CubanezikoPouro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Nvidia GeForce GT 540 σε λαπτοπ εχω φιλε
DJ_Duker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Έχει 2 μέρες που δεν συνδέεται το EAS FC με αποτέλεσμα να μην έχω τις αναβαθμίσεις του online παίχτη μου. Είμαι ο μόνος;
stratigos24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Nvidia GeForce GT 540 σε λαπτοπ εχω φιλε Εχεις δει μηπως με ποσα frames τρεχεις το far cry 3 με αυτη την καρτα στο high? Και σε τι αναλυση το τρεχεις?
CubanezikoPouro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εχεις δει μηπως με ποσα frames τρεχεις το far cry 3 με αυτη την καρτα στο high? Και σε τι αναλυση το τρεχεις? ε 30-40.. 2-3 απο τις ρυθμησεις ειναι στο medium αλλα τα περισσοτερα high...αναλυση αν θυμαμαι καλα 1440χ900 αλλα μερικες φορες μου βγαζει τη πιστη (30αριζει)... ανοιγοκλεινω V-synch κλπ. για να συνελθει αλλα γενικα σχετικα smοoth gameplay εχω. cpu: intel i7 2670 QM @2.20GHz ram: 6gb 64 bit os οσο για το φιφα 13 τρεχει πολυ καλα, υπαρχουν καποια framedrops οταν βαζω την καμερα προ.
stratigos24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εγινε, ευχαριστω. Καλα ειναι, απο τα λαπτοπ δεν μπορουμε να εχουμε τρελες απαιτησεις. Κοιταγε ενας φιλος για λαπτοπ με αυτη την καρτα για να τρεχει fifa 13 και κανα ακομα παιχνιδι οχι πολυ απαιτητικο αλλα οχι και αρχαιο και ετσι σε ρωτησα να δω. Ειδα και μερικα βιντεο στο youtube. Eδω εγω παλευω να παιξω ενα cod4 σε 2 λαπτοπ για οταν λειπω απο το σπιτι (το ενα 15αρα οθονη με 8400m gs και το αλλο με 17 οθονη με g103m) και μου χει βγει η πιστη. Το πρωτο θελει τα παντα low και τα textures low, bilinear κλπ για να τρεξει ''καπως'' καλα σε αναλυση 1024x768 αλλα και παλι δεν ειναι ικανοποιητικα και το αλλο θελει τα ιδια αλλα παει καπως καλυτερα. Και τα 2 ειναι με 4gb ram ddr2 και διπυρηνο επεξεργαστη ανω των 2 ghz. Τωρα αμα πω οτι το παλιο μου λαπτοπ που εχει την ati x1600m, 2gb ram και επεξεργαστη διπυρηνο στα 1.73 το επαιζε καλυτερα και απο τα 2 που ειπα θα με πιστεψει κανεις? (ή τουλαχιστον ετσι νομιζω...θυμαμαι το επαιζα μια χαρα....βεβαια με το που πηρα υπολογιστη και το εβαλα εκει ειδα εκρηξεις κλπ που στο αλλο δεν υπηρχαν καν και μου ειχε κανει εντυπωση...ηταν λες και επαιζα καινουριο παιχνιδι! ) Σορρυ για το offtopic παιδια.
CubanezikoPouro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Γενικα πονεμενη ιστορια το gaming στα λαπτοπ. Το δικο μου το πηρα ως φοιτητης πριν κανα χρονο. Και οντας το μονο μηχανημα που θα ειχα στην διαθεση μου ηθελα να καλυπτει ολες μου τις αναγκες. Εσκασα 1200plus ευρα και πηρα gaming vaio. Νταξει δεν μπορω να πω οτι με εχει χαλασει... τρεχει ικανοποιητικα το far cry 3, το οποιο ειναι απαιτιτικοτατος τιτλος που εσκασε και ενα χρονο μετα την αγορα του λαπτοπ. Προφανως δεν εχεις την ανεση του desktop και αισθανεσαι σαν να σκοτωνουν τον μοναχογιο σου οταν ακους το λαπτοπ να κανει σα νταλικα αλλα για μενα ειναι οτι πρεπει (παιζω που και που κανα game οταν βρω ορεξη και χρονο)
Iskantar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Φίλοι μου ενώ έπαιζα κανονικά το fifa 13 μου, αναγκάστηκα να κάνω format λόγω αναβάθμισης μητρικής και επεξεργαστή και τώρα ΔΕΝ μου παίζει. Crashάρει. Έχω ψάξει διάφορες λύσεις. Έκανα readonly το αρχείο replay στα documents αλλά πάλι τίποτα! Τι μπορεί να είχα στο σύστημα μου πριν που μου λείπει τώρα???
rebellion Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Φίλοι μου ενώ έπαιζα κανονικά το fifa 13 μου, αναγκάστηκα να κάνω format λόγω αναβάθμισης μητρικής και επεξεργαστή και τώρα ΔΕΝ μου παίζει. Crashάρει. Έχω ψάξει διάφορες λύσεις. Έκανα readonly το αρχείο replay στα documents αλλά πάλι τίποτα! Τι μπορεί να είχα στο σύστημα μου πριν που μου λείπει τώρα??? Φίλε τσέκαρε πως είχα λύσει εγώ το πρόβλημα με το κρασάρισμα και ίσως βρεις κάποια χρήσιμα στοιχεια . Και σ εμενα μετα από φορματ ειχε παρουσιαστει το όλο θεμα . παραθετω την απαντηση που ειχα δωσει παλιοτερα: Με αφορμή τα προβληματα με το κρασαρισμα που λετε να πω και εγω πως ελυσα το θεμα με τα κρασαρισματα στην πρωτη οθονη και με το Freezάρισμα οταν πας να σωσεις τα Personal settings. Εγω το πρωτο προβλημα το ελυσα κανοντας αυτο που προτειναν καποιοι στο forum της Ea , πηγα τα εγγραφα μου -> fifa 13 -> instance0 - > και εκανα το αρχειο replay0 να ειναι μονο για αναγνωση.. Ετσι μου ειχε λυθει μετα "ως δια μαγειας" το προβλημα με το κρασαρισμα.. (αργοτερα μετα τη λυση και στο αλλο προβημα επανεφερα το replay0 οπως ηταν πριν και το παιχνιδι συνεχιζε να παιζει κανονικα) Παντως λενε οτι πρεπει να εχεις και στο ονομα χρηστη (administrator) στα windows μόνο αγγλικούς χαρακτηρες και καθολου special... Μετα αφου λυθηκε το κρασαρισμα και εσωσα τα personal settings 1 το παιχνιδι παγωνε μετα απο ενα βιντεακι λιγο πριν μπει στα μενου.. Aυto το ελυσα βάζοντας Μονο αγγλικους χαρακτηρες στο C:\Documents and Settings\Χρήστης\ΤαΈγγραφαμου\Fifa13 , δηλαδη το εκανα C:\Documents and Settings\User\Documents\Fifa13 και ετσι μπορουσε να σωσει το παιχνιδι..περα απο αυτο με αυτη την κινηση λυθηκε και το προβλημα με την αναλυση που ενω την εβαζα απο τα settings στο full οταν ξεκινοyσε το παιχνιδι ηταν χαμηλης αναλυσης 800*600.. Ολα τα παραπανω για Windows Xp Sp3 και τα προβληmaτα μου συνεβησν μετα απο Format στο Pc ενω πριν επαιζε κανονικα το fifa 13 όπως και τωρα.
Iskantar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Φίλε τσέκαρε πως είχα λύσει εγώ το πρόβλημα με το κρασάρισμα και ίσως βρεις κάποια χρήσιμα στοιχεια . Και σ εμενα μετα από φορματ ειχε παρουσιαστει το όλο θεμα . παραθετω την απαντηση που ειχα δωσει παλιοτερα: Με αφορμή τα προβληματα με το κρασαρισμα που λετε να πω και εγω πως ελυσα το θεμα με τα κρασαρισματα στην πρωτη οθονη και με το Freezάρισμα οταν πας να σωσεις τα Personal settings. Εγω το πρωτο προβλημα το ελυσα κανοντας αυτο που προτειναν καποιοι στο forum της Ea , πηγα τα εγγραφα μου -> fifa 13 -> instance0 - > και εκανα το αρχειο replay0 να ειναι μονο για αναγνωση.. Ετσι μου ειχε λυθει μετα "ως δια μαγειας" το προβλημα με το κρασαρισμα.. (αργοτερα μετα τη λυση και στο αλλο προβημα επανεφερα το replay0 οπως ηταν πριν και το παιχνιδι συνεχιζε να παιζει κανονικα) Παντως λενε οτι πρεπει να εχεις και στο ονομα χρηστη (administrator) στα windows μόνο αγγλικούς χαρακτηρες και καθολου special... Μετα αφου λυθηκε το κρασαρισμα και εσωσα τα personal settings 1 το παιχνιδι παγωνε μετα απο ενα βιντεακι λιγο πριν μπει στα μενου.. Aυto το ελυσα βάζοντας Μονο αγγλικους χαρακτηρες στο C:\Documents and Settings\Χρήστης\ΤαΈγγραφαμου\Fifa13 , δηλαδη το εκανα C:\Documents and Settings\User\Documents\Fifa13 και ετσι μπορουσε να σωσει το παιχνιδι..περα απο αυτο με αυτη την κινηση λυθηκε και το προβλημα με την αναλυση που ενω την εβαζα απο τα settings στο full οταν ξεκινοyσε το παιχνιδι ηταν χαμηλης αναλυσης 800*600.. Ολα τα παραπανω για Windows Xp Sp3 και τα προβληmaτα μου συνεβησν μετα απο Format στο Pc ενω πριν επαιζε κανονικα το fifa 13 όπως και τωρα. Φίλε μου μάλλον αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα είναι όμως οτι δεν με αφήνει να μετονομάσω το φάκελο "χρήστης" και τον φακελο "τα έγγραφα μου". Τα έχει κλειδωμένα. Εσύ πως το έκανες?
rebellion Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου μάλλον αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα είναι όμως οτι δεν με αφήνει να μετονομάσω το φάκελο "χρήστης" και τον φακελο "τα έγγραφα μου". Τα έχει κλειδωμένα. Εσύ πως το έκανες? Εγω εχω Windows XP. Δεν θυμαμαι να ειχα καποιο προβλημα με κλειδωμενους φακελους. Τα ειχα μετονομασει κανονικα απευθειας απο τα "εγγραφα μου" με δεξι κλικ , ιδιότητες, ανοιγμα καρτελας και Επεξεργασια των στοιχειων. Με αφηνε χωρις καποιο ιδιαιτερο κολλημα.Ενταξει νομιζω θα το βρεις πως θα το κανεις. δεν ειναι τιποτα αυτο. Σιγουρα γινεται.. Αρκει να ειναι αυτο το μυστικο της λυσης οπως ηταν στη δικια μου περιπτωση.
gregorypap Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ισχύει ότι ανανεώνει τα στατιστικά κάθε βδομάδα??
stamatinho Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδες σας βαζει αυτη τη στιγμη στο origin?Μπαινω κανονικα με το pass και λεει οτι ειμαι εκτος διαδυκτιου.Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?Ιντερνετ φυσικα εχω κανονικα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Πριν λίγο είχα και γω πρόβλημα.τωρα μπαίνει κανονικά
stamatinho Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Πριν λίγο είχα και γω πρόβλημα.τωρα μπαίνει κανονικά Εγω ομως ο μακξ%^ξκκας βιαστηκα και εσβησα παιχνιδι και origin.Μπαινω κανονικα αφου το ξαναεγκατεστησα το origin και δεν εχω το παιχνιδι και οταν παω να το κανω εγατασταση μου λεει οτι ο κωδικος παιχνιδιου εχει ξαναχρησιμοποιηθει,αραγε πως θα περασω παλι το game?
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Εγω ομως ο μακξ%^ξκκας βιαστηκα και εσβησα παιχνιδι και origin.Μπαινω κανονικα αφου το ξαναεγκατεστησα το origin και δεν εχω το παιχνιδι και οταν παω να το κανω εγατασταση μου λεει οτι ο κωδικος παιχνιδιου εχει ξαναχρησιμοποιηθει,αραγε πως θα περασω παλι το game? έλεος... -- το παιχνίδι σου είναι στο library,λογικά πάτνα,δεν χρειάζεται να περάσεις πάλι το cdkey
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα