμε τι έσπασε.
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Χαλασα τον sata connector του ssd αποτι φαινεται οχι το καλωδιο... Οχι τι ειναι αυτο? Αχ βοηθησεμε εχω πελαγωσει 7 ωρες εδω... χαλάρωσε και βγάλε μια φωτογραφία να δουμε αν εχει γινει ζημια ή οχι ..
xnoudas_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Αν κατάλαβα καλά τι έπαθες κι εμένα είχε σπάσει το sata connector όπως λες και απλά πήρα ένα φρέσκο καλώδιο sata, πήρα το κομματάκι (που ήταν και μεγάλο, να φανταστείς πως οι ακροδέκτες από τις επαφές ήταν γυμνές στον αέρα) σαν αυτή την περίπτωση εδώ και απλά ίσιωσα τις επαφές, λείανα το σπασμένο κομμάτι πλαστικό (πάνω στα 2 σπασίματα στα σημεία επαφής μεταξύ τους) με λίγο ψιλό γυαλόχαρτο νερού και το τοποθέτησα στο εσωτερικό του καλωδίου (προσοχή στο πάνω κάτω!), ελάχιστη Locktite, και αργά αργά έφερα τo καλώδιο στον δίσκο and there I fixed it...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα