Προς το περιεχόμενο

FIFA 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ίδιο ισχύει και αν έχετε Xbox account για το Fifa. Όλα μπορούν να συνδεθούν με το ίδιο email. Απλώς στην ιστοσελίδα της ΕΑ με τα στατιστικά του παιχνιδιού, θα πρέπει να διαλέγετε ποιο account θέλετε να βλέπετε.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδια σε μενα γιατι κολλαει σα γ@μημενο? δειχνει την αρχικη εικονα με τον μεσι μενει κανα 2λεπτο μετα προχωραει στις γλωσσες οπου κολλαει παλι και αν γινει και μπω με αγγλικα το ματς μεσα εχει framedrop.

Ειναι απο θειο "υψηλης οικογενειας"

Δημοσ.

και μένα έχει frame drops με όλα ta γραφικά στα φουλ και με το εξης

συστημα:

cpu: FX 8320

gpu: HD7950

memory RAM: 8 GB

PSU:650W

Windows 7 64 bit

και το χω αγορασμένο κιολας το fifa 13.

Mη το ψάχνεις το παιχνίδι είναι unoptimized

Το colin mcray dirt 3 το παίζω όλα στα ultra \όλα full

και δεν κολλάει \δεν έχει framedrops καθόλου

• Like 1
Δημοσ.

και στην αρχη που δε μπορει να μπει καν μεσα? μια φορα ετυχε να μπορεσω να παιξω και πηγαιναν τα FPS 48, 11 48, 11 (48 γιατι δεν προλαβαιναν να ανεβουν στα 60, ανα 1'' ασανσερ πηγαινε.)

Δημοσ.

Με το Frame rate έχω πρόβλημα μόνο όταν δείχνει μεγάλο μέρος της κερκίδας. Φαίνεται ότι το "υψηλής ανάλυσης πλήθος" ζαλίζει ακόμα και την HD6950...

Εκεί που θα βάλω τα κλάμματα όμως ώρες ώρες είναι όταν το παιχνίδι κοντεύει να τελειώσει και τρώω γκολ στο 85+. Δε ξέρω τι έχουν κάνει στην ΕΑ αλλά οι φορές που το έχω πάθει παύουν να είναι απλή σύμπτωση. Να έχω κατοχή και φάσεις σε όλο το ματς, να νικάω με ένα γκολ ή να είμαστε ισοπαλία, και στο 85+ να υπάρχει πολύ συχνά μια φάση που η άμυνα παραλύει εντελώς. Ή θα τους περάσει ο αντίπαλος ή θα γίνει ένα κορνερ και ο άλλος θα πιάσει κεφαλιά ανάμεσα σε 8 άτομα και άλλα πολλά.

Παίζουμε pro clubs με ένα φίλο και δε γίνεται να ανέβουμε πάνω από την 4η division με τίποτα για κάτι τέτοια...

Δημοσ.

και μένα έχει frame drops με όλα ta γραφικά στα φουλ και με το εξης

συστημα:

cpu: FX 8320

gpu: HD7950

memory RAM: 8 GB

PSU:650W

Windows 7 64 bit

και το χω αγορασμένο κιολας το fifa 13.

Mη το ψάχνεις το παιχνίδι είναι unoptimized

Το colin mcray dirt 3 το παίζω όλα στα ultra \όλα full

και δεν κολλάει \δεν έχει framedrops καθόλου

Λοιπον .Ελυσα το πρόβλημα με το fifa στα framedropes.Eφταιγαν οι drivers είχα τους 12.10 κ 12.11 beta και μου σερνότανε .Μόλις έβαλα τους 12.8 drivers ,το παιχνίδι πετάει

Δημοσ.

Εγώ γιατί όταν έβαλα 12.11 beta with network 4.0, ακόμα και ναρκαλιευτή να προσπαθούσα να τρέξω μου έλεγε ότι η δεν υποστηρίζεται από την κάρτα γραφικών μου;;; Και αναγκαστικά έβαλα τους 12.10 και έστρωσε.

Αυτό το έπαθα σε δύο PC, το ένα με 7950 και το άλλο με 7770.

Δημοσ.

Με το Frame rate έχω πρόβλημα μόνο όταν δείχνει μεγάλο μέρος της κερκίδας. Φαίνεται ότι το "υψηλής ανάλυσης πλήθος" ζαλίζει ακόμα και την HD6950...

κοιτα αμα ειναι να ζαλιζουν τα ποδοσφαιρακια την 6950 κλαφτα χαραλαμπε. το θεμα ειναι η αρχικη οθονη με τον messi εκει κολλαει παρα πολυ μετα απο 1-2 λεπτα μπαινει στην επιλογη γλωσσας οπου κολλαει παλι, (δεν βγαζει -δεν ανταποκρινεται-) απλα δεν προχωραει στο μενου.

Δημοσ.

Ρε μαγκες το εχω κατεβασμενο και απο οσο εχω καταλαβει ο τυπος τα χει ψιλομαγειρεψει στο θεμα των video settings...

Τελος παντων το βαζω στην μεγιστη rendering quality, MSAA 4x. Τρεχει με καλα γραφικα αλλα δεν ξερω αν ειναι τα μεγιστα. Υπαρχουν κατι μικροframedrops τα οποια με παραξενευουν... εδω παιζουμε far cry 3 στα high settings, και μας κανει γκελες το φιφακι;

Προσπαθησα να τσεκαρω in game τα video settings αλλα δεν μπορεσα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...