terry308 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Έτσι μου φαίνεται ... σε σχέση με την gigabyte z68 που είχα πριν είναι πιο γρήγορο το σύστημα ...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Έτσι μου φαίνεται ... σε σχέση με την gigabyte z68 που είχα πριν είναι πιο γρήγορο το σύστημα ... Mη λέτε τέτοια, δεν εξαρτάται από το mobo η ταχύτητα του συστήματος... Και μάλιστα να φαίνεται και με το μάτι. Για αυθυποβολή σε βλέπω τέρυ.
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Mη λέτε τέτοια, δεν εξαρτάται από το mobo η ταχύτητα του συστήματος... Και μάλιστα να φαίνεται και με το μάτι. Για αυθυποβολή σε βλέπω τέρυ. και αν δεν κατάλαβες (τερρυ) ρώτα κοκολινο ξέρει αυτος από αυθυποβολή..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 απο τον κοκολίνο περιμένω να μας δώσει screenshots με τον celeron στο cryisis2
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 απο τον κοκολίνο περιμένω να μας δώσει screenshots με τον celeron στο cryisis2 χαχαχα θα έχει πάει για ποτάκια αλλιώς θα ειχε απαντήσει ΗΔΗ !
terry308 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Mη λέτε τέτοια, δεν εξαρτάται από το mobo η ταχύτητα του συστήματος... Και μάλιστα να φαίνεται και με το μάτι. Για αυθυποβολή σε βλέπω τέρυ. Ότι πεις ...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Και έτσι θα παραμείνει μέχρι να εξηγήσεις τι εννοεις. Είμαι σίγουρος ότι εκφράστηκες λάθος, μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι εννοούσες κάτι τέτοιο. Είναι παράλογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα