Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδή η πλειοψηφία παίζει με Dortmund  παίρνω Τότεναμ για να την κοντράρω.

μπορντό που παίζω,τυχαίνω όντως με πολλούς!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια γεια σας!!!

Θα φτιαξω ομαδα για virtual pro online και ψαχνω για ατομα που παιζουν virtual pro και οχι ατομιστες!!!!Οποιος θελει μου λεει!!!

Το ονομα της ομαδας ειναι SuperStarsGR

Θελει κανενας να μπει???

Επεξ/σία από PolonosJ
Δημοσ.

Παιδιά θέλω αν γίνεται να μου απαντήσετε σύντομα έχω έναν φίλο ,θέλει να πάρει το φιφα αλλά δεν ξέρουμε άμα παίζει ...επεξεργαστή 2 πυρηνο στα 2,6 ραμ 2 gb και κάρτα γραφικών Nvidia gtx 275 . Θέλω να μου απαντήσετε άμα το παίζει η ανάλυση του είναι 1920χ1080

Δημοσ.

Νομίζω η σίγουρη λύση είναι να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε το demo του παιχνιδιού. Με την κάρτα γραφικών σίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα, αφού κι εγώ έχω την ίδια στο δεύτερο PC μου και το Fifa παίζει σφαίρα με όλα τέρμα στα 1920x1200.

Επίσης η ΕΑ δίνει recommended requirements επεξεργαστή  Core 2 Duo E6750 2.66GHz και μνήμη 2GB. Δεν πιστεύω να έχει θέμα ο φίλος σου. Αλλά ένα demo ποτέ δεν βλάπτει.

Δημοσ.

Νομίζω η σίγουρη λύση είναι να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε το demo του παιχνιδιού. Με την κάρτα γραφικών σίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα, αφού κι εγώ έχω την ίδια στο δεύτερο PC μου και το Fifa παίζει σφαίρα με όλα τέρμα στα 1920x1200.

Επίσης η ΕΑ δίνει recommended requirements επεξεργαστή  Core 2 Duo E6750 2.66GHz και μνήμη 2GB. Δεν πιστεύω να έχει θέμα ο φίλος σου. Αλλά ένα demo ποτέ δεν βλάπτει.

Το βαλαμε το ντεμο αλλα ή τέρμα χαμηλά να τα έχουμε τα γραφίκα ή τερμα ανεβασμένα κάνει κατι ψιλο κολλήματα δεν νομίζω να φταίει ο υπολογιστής !!!Μήπως είχε καποιό πρόβλημα και κολλούσε??Και μετά στο κανονικό το είχανε φτιάξε και το έκανε μονο στο ντέμο??

Γιατί ή τερμά τα γραφίκα ή πολύ χαμηλά κολλάει ακριβως το ίδιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...