dimi_p Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 παιδια θελω μια βοηθεια. βρηκα ενα παλιο pc και το διελυσα (μια και δεν δουλευε το τροφοδοτικο) για τα ανταλλακτικα του βρηκα αυτες τις μνημες ειναι SDRAM απο τις πρωτες λογικα ετσι ; μπορει καποιος να μου δωσει περισσοτερες πληροφοριες τυπος, ποσοστητα, κ.λ.π το ενα πρεπει να ειναι 256MB pc100 αλλα το αλλο ; εμπρος οψη πισω οψη
antonl Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αυτή απ το Πλαίσιο λογικά είναι όπως είπες 256MB (νομίζω βγαίνει κι αν κάνεις 32*64/8). Η άλλη αν δεν έχει κάνει κάποιο λάθος ο συμφουρομίτης εδώ, μάλλον είναι 256 επίσης.
dimi_p Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Αυτή απ το Πλαίσιο λογικά είναι όπως είπες 256MB (νομίζω βγαίνει κι αν κάνεις 32*64/8). Η άλλη αν δεν έχει κάνει κάποιο λάθος ο συμφουρομίτης εδώ, μάλλον είναι 256 επίσης. α μαλιστα ευχαριστω το ειχα δει αυτο το post του συμφορουμιτη αλλα δεν καταλαβα γιατι η μια ειχε λιγοτερα chips μνημης πανω , σαν simm μου εμοιαζε Επεξ/σία 6 Μαΐου 2012 από dimi_p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα