SOADNICK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Λοιπον, το παιχνιδι φαινεται αρκεται προσεγμενο, (πιο football simulator απ το pro), οντως το career (manager mode) ειναι το αντιστοιχο ML. Λιγο τραβηγμενο στην αρχη της καριερας οπου ολες οι ομαδες ζητανε τους παικτες σου, (σημερα που ξεκινησα, μου ζητησαν τους: Higuain, Benzema, Ozil, Essien, Casillas, Coentrao, Pepe). Eπισης θα θελα να ρωτησω, αν δε τα πηγαινω καλα με τη ρεαλ, γινεται να με διωξουν ή ακομα και αν χανω ολα τα match απλα θα εχω παραπονα απ τον προεδρο? Παντος το gameplay ειναι αρκετα διαφορετικο και φαινεται περιεργο σε καποιον που πρωτοπαιζει fifa (ειτε γενικα ειτε μετα απο καιρο). ΥΓ αυτο ειναι το σατανικο μου post :devil: 1
nzeppos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Με τις εξειδικευμένες ερωτήσεις, σχετικά με το Career, δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω. Θα πρέπει να επιληφθούν άλλοι, πιο ειδικοί επί του θέματος Πάντως αν κάποια στιγμή βαρεθείς το Career, σού προτείνω ανεπιφύλακτα το Ultimate Team mode. Εκεί είναι το απόλυτο λιώσιμο, γιατί υπάρχει συνδυασμός online και offline...
SOADNICK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 online δε μπορω γιατι... Στο UT τι κανεις? Ειναι υποχρεωτικη η συνδεση με ΕΑ servers για να παιξεις?
nzeppos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Ωχ ναι, το ξέχασα. Το UT χωρίς online δεν έχει νόημα αφού δεν θα μπορείς να αγοράζεις κάρτες. Δεν ξέρω καν αν παίζει χωρίς σύνδεση στην ΕΑ.
SOADNICK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Τελικα το UT ειναι για τους πιο ..εντιμους(?). Παντος το σκεφτομαι στα 20ε απ το plaisio.
nzeppos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 20 ευρώ είναι μια χαρά τιμή, δεν το συζητάω. Ακόμα και τα διάφορα cd-sites δεν το έχουν φθηνότερα (πχ. εδώ κι εδώ). Αν σου άρεσε το gameplay και σε ενδιαφέρει το online, θα ζήσεις μεγάλες στιγμές. Από που να πρωτοξεκινήσω... Απ' το Seasons mode που ξεκινάς πρωτάθλημα απ' τη 10η κατηγορία με σκοπό να ανέβεις στην πρώτη και να σηκώσεις την κούπα, το κύπελλο του Σαββατοκύριακου, τα εβδομαδιαία challenges, το πρωτάθλημα Pro Clubs με αγώνες 11vs11 που ελέγχεις και εξελίσσεις τον παίκτη σου (δυστυχώς η ομάδα του insomnia πήρε την κάτω βόλτα εδώ και καιρό ) και φυσικά το υπέρτατο λιώσιμο Ultimate Team.
SOADNICK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Λοιπον ηρθε και η ωρα για τα αρνητικα του παιχνιδιου ή εστω τα σπαστικα μια εικονα = 1000 λεξεις, απλα βλεποντας τα σουτ 9(4)-2(1) και το σκορ 1-1 καταλαβαινεις πως νοιωθει ο αλλος σε τετοιες καταστασεις, ('νταξει παιχνιδι ειναι, ολα πανω-κατω ψιλοκλεβουν). Επισης καπως σπαστικο ειναι οι κοντρες ειναι οποιες κατα 70-80% ευνοουν τον αντιπαλο, και τελος τα κοψιματα, να βλεπεις τον Mulumbu να παιρνει τη μπαλα απ τον Essien για πλακα, και να σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι (στο semi-pro ετσι...) Και τελος αυτο: ακου εκει 1,8ε "χαρατσι" επειδη πληρωνω με paysafe... (δεν ειναι αυτο που μου την σπαει οσο το οτι βγαινει τελικη τιμη 20,70)
manosnik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 SOADNICK, για αυτο με το Shots on target, εχεις δικιο. Αμα δε θελει η καριολ@ να μπει ...ετσι ειναι. Η μεγαλη μουφα για μενα στο παιχνιδι ειναι τα σουτ εκτος περιοχης. Αν βρισκεσαι σε μια απο τις δυο γωνιες με ενα μετριο επιθετικο και ελαχιστο χωρο...το γκολ ειναι σχεδον σιγουρο (το μονο που χρειαζεται να μαθεις ειναι τη δυναμη που θελει για να παει στο γαμμα). Το αλλο που παρατηρω ειναι οτι εχεις πολλα τακλιν. Δε ξερω αν ειναι το στυλ παιχνιδιου σου ετσι, αλλα δοκιμασε πιο πολυ την πιεση (και την καταλληλη στιγμη πατας το σουτ για να βαλεις ποδι και να κλεψεις τη μπαλα). Αυτο σε συνδυασμο με σωστη τοποθετηση των παικτων σου, κανει την καλυτερη αμυνα στο παιχνιδι. Αν εχεις σκοπο βεβαια να ασχοληθεις με online τα παραπανω ειναι must
SOADNICK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Το αλλο που παρατηρω ειναι οτι εχεις πολλα τακλιν. Δε ξερω αν ειναι το στυλ παιχνιδιου σου ετσι, αλλα δοκιμασε πιο πολυ την πιεση (και την καταλληλη στιγμη πατας το σουτ για να βαλεις ποδι και να κλεψεις τη μπαλα). Αυτο σε συνδυασμο με σωστη τοποθετηση των παικτων σου, κανει την καλυτερη αμυνα στο παιχνιδι. Αν εχεις σκοπο βεβαια να ασχοληθεις με online τα παραπανω ειναι must Τα σουτ εξω απ τη περιοχη μπαινουν πιο ευκολα (για μενα τουλαχιστον) απ οτι τα τετ-α-τετ (δεν εχω βαλει ουτε ενα). Οσο για τα τακλιν απλα οταν ερχονται κατα πανω μου πεφτω με τακλιν (απο μπροστα) για να βγω αντεπιθεση, το κλεψιμο ετσι γινεται? Πατας δηλαδη το σουτ για να παρει τη μπαλα? Ειχα συνηθισει απ το προ οπου αν πιεζες σωστα με την πασα την εκλεβες με αυτο το τροπο... Double Post, ας σβηστει το ενα. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2013 από SOADNICK
SOADNICK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 SOADNICK, για αυτο με το Shots on target, εχεις δικιο. Αμα δε θελει η καριολ@ να μπει ...ετσι ειναι. Η μεγαλη μουφα για μενα στο παιχνιδι ειναι τα σουτ εκτος περιοχης. Αν βρισκεσαι σε μια απο τις δυο γωνιες με ενα μετριο επιθετικο και ελαχιστο χωρο...το γκολ ειναι σχεδον σιγουρο (το μονο που χρειαζεται να μαθεις ειναι τη δυναμη που θελει για να παει στο γαμμα). Το αλλο που παρατηρω ειναι οτι εχεις πολλα τακλιν. Δε ξερω αν ειναι το στυλ παιχνιδιου σου ετσι, αλλα δοκιμασε πιο πολυ την πιεση (και την καταλληλη στιγμη πατας το σουτ για να βαλεις ποδι και να κλεψεις τη μπαλα). Αυτο σε συνδυασμο με σωστη τοποθετηση των παικτων σου, κανει την καλυτερη αμυνα στο παιχνιδι. Αν εχεις σκοπο βεβαια να ασχοληθεις με online τα παραπανω ειναι must Τα σουτ εξω απ τη περιοχη μπαινουν πιο ευκολα (για μενα τουλαχιστον) απ οτι τα τετ-α-τετ (δεν εχω βαλει ουτε ενα). Οσο για τα τακλιν απλα οταν ερχονται κατα πανω μου πεφτω με τακλιν (απο μπροστα) για να βγω αντεπιθεση, το κλεψιμο ετσι γινεται? Πατας δηλαδη το σουτ για να παρει τη μπαλα? Ειχα συνηθισει απ το προ οπου αν πιεζες σωστα με την πασα την εκλεβες με αυτο το τροπο...
manosnik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Τα σουτ εξω απ τη περιοχη μπαινουν πιο ευκολα (για μενα τουλαχιστον) απ οτι τα τετ-α-τετ (δεν εχω βαλει ουτε ενα). Οσο για τα τακλιν απλα οταν ερχονται κατα πανω μου πεφτω με τακλιν (απο μπροστα) για να βγω αντεπιθεση, το κλεψιμο ετσι γινεται? Πατας δηλαδη το σουτ για να παρει τη μπαλα? Ειχα συνηθισει απ το προ οπου αν πιεζες σωστα με την πασα την εκλεβες με αυτο το τροπο... Τα τετ-α-τετ για μενα ειναι πολυ σωστο, να ειναι δυσκολα. Στο κατω κατω ερχεσαι αντιμετωπος με το "ευκολο" γκολ. Πρεπει να εχεις καθαρο μυαλο και να διαβασεις τον τερματοφυλακα για μπορεσεις να το βαλεις. Για το κλεψιμο, οταν αμυνεσαι θα κρατας πατημενη την πασα για να "μενεις" πανω στον αντιπαλο σου και μολις βρεις "τρυπα" πατας το σουτ και την κλεβεις (αν το κανεις σε λαθος χρονο ο παιχτης σου μενει πισω). Θα σου παρει μερικα ματς να το κανεις σωστα, μολις το μαθεις ομως αξιζει τον κοπο. Για μενα οπως σου ειπα, πολυ σημαντικο ειναι η τοποθετηση. Οσο ο αντιπαλος σου ειναι στο κεντρο, δοκιμασε να αλλαζεις παιχτη και να γεμιζεις χωρους. Θα δεις οτι θα κλεβεις πολυ περισσοτερες πασες ετσι.
nzeppos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Για τα control του παιχνιδιού καλύτερα να παίξεις και τα σχετικά tutorials. Ειδικά η άμυνα διαφέρει αρκετά από αυτή του Pro, θα το καταλάβεις όταν παίξεις online. Όσο για τα τετ-α-τετ, το ιδανικό είναι να μην πατάς σκέτο σουτ αλλά να κάνεις πλασέ (δηλαδή R1+σουτ). Ακόμα καλύτερα L2+R1+σουτ (το L2 δίνει στο σώμα σου καλύτερη θέση). 1
SOADNICK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Το προβλημα στα τετ-α-τετ ειναι οτι η μπαλα πηγαινει ελαχιστα διπλα απ το δοκαρι, δε ξερω πως ακριβως να το τελειωσω. Το κλεψιμο πιστευω οτι καταλαβα πως γινεται, nzeppos το R1 τι κανει γενικοτερα? γιατι νομιζω οτι δε το χρησιμοποιω στο πληκτρολογιο, μονο τα 4 βασικα εχω βαλει τα βελακια και τα Q,E για αλλαγη παικτη και sprint αντιστοιχα.
nzeppos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Με το πληκτρολόγιο δυστυχώς χάνεις πάνω από τις μισές κινήσεις του παιχνιδιού. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και καλοί παίκτες που παίζουν με keyboard, απλώς νομίζω πως είναι κρίμα να αυτοπεριορίζεσαι λόγω του χειρισμού αυτού. Ειδικά με manual controls και πληκτρολόγιο ο χειρισμός είναι πολύ δυσκολότερος από το αναλογικό stick του gamepad (που χρησιμοποιεί κίνηση 360 μοιρών μέσα στο παιχνίδι). Το R1 στην επίθεση σουτάρει την μπάλα με το εσωτερικό του ποδιού (άρα κάνεις πλασέ ή φάλτσο).
SOADNICK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δεν εχω βαλει χειρισμο με ποντικι + πληκτρολογιο (που εχει εξ αρχης το παιχνιδι) αλλα μονο πληκτρολογιο, το ξερω οτι τα gamepad δινουν ευκολια κινησεων αλλα ευτυχως/δυστυχως εχω μαθει χρονια τωρα να παιζω με πληκτρολογιο (πιο πριν επαιζα με gamepad στο ps2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα