Bourdoulas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δε κατάλαβες τι εννοώ αν είναι online, το παίχτη που κινείται λάθος τον χειρίζεται άνθρωπος...και ξεκινάει να τον χειρίζεται απο τη στιγμή που πατάει ο φίλος μας τη σέντρα γιατί εκείνη τη στιγμή γίνεται η αυτόματη αλλαγή παίχτη. Απο τη στιγμή λοιπόν που τον χειρίζεται άνθρωπος είναι στο χέρι του το πως θα κουνήσει τον αμυντικό του ωστε να βγεί μπροστά στη μπάλα... Εχω φάει πολλά γκόλ έτσι επειδή κοιμήθηκα και δε πήγα πρώτο το παίχτη μου πάνω στη μπάλα. Και βέβαια έχω σώσει το ίδιο πολλά επειδή αντέδρασα γρήγορα και τον έβγαλα μπροστά ωστε να κόψω τη μπαλιά. Ναι έχεις δίκιο σε αυτό. Αλλά δεν έχει σημασία αν είναι online. Εγώ έχω βγάλει την αυτόματη αλλαγή παίκτη και υπέθεσα - λάθος - ότι το ίδιο συμβαίνει και στο βίντεο.
padelis71992 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Εγω την έχω αφήσει μόνο στις ψηλές μπαλιές για αυτό λέω οτι όταν ξεκινάει η σέντρα αλλάζει αυτόματα ο παίχτης.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Πραγματικά το επόμενο fifa θα πρεπε να πουλιέται με βεβαίωση ψυχιάτρου. 1200 ματς ρε καμένο σε 2 μήνες? Ποσο ψυχάκιας πρέπει να είναι κάποιος που να λιώνει την μισή μέρα του κάθε μέρα στο fifa?
Luxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Επαιζα προ μερικα χρονια, μετα το σταματησα ( απο το 6 ) και επαιξα εχθες και σημερα, τα καινουρια Pro/fifa. Δε μπορω να καταλαβω ολες αυτες τις ρυθμισεις γαι βοηθεια στις πασες,σουτ,σεντρες κτλ!! Τι να επιλεξω; Επισης γιατι δε μπορω να κουνησω τους παικτες με τα αναλογικα; Δε με βολευει με τα κουμπια. Πως κανω τριπλες; Και τελος, πως ακριβως θα αλλαξω τα κουμπια, ωστε να αντιστοιχουν με αυτα του pro; Γιατι οπως ειπα επαιζα pro παλαιοτερα και με εκεινα τα κουμπια ειχα συνηθισει. Το μονο που αλλαζα ηταν το σουτ με τη πασα, τα οποια στο fifa ειναι ετσι εξ'αρχης.. Αλλα τα υπολοιπα δε με βολευουν. Ρωταω εδω, γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα, και δε τα καταλαβαινω απο το μενου. Παντως οι πασες μου φαινονται πιο ευκολες στο fifa, ισως επειδη τα ειχα επιλεξει στο assisted. Και ενα αλλο να σημειωσω οτι επαιξα 3 παιχνιδια pro χωρις να βαλω goal, και με ενα παιχνιδι fifa, εβαλα 2 goals.. Βεβαια, αν και στο medium, εχασα και στους 4 αγωνες!! Δε την παλευω καθολου στην αμυνα.. Ειμαι ο μοναδικος που δε του αρεσουν τα pro μετα απο το 6; Μου αρεσε τοτε που υπηρχε γρηγορη μπαλα, πολλες τριπλες και πολλα γκολ.. Πλεον και το fifa και το Pro μου φαινονται πολυ μονοτονα. Η αληθεια ομως, πιο ρεαλιστικα. Αυτο σας αρεσει;
nzeppos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Κι εγώ έχω να παίξω Pro από το 6. Από το PES2008 και μετά δεν μου άρεσε κανένα (και τα δοκίμασα όλα, έστω και λίγο). Η πρότασή μου είναι να επιλέξεις semi-assisted σε πάσες, σέντρες (crosses) και σουτ. Και άσε σκέτο assisted σε through και λόμπες. Στην πορεία (και αφού μάθεις καλύτερα το παιχνίδι), μπορείς να δοκιμάσεις και το manual. Ειδικά οι αγώνες όπου και οι δύο αντίπαλοι χρησιμοποιούν manual controls είναι εντελώς διαφορετική εμπειρία. Αυτό με τα "αναλογικά" δεν το κατάλαβα. Εξ΄ορισμού το Fifa παίζει με τα αναλογικά στικ του gamepad ενώ ο σταυρός (d-pad) χρησιμοποιείται για τα συστήματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να εκμεταλλευτείς την κίνηση 360 μοιρών του παιχνιδιού (τα παλιά ποδοσφαιράκια είχαν μόνο 8 κατευθύνσεις). Μάλλον κάτι έχεις πειράξει στις ρυθμίσεις σου ή το Fifa δεν καταλαβαίνει σωστά το gamepad σου. Τις περισσότερες τρίπλες τις κάνεις κρατώντας πατημένο το LT/L2 (το κάτω αριστερά trigger τελοσπάντων) και κάνοντας διάφορες κινήσεις με το δεξί αναλογικό στικ. Υπάρχουν τόσες πολλές τρίπλες που αν δεν διαβάσεις κάποιο tutorial ή αν δεν δεις τα σχετικά video στο Youtube, πολύ δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Η άμυνα έχει αλλάξει από πέρσι και είναι η περίφημη tactical defense. Δεν έχει καμία σχέση με την άμυνα του Pro ή με τις άμυνες των παλιότερων Fifa. Καλύτερα να παίξεις τα tutorial που έχει το ίδιο το παιχνίδι για να καταλάβεις τι γίνεται. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι πως όλη η δουλειά γίνεται μέσω της χειροκίνητης κατεύθυνσης του αμυντικού και δεν υπάρχει το παλιό καλό κουμπί, που το κράταγες διαρκώς πατημένο και πήγαινε αυτόματα πάνω στον επιθετικό. Όσο για τις ρυθμίσεις των κουμπιών, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια δυσκολία στο θέμα των αγγλικών. Τα controls είναι σαφή και συγκεκριμένα (sprint, αλλαγή παίκτη κλπ). Πες μας πρώτα τι gamepad έχεις και πώς θέλεις να είναι τα κουμπιά σου και θα σου πούμε τις ρυθμίσεις. Προσωπικά προτιμώ το ρεαλιστικό ποδόσφαιρο. Αυτό το υπερβολικά γρήγορο πάνω-κάτω των παλιών Pro ήταν καλό για την εποχή του αλλά πλέον θέλω όσο το δυνατόν ρεαλιστική μπάλα (και σκορ). Εξ' ου και η προτίμηση στα "manual-όλα" controls. Μάλιστα ένα από τα μεγάλα προβλήματα του φετινού Fifa είναι η ταχύτητά του. Η ρύθμιση Normal έπρεπε να ήταν ΠΟΛΥ πιο αργή (εδώ ακόμα και το Slow είναι γρήγορο)...
Luxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Τοτε μαλλον εχουμε διαφορετικα γουστα Χρησιμοποιω το χειριστηριο απο το ps3. Με τον σταυρο δε μπορω να κουνησω καθολου τους παικτες. Τα αναλογικα δε κανουν απολυτως τιποτα, ουτε τακτικες αλλαζουν, εκτος και εαν δε τα δειχνει καθολου στην οθονη.
nzeppos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Τις τακτικές τις δείχνει στην οθόνη. Άρα σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Μιλάμε τώρα για χειριστήρio PS3 σε PC; Το έχεις χρησιμοποιήσει και σε άλλα παιχνίδια; Αν πας στο Game Controllers του Control Panel των Windows, στα δείχνει κανονικά τα κουμπιά και τα αναλογικά στικ; Γιατί τα Dualshock/Sixaxis έχουν συχνά περίεργη συμπεριφορά στα PC και θέλουν λίγο σκάλισμα με το MotionJoy. 1
g6519 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα να ποσταρω ενα ωραιο γκολ του greco http://www.easports.com/media/play/video/145107901
tomzaribo21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Και 2 ωραια γκολακια απο εμενα (Ετσι τα θεωρώ εγω τουλάχιστον)http://www.easports.com/media/play/video/144513309 http://www.easports.com/media/play/video/145018183 1
g6519 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 το 2ο ειναι πολυ εντυπωσιακο, αφου οταν το πρωτοειδα δεν καταλαβα πως μπηκε και το εβαλα επαναληψη μπραβο
nzeppos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Και τα δύο εξαιρετικά, εύγε Ελπίζω μόνο να μην έπαιζες με assisted controls, αλλιώς παίρνω πίσω τον έπαινό μου
Luxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Πως τα βαζεις αυτα τα γκολ; Υπαρχουν οδηγοι; Επισης τι χειριστηριο μου προτεινετε να αγορασω για τον υπολογιστη;
newlynx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Και ένας ωραίος (για μένα) συνδυασμός http://www.youtube.com/watch?v=6REMd0zruD8&feature=plcp
nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Πως τα βαζεις αυτα τα γκολ; Υπαρχουν οδηγοι; Επισης τι χειριστηριο μου προτεινετε να αγορασω για τον υπολογιστη; Με συνοπτικές διαδικασίες το "Microsoft Xbox 360 Controller for Windows": http://www.skroutz.gr/s/72740/Microsoft-Xbox-360-Controller-for-Windows.html Αν έχεις τη δυνατότητα, μην το πάρεις από Ελλάδα αλλά από Amazon: http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Xbox-Common-Controller-Windows/dp/B004JU0JSK
Luxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Τα αναλογικα ετσι οπως ειναι μακρια μεταξυ τους, βολευει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα