Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επαιζα πριν fear3 και κρασαρε, μου εβγαλε μπλε οθονη.Εκανα pouse το παιχνιδι για να μου πει η γυναίκα μου κατι.. και οπως ηταν στο pouse εβγαλε μπλε οθονουλα και επαννεκινηση... μόνο που δεν προλαβα να δω το μήνυμα επειδη εκανε μετα απο 3 δευτερα επαννεκινηση...

Υπαρχη κανα μενου συμβάντων για να δω γιατι κρασαρε, και αν υπαρχη που το βρισκω?

Κανα ηχο δεν εβγαλε.Θα μπω στο bios να αλλάξω τα όρια με τις θερμοκρασιες που ειχα βαλει.. θα βαλω no limit.Κατι crash μου εκανε πριν ενα χρονο που ειχα winvista 32bit.. απο τοτε που εβαλα win 7 64bit δεν ειχα προβληματα, μεχρι σημερα βεβαια

• Moderators
Δημοσ.

Απο τη στιγμη που ειναι η μια και μοναδικη, δεν αξιζει τον κοπο να το ψαξεις.

Εαν εμφανιστει ξανα, επανερχεσαι.

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που ειναι η μια και μοναδικη, δεν αξιζει τον κοπο να το ψαξεις.

Εαν εμφανιστει ξανα, επανερχεσαι.

Σωστός

Δημοσ.

επανήλθε το προβλημα δυστυχώς, αυτην την φορα παίζοντας το saboteur.Τα αρχεια συμβαντων εδειξαν "τα παρακατω" τα οποια δηλωνουν πιθανο προβλημα στην τροφοδοσια.. λετε να χαλασε το τροφοδοτικο, η φταιει που ειχα χασει το 2ο 6πίνο απο το corsair 620w mobular που εχω και εχω βαλει ανταπτορακι απο 4πινο σε 6πινο για την αλλα εισοσο της vga.Mηπως δλδ το προβλημα ειναι απο την τροφοδοσια της vga 5850 που εχω.

1) crashu.png

2) crash2q.png

Αν πατήσω printscreen όταν πετάει μπλε οθόνη δεν το κραταει να το αποθηκευσω με gtrl+v στην ζωγραφικη επειδη κανει επανεκκίνηση ο υπ/στης

μου την έχει δώσει η κατάσταση :mad: ...

• Moderators
Δημοσ.

Θα σε παραπεμψω σ αυτο το thread. Για οποια απορια, ρωταςsmilie.png

Για αρχη απενεργοποιησε την αυτοματη επανεκκινηση σε περιπτωση μπλε οθονης.

Δημοσ.

Θα σε παραπεμψω σ αυτο το thread. Για οποια απορια, ρωταςsmilie.png

Για αρχη απενεργοποιησε την αυτοματη επανεκκινηση σε περιπτωση μπλε οθονης.

έχω την gigabyte της υπογραφής μου... πως απενεργοποιώ την αυτόματη επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Καλησπέρα !

Ο Gi0 σε παρέπεμψε στο θέμα που περιέχει την εικόνα με την απάντησή σου.

για να ρωταω υπαρχη λόγος.. δεν ξερω καλα αγγλικα και η παραπομπη ειναι στα αγγλικα!.Κ εν συντομια ο gio ειπε για bios.. αυτο δεν δειχνει κατι στο bios!

Aκομη η αναλυση συμβαντων μου λεει για προβλημα με κωδικο 41... αυτο ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?

υ.γ: το βρηκα μονος μ τελικα... απο το συστημα και ρυθμισεις για προχωρημενους... απενεργοποιησα την αυτοματη επαννεκινηση

Δημοσ.

Για την ιστορια, δεν μιλησα πουθενα για bioswink.gif

νομισα οτι ειχες γραψει για bios :whistle:, τεσ πα ... ειδα στο thread που εγραψες οτι απ το cccleaner πρεπει να απενεργοποιησω να καθαριζει αρχεια των windows, το εκανα αυτο--δλδ ξετικαρα των καθαρισμο αυτων των αρχειων και τωρα θα κανω ενα windows update μπας και διορθωθεί τίποτα.

Για την ιστορια.. ξαναεγινε crash και εβγαλε μηνυμα : *** stop:0x00000050, c0xfffffa0005d6f918

και win32k.sys-adress fffff960000b6c51 & base at fffff96000070000.Aυτα τα νεα της μισοδιαγνωσης που εκανα..

• Moderators
Δημοσ.

ειδα στο thread που εγραψες οτι απ το cccleaner πρεπει να απενεργοποιησω να καθαριζει αρχεια των windows, το εκανα αυτο--δλδ ξετικαρα των καθαρισμο αυτων των αρχειων και τωρα θα κανω ενα windows update μπας και διορθωθεί τίποτα.

Για την ιστορια.. ξαναεγινε crash και εβγαλε μηνυμα : *** stop:0x00000050, c0xfffffa0005d6f918

και win32k.sys-adress fffff960000b6c51 & base at fffff96000070000.Aυτα τα νεα της μισοδιαγνωσης που εκανα..

Το windows update δεν μπορει να σε βοηθησει στην προκειμενη περιπτωση.

Οπως λεω και στον οδηγο, για αρχη θα πρεπει να εντοπισεις σε ποια κατηγορια ανηκει το προβλημα σου: hardware ή software.

Δημοσ.

Το windows update δεν μπορει να σε βοηθησει στην προκειμενη περιπτωση.

Οπως λεω και στον οδηγο, για αρχη θα πρεπει να εντοπισεις σε ποια κατηγορια ανηκει το προβλημα σου: hardware ή software.

Δυσκολο απο εναν που δεν ξερει πολλα φιλε :rolleyes: , απο τα στοιχεια κωδικού του crash που εδωσα ποιο πανω δεν μπορειτε να βγαλετε καποιο συμπερασμα?

oσο για τον σκληρο δισκο το test που μπορεσα και εκανα λεει exelend σε ολα.Θα δω και το occt , με τα αλλα δεν νομιζω να καταφερω να τα κανω.

Δημοσ.

Με ένα πολύ γρήγορο googlάρισμα είδα βρήκα πως αυτό έχει σχέση με τις μνήμες ram.Κατέβασε memtest και να τις τσέκαρες για μερικές ώρες.

• Moderators
Δημοσ.

Δυσκολο απο εναν που δεν ξερει πολλα φιλε :rolleyes: , απο τα στοιχεια κωδικού του crash που εδωσα ποιο πανω δεν μπορειτε να βγαλετε καποιο συμπερασμα?

Εαν κανεις τον κοπο να διαβασεις ολα οσα γραφω στον οδηγο, θα καταλαβεις το λογο που δεν μπορω να σου πει κανεις με σιγουρια τι φταιει απο ενα και μονο μηνυμα που εβγαλε η μπλε οθονη. Παντως με λιγη υπομονη και βοηθεια, πιστευω οτι μπορεις να βγαλεις την ακρη.

Με ένα πολύ γρήγορο googlάρισμα είδα βρήκα πως αυτό έχει σχέση με τις μνήμες ram.Κατέβασε memtest και να τις τσέκαρες για μερικές ώρες.

Νop, δεν εχει να κανει απαραιτητα με τις μνημες το συγκεκριμενο. Παρ ολα αυτα το memtest ειναι μια καλη αρχη για να αρχισεις να απορριπτεις πιθανα προβληματα.

Δημοσ.

στο memtest μου ζηταει να βάλω τα megabytes για να ξεκινήσει τι ψάξιμο.Εγω εχω 2Χ2giga sta 800mhz..., θα γραψω 4000 megabytes στην μπαρα του memtest?

Εαν κανεις τον κοπο να διαβασεις ολα οσα γραφω στον οδηγο, θα καταλαβεις το λογο που δεν μπορω να σου πει κανεις με σιγουρια τι φταιει απο ενα και μονο μηνυμα που εβγαλε η μπλε οθονη. Παντως με λιγη υπομονη και βοηθεια, πιστευω οτι μπορεις να βγαλεις την ακρη.

Νop, δεν εχει να κανει απαραιτητα με τις μνημες το συγκεκριμενο. Παρ ολα αυτα το memtest ειναι μια καλη αρχη για να αρχισεις να απορριπτεις πιθανα προβληματα.

παιζει μεγαλη πιθανοτητα ο silverate να εχει δικιο, λεγοντας μνημες μου θυμισε οτι πριν 1 μηνα ενας φιλος μου ειχε πειραξει τα ρευματα στις μνημες... δε πηρα χαμπαρι τιποτα(και δεν μου εβγαλε μπλε οθονη) επειδη μεχρι πριν 2 μερες απο εκεινη την ημερα που εγινε η παρεμβαση του φιλου, δεν ειχα παιξει παιχνιδια επειδη ειχα αλλα να ασχοληθω..μονο στο ιντερνετ εμπαινα.Χθες το βραδυ μετα το μηνυμα του silverate μπηκα στο bios και εδωσα defauld ρυθμισεις και μετα f10.Eπαιξα στην συνεχεια το παιχνιδι που το επαιξα χθες το απογευμα και μου εβγαλε 3 φορες μπλε οθονες και δεν ειχα κανενα προβλημα.Ειδομες.. θα κανω το memtest και θα σας πω, ευχαριστω gio για την βοηθεια ;)

thanks man :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...