NeuroN Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Γίνεται να στείλω μήνυμα σε ενα κινητό και να φαίνεται ως αποστολέας όποιο νούμερο θέλω εγώ? πχ στελνω απο το 6977.. και φαίνεται οτι το στέλνει ο 6933.. κάποιο προγραμματακι κινητου ισως ή ιστοσελίδα που στελνει μηνύματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Γίνεται μόνο απο ιστοσελίδα που πληρώνεις πακέτο απο μηνύματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Pinger! Free μηνύματα από το pc ή κατεβάζεις το apk και τα στέλνεις από το κινητό... Εννοείτε πως σαν αριθμό αποστολέα δείχνει ένα ξακάρφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ερωτησεις: 1) Φανταζομαι πως δεν προυποθετει να εχει και ο αλλος την εφαρμογη, σωστα; 2) Το apk που το εχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αν και οι λογοι που θες να το χρησιμοποιησεις δεν μου φαινονται ηθικοι παλια υπηρχε (εποχες 3210) ενα προγραμμα απο το PC που εστελνε μηνυματα μεσω αλλων κεντρων μηνυματων π.χ. Σουηδιας και το νουμερο ηταν ακριβως το ιδιο της μορφης δλδ 6935555555 Υπολογισε τις ημερομηνιες και αρχισε το σκαψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ερωτησεις: 1) Φανταζομαι πως δεν προυποθετει να εχει και ο αλλος την εφαρμογη, σωστα; 2) Το apk που το εχουν; 1) Όχι, δεν χρειάζεται να έχει και ο άλλος την εφαρμογή! Απλώς για να στείλεις μήνυμα γράφεις μπροστά από τον αριθμό και τον κωδικό της χώρας. (+30 για την Ελλάδα) 2)To apk υπάρχει και στο market αλλά θα χρειαστείς κάποιον Market Enabler για να το κατεβάσεις! Αν δεν μπορείς να το κατεβάσεις πες μου για να το ανεβάσω! Έχει όμως ένα κακό δεν υποστηρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες... Τα ΜΙΣΩ τα greeklish! εντιτ: Μόλις τώρα βρήκα και αυτό για δοκιμάστε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeuroN Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 :/ στο pinger δεν μπορεις να βαλεις δικό σου αριθμό ως αποστολέα. Επισης δεν καταφερα να στειλω μνμ "Your message did not go through. Please make sure it's a valid mobile number and try again. If texting outside the US, use a "+" followed by the country code and number." έγραψα τον αριθμό ως +30693... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user69 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Που ακριβώς θα σου φαινόταν χρήσιμο κάτι τέτοιο φίλε μου; Τι θα ήταν αυτο που θα έστελνες εσυ αλλα θα φαινόταν πως το έστειλε άλλος; Sent from my iPad using Tapatalk HD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 έχουνε γίνει κάτι κορυφαίες φάρσες με τέτοιες πατέντες... και είμαι σίγουρος πως για κάτι τέτοιο το θέλεις κι εσύ. το σπαστικό είναι ότι αν βγει κάποιος και γράψει για κάποιο site ή λογισμικό που κάνει αυτή τη δουλειά θα πλακώσουν μετά όλοι και θα στέλνουν όλη μέρα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ μηνύματα μόνο και μόνο επειδή είναι τζάμπα. Δυστυχώς δεν έχουμε μέτρο. Αποτέλεσμα: σε λίγες μέρες θα σταματήσει. έχει γίνει στο παρελθόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα