Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και μόλις αγοράσω το cd key τι πρέπει να κάνω ??

Έχω το Fifa 13 ήδη εγκατεστημένο με το Origin απλά μπαίνω με το account του αδερφού μου.

Σε ευτή την περίπτωση θα πρέπει πάλι να κατεβάσω το παιχνίδι ή μόνο θα κάνω εισαγωγή του σειριακού ??

Δημοσ.

Χμ, καλή ερώτηση. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να κάνεις login με δικό σου Origin account και το παιχνίδι προφανώς δεν θα εμφανίζεται στη βιβλιοθήκη σου.

Λογικά αρκεί να ενεργοποιήσεις το cd key αλλά πριν το κάνεις αυτό, καλύτερα να ορίσεις ως φάκελο εγκατάστασης των παιχνιδιών του Origin τη διαδρομή που έχεις ήδη το Fifa. Ώστε μόλις ενεργοποιηθεί το κλειδί, να δει αμέσως ότι υπάρχει κάτι προεγκατεστημένο. Στη χειρότερη θα χρειαστεί να κάνεις μια επιδιόρθωση μέσω του Origin και να κατεβάσεις λίγα ΜΒ (αντί για ολόκληρο το παιχνίδι).

Δημοσ.

Παιδια γεια σας!!!

Εχω μια  ομαδα για virtual pro online και ψαχνω για ατομα που παιζουν virtual pro και οχι ατομιστες!!!!Οποιος θελει μου λεει!!!

Το ονομα της ομαδας ειναι SuperStarsGR

Θελει κανενας να μπει???

Δημοσ.

εχασα το κύπελλο απο έναν μη πω τώρα .2-1 .γιατι ρε φουστη μου ένα κύπελλο να μην πάρω ΕΝΑ ρε φούστη.Στο τελικό όλοι παίζουν σαν μανιασμένοι

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μηπως ξερετε πως θα παιξω free online θελω να παιζω με εναν φιλο μου ολα οσα εχω βρει ειναι κλειδωμενα αν ξερει κανενας θα με βοηθουσε παρα πολυ...

Δημοσ.

Free και online δεν πάνε μαζί. Μπορείς να βρεις το παιχνίδι στα 20-25Ε και να χαρείς το πολύ καλό online κομμάτι του.

Δημοσ.

Free και online δεν πάνε μαζί. Μπορείς να βρεις το παιχνίδι στα 20-25Ε και να χαρείς το πολύ καλό online κομμάτι του.

Αυτό.

Δημοσ.

Παιδια η καλυτερη ομαδα με 4,5 αστερια ειναι με διαφορα η Μιλαν επαθα ζημια!!!Επεισης και η Λιβερπουλ μου αρεσε πολυ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...