nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μάλλον είναι θέμα συνήθειας, εγώ προσωπικά τα προτιμώ χίλιες φορές σε σχέση με τα Dualshock που έχω στο PS3. Τώρα αν θέλεις οπωσδήποτε gamepad με PS3 layout, μπορείς να κοιτάξεις κανα Logitech, Saitek κλπ.
newlynx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Και εγώ προτιμώ τα χειριστήρια τύπου XBOX... τα βρίσκω πολύ πιο βολικά.
tomzaribo21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Και εγω το xbox 360 εχω. Nzeppo ,παροτι ειμαι στην division 3 ( εχασα ανοδο για 1 βαθμο) δεν εχω πειραξει καθολου τα assisted. Οπως ηταν απο την εγκατασταση απο την αρχη.υποθετω οτι θα ειναι μαλλον assisted ( δε ξερω που ειναι καν αυτες οι επιλογες)......Αρα μαλλον χανω και τον επαινο ετσι;.....:)
nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ε εντάξει, αφού δεν παίζεις συνειδητά με assisted controls, χαλάλι σου Ήταν ωραίο γκολ όπως και να 'χει.
Luxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δε νομιζω να υπαρχει κανεις που να τα παιζει ολα στο manual και να κερδιζει το κομπιουτερ στο τελευταιο επιπεδο!! Πως γινεται να αποκρουσει ο τερματοφυλακας πεναλντι; Καθεται συνεχεια ακινητος! Επισης, ειναι η ιδεα μου ή το training, ειδικα το τελευταιο επιπεδο ειναι πολυ δυσκολο! Ειδικα εκει με τις πασες που πρεπει να τις εναλλασεις συνεχεια. Δε γινεται να παει 25000 με τιποτα! Με το ζορι μια φορα το εφτασα στο 1000!
fever25 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Σας αναφέρω εν συντομία το "θεματάκι" που αντιμετωπίζω: Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία γενικότερα από τίτλους σχετικά με το ποδόσφαιρο, ξεκίνησα να παίζω το fifa 13. Με ενδιέφερε μόνο το on line και προς αυτή την κατεύθυνση επικεντρώθηκα εκεί. Αν εξαιρέσει κανείς τις τριάρες που έτρωγα στην αρχή, σιγά - σιγά μπήκα στο σωστό το δρόμο και κατάφερα να παίζω στην 6η κατηγορία, χάνοντας δύο φορές την είσοδό μου στην επόμενη κατηγορία στον πόντο. Το "πρόβλημα" άρχισε πριν από 1-2 εβδομάδες. Ξαφνικά άρχισα να μην μπορώ να ανταλλάξω σωστή πάσα, Στο κοντρόλ η μπάλα έφευγε και χανόταν. Η προωθημένες πάσες πήγαιναν δεξιά και οι παίκτες αριστερά. Με λίγα λόγια από την 6η κατηγορία βρέθηκα στην 9η, έχοντας κερδίσει μόλις δύο αγώνες... Πού έχασα την μπάλα...; Υγ. Πριν ξεκινήσει η κατρακύλα είχα δοκιμάσει να κάνω training στις πάσες από τον αντίστοιχο τομέα του Fifa, αλλά το παράτησα στη μέση...
padelis71992 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά ξέρουμε γιατί κρασάρει το παιχνίδι αν του βάλω 4 χειριστήρια πάνω του; Θέλουμε εδώ με κάτι φίλους να παίξουμε 2V2 και κρασάρει. Βάζω πάνω στο πισι 1 του xbox360 1 usb hub που βγάζει σε 2 ps2 χειριστήρια και ένα απλό usb χειριστήριο. Και όταν πατάω play πάει να τρέξει και κρασάρει.
stratigos24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τρωει κολλημα το παιχνιδι Παντελη απο τα παλαιοτερα Fifa. Φιλος μου το ειχε αγορασει και δεν του ετρεχε το παιχνιδι. Μολις εβγαλε απο το pc πανω 1 joystick και αλλο ενα χειριστηριο που ειχε (και αφησε δλδ μονο ενα χειριστηριο πανω) του επαιξε κανονικα... Τωρα βεβαια, αν ξερει κανεις κανα fix, ας το πει. Ρε παιδια, τι σπαστικο που στο online καμια φορα σου αλλαζει settings στην καμερα? (μαλλον με βαση το τι εχει βαλει ο αντιπαλος στις ρυθμισεις τις καμερας και ειναι και γηπεδουχος). Μπορουμε να κανουμε κατι? Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2012 από stratigos24
tomzaribo21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Στρατηγέ μου δε σου εχω απαντηση γι αυτο.Εμενα οταν μου τυχαίνει το αλλάγω κατα τι διαρκεια του αγώνα. Εμένα πάντως ρε συ δεν με ενοχλουν τα bug του παιχνιδιού όσο οι παίχτες Δε μπορω να καταλάβω ρε παιδιά πως είναι δυνατόν κάποιος να δώσει λεφτά , να αγοράσει το παιχνίδι και μετά να αγωνίζεται με σύστημα 5-5-1.Να είναι όλη η άμυνα "γεμάτη" και κανένας στην επίθεση. Αν κάποιος απο εδώ μέσα παίζει με αυτό η παρόμοιο σύστημα μπορεί να μου εξηγήσει γιατί το κανει? Δε ξέρω,αλλά όταν βρίσκω τέτοιους παίχτες συνήθως κανω quit για ο αγώνας είναι βαρετός. Απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση...δε ξέρω γιατί....μπορεί και τα χάνω :mellow: Είναι το μόνο που βρίσκω αρκετά αξιοπερίεργο
kjtzemis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Πως γινεται να αποκρουσει ο τερματοφυλακας πεναλντι; Καθεται συνεχεια ακινητος! πηγενεις προς την ιδια κατευθυνση και τους δυο αναλογικους μοχλους, δλδ θες να πεσεις δεξια θα πας και τους δυο μοχλους δεξια.
Alejandro Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 πηγενεις προς την ιδια κατευθυνση και τους δυο αναλογικους μοχλους' date=' δλδ θες να πεσεις δεξια θα πας και τους δυο μοχλους δεξια.[/quote'] Βασικά μόνο τον δεξί μοχλό χρειάζεται να κουνήσεις. 1
Luxx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μαλιστα. Και κατι ακομα. Στο Online οι ρυθμισεις ειναι προκαθορισμενες ή αποφασιζονται απο κοινου; Οι παικτες ειναι ολοι στα κοκκινα; Και τα manual/assisted οσον αφορα πασες,σουτ κτλ;
Doug21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 παιδια παιζει κανεισ pro clubs και να θελει να φτιαξουμε καμια ομαδα?
nocturne Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 χαιρετω ξερουμε αν θα βγει οπως τις αλλες χρονιες patch με το ελληνικο πρωταθλημα ?? ευχαριστω πολυ
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 ΠΩωω χαχαχα .Πηρα μια νίκη πριν λίγο στο online.Ο αντίπαλος μου παίζει να αυτοκτόνησε !χαχαχα.Έχανα 2-0 εως το 88' Και μείωσα σε 2-1 στο 88' και ισοφαρισα 2-2 στο 92'.Ο αντίπαλος μετα πάτησε quit καταλαθος δε ξέρω τι έκανε και πήρα εγω την νίκη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα