Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Σκέφτομαι να στήσω ενα PC σχεδόν απο την αρχή και θέλω την γνώμη σας.

Θα δώσω πάνω-κάτω 450 euro.Το PC θα είναι γενικών καθηκώντών,

δεν εχω απαιτήσεις για παιχνιδια προστοπαρόν.Οθόνη,σκληρους έχω οπως

και κάρτα γραφικών MSI 8600 GT την οποία θα αντικαταστήσω αργότερα λογο

οικονομικών με καποια πολυ καλητερη.

CPU : Intel Core i5 2400 (s1155, 3,10GHz, 6MB) ή Intel Core i5 2500 (s1155, 3,30GHz, 6MB)

δεν ενδιαφέρομαι για OC.

Τροφοδοτικό: Corsair Builder Series 600W V2 80+

RAM :Corsair XMS3 8GB DDR3-1600 Kit

Μητρική μαλον την Gigabyte Z68AP-D3 (s 1155 , Z68 , DDR3 , HDMI) εκτός αν προτείνετε κατι καλήτερο.

σε αυτές τις τιμες.

Κουτί CoolerMaster Elite 430 Black Case (RC-430-KWN1)

θα εχω καποιο πρόβλημα με την 8600GT? ασημβατότητα με την μητρική?

Έκανα σώστη επιλογή στη μητρική?Μπορείτε να μου προτήνετε κ αλλες μητρικές ΑΤΧ στα 100 euro περίπου?

Το CPU Cooler του επεξεργαστή χρειαζετε αντικατάσταση?

Μάλον απο πλαίσιο θα τα πάρω.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θα ξεκινήσω με ένα μικρο πρόλογο. Εγώ είμαι κάθετος απέναντι στο o/c γιατί πιστεύω έχει καταπόνηση και με τα πράγματα μου είμαι "κάπως" μπορεί να έχω άδικο αντικειμενικά αλλά αυτός είμαι.

Αυτό που σου δίνουν όμως οι (κ) επεξεργαστές είναι λίγο μαγικό,δεν έχει καταπόνηση ούτε διαβάσματα. εγώ θα το ονομάσω UpGrade.και ο λόγος αυτός είναι τελικά που εγώ έχω (κ) επεξεργαστή κ λίγο τσιμπημένο. Η γνώμη μου λοιπών είναι ότι κανείς δεν πρέπει να πετάει το (κ) και ας μην τον ανεβάσει ποτέ ακόμα και μόνο για την μεταπώληση. Πόσο μάλλον όλο αυτό σε Sandy που έχουν κ εξαιρετικές θερμοκρασίες.

Γι'αυτον τον λόγο και μόλις 11.44 ευρώ πάνω από τα 450 που διαθέτης πας εδώ χωρίς καμιά συζήτηση.. :P

post-227308-0-77251600-1336165262_thumb.png

Δημοσ.

Βάλε μια νορμαλ μητρική όπως αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-Z68AP-D3-s-1155-Z68-DDR3-HDMI-GAZ68APD3-00-G2.htm ή αυτή: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-Z68MA-D2H-B3-s1155-Z68-DDR3-Z68MA-D2H-B3.htm (ανάλογα με το αν χρειάζεσαι pci θύρες). Δεν έχει τίποτα ουσιώδες η ακριβότερη

και βάλε 8GB RAM με το 30αρι που περισσεύει. Συμφωνώ εν μέρει με τον movie στο ότι δεν έχει νόημα να πας στν 2500. Στον 2400 έχει και παραέχει αν δεν θα κάνεις o/c.

Αυτό που λέει ο Movie για τον πολλαπλασιαστή είναι σωστό. Αλλά και να κάνεις δεν θα δεις καμία απολύτως διαφορά (αν τον πας στα 4π.χ). Διαφορά ενδεχομένως να δεις σε μερικά πράγματα (όχι παντού) αν τον πας πιο ψηλά, αλλά εκεί θέλει τάση, ως εκ τούτου, πάει το αφαλές upgrade για το οποιό μιλάει ο movie.

Συμπέρασμα? Πήγαινε στον 2400.

Δημοσ.

Απλά τον έναν υπολόγισε τον 3,4GHz Max και τον άλλον 3,9GHz ευκολοτατα.

Ότι και να σημαίνει αυτό πρακτικά.. :P

Δημοσ.

Απλά τον έναν υπολόγισε τον 3,4GHz Max και τον άλλον 3,9GHz ευκολοτατα.

Ότι και να σημαίνει αυτό πρακτικά.. :P

Τίποτα δεν σημαίνει πρακτικά, αν δεν μπεντσάρει. Και ξαναλέω: Ο 2500Κ αξίζει από όλες τις μπάντες και θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή του φίλου. Αν θέλει να γλυτώσει χρήματα, νόημα έχει να πάει στον 2400, όχι στον 2500, αυτό λέω.

Όταν πήρα εγώ τον 2500, είχε 25 ευρώ διαφορά με τον Κ. Και προφανώς δεν τα έδωσα, γιατί δεν κλοκάρω. Αλλά για 5-7-10 δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος.

Δημοσ.

Τίποτα δεν σημαίνει πρακτικά' date=' αν δεν μπεντσάρει.[/quote']

Οτι πεις! Αλλα να σου ξαναθυμησω.. οτι δεν υπαρχουν μονο τα benches τα παιχνιδια και ο firefox... υπαρχουν και αλλα πολλα που εποφελουνται πραγματικα!

Και ναι υπονοω αυτο που φενεται! Και ο νοον νοητο!

Δημοσ.

η MSI 8600 GT θα εχει προβλημα σημβατότητας με τις μητρικές που πρωτεινεις?οπως ειπα πριν για καρτα θα παω αργοτερα

Βάλε μια νορμαλ μητρική όπως αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-Z68AP-D3-s-1155-Z68-DDR3-HDMI-GAZ68APD3-00-G2.htm ή αυτή: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-Z68MA-D2H-B3-s1155-Z68-DDR3-Z68MA-D2H-B3.htm (ανάλογα με το αν χρειάζεσαι pci θύρες). Δεν έχει τίποτα ουσιώδες η ακριβότερη

και βάλε 8GB RAM με το 30αρι που περισσεύει. Συμφωνώ εν μέρει με τον movie στο ότι δεν έχει νόημα να πας στν 2500. Στον 2400 έχει και παραέχει αν δεν θα κάνεις o/c.

Αυτό που λέει ο Movie για τον πολλαπλασιαστή είναι σωστό. Αλλά και να κάνεις δεν θα δεις καμία απολύτως διαφορά (αν τον πας στα 4π.χ). Διαφορά ενδεχομένως να δεις σε μερικά πράγματα (όχι παντού) αν τον πας πιο ψηλά, αλλά εκεί θέλει τάση, ως εκ τούτου, πάει το αφαλές upgrade για το οποιό μιλάει ο movie.

Συμπέρασμα? Πήγαινε στον 2400.

η MSI 8600 GT θα εχει προβλημα σημβατότητας με τις μητρικές που πρωτεινεις?οπως ειπα πριν για καρτα θα παω αργοτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...