Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειας σας παιδια, χρειαζομαι λιγη βοηθεια..

αγορασα ενα pc με την ati radeon hd 6850 και για οθονη αγορασα την http://www.electrowo...?catid=10103384 και την εχω συνδεσει με καλωδιο vga σε dvi ωστε να συνδεθει με την gpu. παρ'ολα αυτα δεν βγαζει εικονα στην οθονη.. ξερει κανεις τι γινεται?? sad.gif

Δημοσ.

Τα χεις συνδεσει ολα καλα εισαι σιγουρος????Εγω δεν ειχα κανενα τετοιο θεματακι!!!!Δουλευει η καρτα???εννοω το ανεμιστηρακι???Ακουσες διαφορα μπιπ οταν ανοιγε ο υπολογιστης??Τωρα πηρες την καρτα?

Δημοσ.

Τα χεις συνδεσει ολα καλα εισαι σιγουρος????Εγω δεν ειχα κανενα τετοιο θεματακι!!!!Δουλευει η καρτα???εννοω το ανεμιστηρακι???Ακουσες διαφορα μπιπ οταν ανοιγε ο υπολογιστης??Τωρα πηρες την καρτα?

ναι δουλευει κανονικα το pc

μολις το συνδεσα με hdmi στην τηλεοραση για να βαλω τα windows και δουλευει κανονικοτατα

Δημοσ.

Στην τηλεοραση???hdmi εχει η οθονη(LG)??ΜΟνο vga??

μονο vga εχει το monitor

και επειδη δεν δουλευε, για να δω αν φταιει το pc το συνδεσα με hdmi (που εχει η radeon 6850) στην τηλεοραση

και αφου δουλεψε αρχισα να κανω εγκατασταση των windows

Δημοσ.

Η τηλεοραση σου δεν εχει εξοδο vga???Αν εχει δοκιμασε..Το monitor εισαι σιγουρος οτι δουλευει σωστα??Εχεις ενσωματωμενη καρτα???

Δημοσ.

Η τηλεοραση σου δεν εχει εξοδο vga???Αν εχει δοκιμασε..Το monitor εισαι σιγουρος οτι δουλευει σωστα??Εχεις ενσωματωμενη καρτα???

????

κοιτα.. πηρα την οθονη και το pc μολις τωρα

τα συνδεσα, δεν δουλεψε.. και σκεφτηκα οτι φταιει η οθονη γιατι δεν εχει η καρτα γραφικων d-sub vga εισοδο.

οντως, με hdmi που συνδεσα το pc στην τηλεοραση (οχι στο μονιτορ) ολα καλα.

απλα, θελω να παρω ενα καλλωδιο/ανταπτορα ωστε να λειτουργει η οθονη αυτη, με την καρτα γραφικων του υπολογιστη μου δηλαδη την ati-radeon-hd 6850

εν το μεταξυ δεν βρισκω νοημα στην προταση για το αν εχει vga εισοδο η τηλεοραση..

δηλαδη τι εννοεις, να συνδεα το μονιτορ με την τηλεοραση? LOL

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ? --> http://www.amazon.co...36156490&sr=8-1

το κακο ειναι πως πηρα ηδη πριν λιγο ενα vga to dvi καλωδιο για να τα συνδεσω αλλα δεν δουλεψε eek.png

Δημοσ.

Γιατι λολ???Καλα..Απλα ηθελα αν γινεται να αποσπασουμε το προβλημα...Κανε οτι νομιζεις..!!

τι εννοεις? πραγματικα εγω καταλαβα οτι ειπες να συνδεσω την οθονη του υπολογιστη στην τηλεοραση

Δημοσ.

Αν εχει εξοδο vga η οθονη σου(ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) συνδεσε το PC με τον ιδιο τροπο,οπως τον συνδεσες και στο μονιτορ,να δεις οτι δουλευει σωστα η dvi της καρτας με το ανταπτορακι,,Ωστε να αποκλεισεις τυχος προβλημα καρτας..!! Ελπιζω να εγινα κατανοητος.!

Δημοσ.

Αν εχει εξοδο vga η οθονη σου(ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) συνδεσε το PC με τον ιδιο τροπο,οπως τον συνδεσες και στο μονιτορ,να δεις οτι δουλευει σωστα η dvi της καρτας με το ανταπτορακι,,Ωστε να αποκλεισεις τυχος προβλημα καρτας..!! Ελπιζω να εγινα κατανοητος.!

εχει vga ναι, ok θα το δοκιμασω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...