barman_ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 εμενα μου κανει κατι τρελα λαγκ το παιχνιδι..με 7850 δε το περιμενα αυτο,εχω ολες τις ρυθμισεις φουλ..
nikpoth Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Για βγάλε μια το vsync και τσέκαρε το no limit on fps,έτσι για δοκιμη. 1
barman_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 οντως!το δευτερο το ειχα τσεκαρισμενο και το πρωτο επισης..πολυ καλυτερα,εως απουσια λαγκ..γιατι ετσι?
nikpoth Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Από τον 13.1 και μετά παρατήρησα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το κλείδωμα στα 60.(Παιχνίδι πούπουλο και δεν δικαιολογείται)Κάτι αλλάξανε στον driver. Το άνοιξα να βαράει 280fps και έστρωσε.
barman_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 εμενα στο παιχνιδι ειναι στα 240-260 περιπου αλλα οχι σταθερα...
barman_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 να ρωτησω κ κατι ακομα..παιζω καριερα..μου κανει προταση η εθνικη,μπορω να δεχτω χωρις να χασω τη δουλεια μου?
SOADNICK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Λοιπον, σαν νεος παικτης FIFA 13 (μετα απ το 06 που επαιζα στο ps2) θα ηθελα να ρωτησω το εξης: ποιο ειναι το αντιστοιχο mode του fifa για την master league του pro. Και για οσους δεν ξερουν τι ειναι η ML ειναι ειναι ενα game mode οπου εισαι προεδρο-προπονητης ενος συλλογου (αγοραζεις/πουλας παικτες, φτιαχνεις την 11αδα κτλπ) αλλα παιζεις και τους αγωνες. Επισης τα πρωταθληματα κτλπ ειναι οπως στην πραγματικοτητα, δηλαδη παιζεις πρωταθλημα και κυπελλο της χωρας σου, και αναλογα την θεση σου μπαινεις CL/EL. Υπαρχει λοιπον αντιστοιχο game mode στο FIFA?
nzeppos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Ξέρουμε τι είναι το Master League Το αντίστοιχο στο Fifa είναι το Career Mode και έχει όλα αυτά που περιγράφεις. Καλό λιώσιμο.
SOADNICK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Ξέρουμε τι είναι το Master League Το αντίστοιχο στο Fifa είναι το Career Mode και έχει όλα αυτά που περιγράφεις. Ναι αλλα εγω δεν ξερω τι ειναι το carrer mode, αφου παιζω/επαιζα μονο pro για χροονια. Στο career mode, επιλεγεις προπονητης ή παικτης, και τελος χειριζεσε ολη την ομαδα οπως στο kick-off ή εναν παικτη?
nzeppos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Είσαι προπονητής και χειρίζεσαι όλη την ομάδα (εκτός αν θέλεις να εξομοιώνεις τους αγώνες). Υπάρχει σχετικό mode στο οποίο έχεις μόνο ένα παίκτη και το λένε Virtual Pro. Νομίζω όμως ότι έχει περισσότερο ενδιαφέρον να παίζεις 11vs11 online (όπου πάλι εννοείται ελέγχεις μόνο ένα παίκτη). Νομίζω όλες σου οι απορίες θα λυθούν αν παίξεις το παιχνίδι (το οποίο παρεμπιπτόντως έχει ξεπεράσει το Pro εδώ και τουλάχιστον 3-4 χρόνια). Αν δεν έχεις σκοπό να το αγοράσεις και θέλεις να παίξεις την έκδοση του θείου, καλό θα ήταν να κατεβάσεις και όποιο patch μπορείς να βρεις, γιατί το Career Mode είχε αρκετά bug στην αρχή αλλά στην πορεία διορθώθηκαν.
SOADNICK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Είσαι προπονητής και χειρίζεσαι όλη την ομάδα (εκτός αν θέλεις να εξομοιώνεις τους αγώνες). Υπάρχει σχετικό mode στο οποίο έχεις μόνο ένα παίκτη και το λένε Virtual Pro. Νομίζω όμως ότι έχει περισσότερο ενδιαφέρον να παίζεις 11vs11 online (όπου πάλι εννοείται ελέγχεις μόνο ένα παίκτη). Νομίζω όλες σου οι απορίες θα λυθούν αν παίξεις το παιχνίδι (το οποίο παρεμπιπτόντως έχει ξεπεράσει το Pro εδώ και τουλάχιστον 3-4 χρόνια). Αν δεν έχεις σκοπό να το αγοράσεις και θέλεις να παίξεις την έκδοση του θείου, καλό θα ήταν να κατεβάσεις και όποιο patch μπορείς να βρεις, γιατί το Career Mode είχε αρκετά bug στην αρχή αλλά στην πορεία διορθώθηκαν. αρα εκει που διαλεγεις προπονητης/παικτης (που εχει τον messi) παταω τον προπονητη. κοιτα αυτο με το pro ειναι καπως υποκειμενικο, πχ το pro μου φαινεται πιο arcade, ετσι για να σπας πλακα με την παρεα σου ξερω γω. Θα κοιταξω για patch, θα αρχισω και career και ξανα-postαρω με πρωτες εντυπωσεις.
nzeppos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Ουμμμ, νομίζω τα έχω μπερδέψει λίγο με τα ονόματα των modes, γιατί θυμόμουν αυτά της περσινής έκδοσης (γενικά τα τελευταία χρόνια παίζω μόνο online). Το Virtual Pro φαίνεται να έχει ενσωματωθεί στο Career Mode. Και ναι, εκεί που έχει το Μέσι, εσύ θα πατήσεις τον προπονητή. Περιμένουμε εντυπώσεις edit: βλέπω επίσης ότι στο Career Be a Pro μπορείς εκτός, από ένα παίκτη, να ελέγχεις και ολόκληρη την ομάδα. Αν και φυσικά ο αντικειμενικός σου σκοπός είναι η απόδοση του παίκτη σου. Ομοίως στο Career mode του προπονητή, μπορείς να κάνεις "Lock to Player" άρα αντί για ολόκληρη την ομάδα να ελέγχεις ένα παίκτη. Κοίτα να δεις, ούτε καν τα ήξερα αυτά...
SOADNICK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 μπερδευομαι λιγο με τα update/patch, για να περασω το 1.7 (δεν βλεπω κατι νεοτερο) πρεπει πρωτα να εγκαταστησω 1.1 εως 1.6 και μετα το 1.7 ή κατευθειαν το 1.7?
nzeppos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δυστυχώς δεν έχω ιδέα. Όσοι έχουμε το παιχνίδι αυθεντικό, παίρνουμε αυτόματα τις ρυθμίσεις μέσω του Origin (που είναι κάτι σαν το Steam) και άρα ούτε καν ξέρουμε τι παίζει με τις εκδόσεις των patches. Btw μιας και είσαι νέος στα next gen Fifa, κάνε στον εαυτό σου μια μεγάλη χάρη και μην παίξεις με assisted controls. Δοκίμασε semi (τα manual παραείναι δύσκολα για νέο παίκτη).
SOADNICK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δυστυχώς δεν έχω ιδέα. Όσοι έχουμε το παιχνίδι αυθεντικό, παίρνουμε αυτόματα τις ρυθμίσεις μέσω του Origin (που είναι κάτι σαν το Steam) και άρα ούτε καν ξέρουμε τι παίζει με τις εκδόσεις των patches. Btw μιας και είσαι νέος στα next gen Fifa, κάνε στον εαυτό σου μια μεγάλη χάρη και μην παίξεις με assisted controls. Δοκίμασε semi (τα manual παραείναι δύσκολα για νέο παίκτη). manual εβαλα κατευθιαν, εχω προυπηρεσια, απλα οι σεντρες με δυσκολευουν καπως (οταν κινουμαι παραλληλα στην περιοχη και θελω να βγαλω σεντρα για κεφαλια στο σημειο του πεναλτυ ή στην μικρη περιοχη), ε εκει η μπαλα καταληγει ή αουτ ή στο κεντρο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα